Inovanorge Opiniões 31

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde en veldig positiv opplevelse med både kundeservice, levering og produktet jeg kjøpte. Kundeservicen var rask og hjelpsom – de svarte på spørsmålene mine på en profesjonell og vennlig måte. L... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjempe fornøyd med produktene jeg har handlet her - stilte noen spørsmål til kundeservice angående alkometeret og fikk svar så og si med engang! Rask og veldig hjelpende kundeservice. Har handlet he... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Lureri! Produktene er fra billige markedsplasser

Her blir man lurt! Produktene som selges er fra alibaba, ebay etc. Skal man kjøpe dritt, så kjøp heller derfra for en brøkdel av prisen, feks avstandsmåleren til en 100lapp, kikkert til 300 og actionkameraet til 500.

1 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

When my package was missing

When my package was missing, the support i recieved was very helpful! They solved the problem and sent me a new package when they couldn't locate the first one sent. Very happy with all the help.

30 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har sendt tilbake ubrukt produkt i…

Har sendt tilbake ubrukt produkt i henhold til Inova sine retningslinjer- dette er en måned siden. De sier så fort vi har mottatt din retur vil du få en bekreftelse på Mail… hvor lang tid kan det ta. Uåpnet produkt sendt i retur. Alt for dårlig opplegg- nå må dere ta tak.
Betaler ikke for noe jeg har returnert ubrukt/ uåpnet.
Dårlig kundeservice!

12 de junho de 2025

Helt useriøs nettbutikk

Helt useriøs nettbutikk. Bestilte en barbermaskin, fikk en helt annen modell i posten. Klagde og fikk beskjed at produktet var åpnet, så de kunne ikke akseptere returen. Klagde til Klarna og da aksepterte de at det ble sendt i retur. Sendte ikke som rekommandert, og fikk dermed ikke sporingsnummer. Da svarer de at de ikke har mottatt returen og ber om at produktet betales.

En useriøs ung mann som driver butikken, som spekulerer i at folk gjør feil. Har rapportert han til Klarna og anbefaler ingen å handle her.
Hold dere unna!

1 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Inova Sverige complete non legitimate…

Inova Sverige complete non legitimate company I’ve EVER dealt with. Do not buy from this company. I bought an alcohol test. Showed I was completely fine to drive when in reality I wasn’t fine.

19 de junho de 2025

Lekebutikk

Lekebutikk. Bestilte en tannbørste, og skjema for angrerett ble sendt inn umiddelbart etterpå. Likevel sendes pakken og selv ved gjentatte purringer svares det ikke på epost.
Så sitter med et produkt som jeg ikke vil ha, og ikke får sendt i retur.

8 de abril de 2025

Hei!

Beklager for at du har hatt denne opplevelsen.
Grunnen til at den likevell er sendt er at vi ikke har klart å lese din e-post før den ble sendt, men dette betyr at du skal få dekket den returen.

Kan du sende oss en e-post og merke den med ''ANDJAK'', så skal jeg videreføre til teamet som besvarer e-poster at du skal ha denne returen dekket? Da vil vi sende deg en sendekode som du enkelt kan føre på pakken.

Svindel...skygg unna

Fikk en Sonic tannbørste som jeg ikke vil ha.Ser ut som noe skrammel.De vil ikke ta den tilbake pga den er åpnet .Klart den er åpnet, måtte jo åpne esken for å ta den i øyesyn.
Den bør havne i restavfallet, og vil ha pengene tilbake.

