3,8

Bom

Velsmag og smilende service

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Inomi Sushi, Risskov. Som take away her til aften fik jeg de lækreste, søde kartoffelfritter samt uramaki Horsens og to flotte laksenigiri. Virkeligt gode smage i det hele og den sødeste betjening. Ønsker man, som mig, at udskifte flødeosten med japansk mayo, sker det med et smil. Stor anbefaling herfra.

10 de maio de 2025

Puha sikke en dårlig oplevelse!

Puha sikke en dårlig oplevelse!

Startede med at konstatere der var fejl i det hjembragte sushi.
Den bestilte kaburimaki prinsess var blevet til en uramaki med friskost og ingen topping.
Ringede straks til stedet og blev mødt med mistro og bedt om billededokumentation.
Sendte en mail med ønskede billeder.
Havde forvente en uforbeholden undskyldning og løsning på problemet, hvilket er normal service.
I skrivende stund har stedet ikke vendt tilbage.

Sulten meldte sig så kastede os over måltidet.
Hm første skuffelse: futimaki med laks smagte af fisk.
Frisk fisk skal ikke smage af fisk ! Den fik hundene.
Næste skuffelse. Sticks med laks. Den samme laks gik igen, føj for den.
Videre til rispapir med and, den får også bundkarakter.
And med sener og skind samt kold andefedt er i al fald ikke et hit her i huset, og ikke det vi er vant til at få, når denne ret bestilles andre steder.

Den fejlleverede urimaki med friskost var heller ingen fornøjelse.
Al for meget friskost.
Nuvel vi holder heller ikke af friskost i sushi, hvorfor den som sagt ikke var bestilt !

Konklusion: Inomi ikke en sushi restaurant i Risskov, som på nogen måde kan anbefales

4 de abril de 2025

É esta a sua empresa?