2 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

IKKE FINN PÅ Å KJØP NOE HERFRA Kjøpte 2…

IKKE FINN PÅ Å KJØP NOE HERFRA Kjøpte 2 elektriske tannbørster. Åpnet den ene. Yallaplast fra Kina, ikke i tråd med «best i test». Klager innen fristen. Fikk beskjed om at de ikke tar retur. Den ene er ikke åpnet og fortsatt forseglet. De ber om video. Sender denne etter dette svarer de ikke. Ordre #6677
Har ikke betalt, fakturert via Klarna. Vil melde Forbrukerrådet
Kommer videre til å kopiere denne anmeldelsen inn på alle sosiale medier og steder mannskap anmelde produkter. Hver dag. Dette er min ny hobby frem til de svarer og tar imot returen og ikke svindler meg for 2500 kroner

Dette er virkelig dårlig kundeservice og dårlig behandling av klage for ikke nevne dårlige produkter

31 de maio de 2025

Resposta da Inovanorge

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – det er tydelig at vi ikke har levd opp til forventningene dine, og det beklager vi på det sterkeste.

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd med både produktene og servicen vår. Siden du ikke er det, tilbyr vi deg følgende løsning:

Full retur av begge produktene
– Du kan sende tilbake begge tannbørstene, også den som er åpnet.
– For at vi skal dekke returen behøver vi at du nevner dette i eposten. Dette sikrer at det skal gå så fort som mulig :)

Send en epost med ref: TRUSTPILOT - Så skal jeg meddele dette med teamet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Spar pengene dine!! IKKE kjøp noe herfra!!

Hadde det gått an å gi NULL stjerner, så hadde jeg gjort det!!
Kjøpte Sonic elektrisk tannbørste, og mottok no plastikkræl fra Kina. Ser på siden deres at for p få sendt varer i retur, så må man sende de en mail først for å få informasjon vedrørende prosedyre for retur. Sendte mail og klaget. Fikk raskt et hyggelig forståelsesfullt svar hvor de ba om at jeg sendte bilder av produktet, slik at de kunne få gjort en vurdering. Jeg skulle så få mail med ovennente returseddel og videre
instrukser. På hjemmesiden deres informeres det at du har 14 dager på å returnere, gjeldende fra da du bestilte varen.
Jeg klaget dagen etter jeg mottok varen i posten. Mine 14 dager er ute og jeg har fremdeles ikke hørt noe mer fra de.
Så nå vet jeg ikke helt hva som skjer.
De svarer ikke på noen av mine henvendelser på mail.
USERIØST FIRMA som sender produkter av svært dårlig kvalitet!!!

22 de maio de 2025

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse, selv om det selvfølgelig er leit å høre at du er misfornøyd.

Vi har nylig gjort noen forbedringer på nettsiden vår, og nå finner du et åpent returskjema nederst på siden, som kan fylles ut direkte – uten å måtte vente på e-post først. Dette skal gjøre returprosessen både enklere og raskere for kundene våre.

Vi har dessverre hatt noen tekniske problemer med e-postsystemet vårt en periode, og det kan være derfor du ikke har mottatt svar som forventet. Dette er nå 100 % i orden, og vi oppfordrer deg til å sende oss en ny e-post – så vil du få svar og videre instruksjoner så raskt som mulig.

Vi ønsker selvfølgelig å rydde opp i dette og hjelpe deg med retur.

Takk for tålmodigheten!

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte en elektrisk tannbørste.

Kjøpte en elektrisk tannbørste.. Skulle visstnok være best i test. Den vibrerer så hurtig, vi snakker ekstremt hurtig at det gjør vondt i tennene når jeg bruker den. Så dette var helt klart waste of money.

Edit. Ser jeg har fått svar om at jeg kan sende de en mail. Yeah.. det gjorde jeg før jeg anmeldte her og jeg har ennå ikke fått svar på mailen.

03/06. Fått svar på min mail, den er som følger:
Hei,

Takk for at du tok kontakt.

Vi forstår at dette har vært en frustrerende opplevelse, og vi beklager virkelig ulempene det har medført. Vi må likevel informere deg om at i henhold til våre retningslinjer kan vi dessverre ikke ta imot returer på åpnete hygieneprodukter, selv om produktet ikke levde opp til forventningene.

Vi beklager så mye for eventuelle problemer dette har medført og takker for din forståelse. Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen,
Inova

Inova Norge

Kundestøtte | Inova

Åpen epost

så om et produkt ikke fungerer som det skal, kan man ikke reklamere. Kun dersom pakken er uåpnet.. Men.. hvordan i svarte salaten skal man kunne finne ut om produktet fungerer uten å åpne?

16 de maio de 2025

Hei!

Takk for at du deler opplevelsen din, og beklager så mye for dette. Det skal selvfølgelig ikke gjøre vondt å bruke tannbørsten, og det du beskriver høres ut som en produksjonsfeil. Dette er første gang vi hører om et slikt problem med denne modellen.

Vennligst ta kontakt med oss direkte via vår kundeservice, så sørger vi for å sende deg en ny tannbørste kostnadsfritt. Vi ønsker at alle våre kunder skal være 100 % fornøyde.

Ser frem til å høre fra deg!

Elendig

Ønsker å få returnere et produkt, kundeservice svarer ikke på mail. Lite hjelp i chatbot, umulig å få noen form for kontakt. Bruker «oppgradering av kundeservice» som svar på lite respons, noe de har gjort siden april.
Fikk et elendig produkt som jeg har brukt masse penger på, får jeg ikke svar eller penger tilbake må jeg nok gå til forbrukerrådet…

22 de maio de 2025

Hei, Hans!

Beklager så mye for dette! Dette skyldes at vi rett å slett ikke har klart å holde oppe med tempoet hos kundeservice grunnet brå endring i pågang.
Vi liker å holde oss ærlige om slikt og vi legger oss helt flat.

Ting skal være på plass igjen nå, så hvis du ikke har sendt en mail på en stund, så send en til så svarer vi så fort vi kan!!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har sendte flere mailer om å levere en…

Har sendte flere mailer om å levere en pakke i retur men får ikke svar og dermed ikke sendt pakken i retur. Umulig å få tak i.

20 de maio de 2025

Hei!

Beklager så mye for dette.
Vi har hatt stor pågang i det siste å vi har rett å slett ikke klart å få med oss alt som har kommet inn. Vi har satt inn ekstra ressurser nå for å klare å ta unna det uforutsigbare trykket vi brått har opplevd.

Igjen, beklager så mye, send oss en ny e-post å vi skal forsikre oss om at denne bli besvart så snart som mulig!!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig produkt og null kundeservice!

Dårlig produkt og null kundeservice!

Tannbørsten jeg kjøpte er av elendig kvalitet og fungerer ikke som beskrevet. Har kontaktet kundeservice flere ganger uten svar. Føles som svindel – styr unna!

24 de abril de 2025

Resposta da Inovanorge

Hei! Tusen takk for at du sier fra.

Først og fremst: Beklager på det sterkeste at tannbørsten du mottok ikke fungerte som den skulle, og at du ikke har fått svar fra oss tidligere. Dette er langt fra den opplevelsen vi ønsker at noen av kundene våre skal ha.

Slik løser vi dette umiddelbart

1. Ny vare eller pengene tilbake
Send oss ordrenummeret ditt på info@inovanorge.no, så sender vi deg kostnadsfritt en ny tannbørste eller refunderer hele beløpet – det som passer deg best.

Prioritert kundeservice:
Vi har nylig oppgradert support-systemet vårt etter et uventet volum av henvendelser. Nå er alt tilbake til slik det var å du vil fort så svar!

- Til deg som vurderer å handle hos oss:

Uhell som dette er svært sjeldne – men når de skjer, tar vi fullt ansvar og sørger for at du sitter igjen med et produkt du er fornøyd med, eller pengene dine tilbake.

Classificada 1 em 5 estrelas

Product not working properly and no customer service response

The product didn´t work properly when it arrived. I´ve been trying to reach customer service for weeks but no response so you definitely get fooled when you buy something from this website so don´t ever do that.

Update!
One week after I left my review and Inova commented it, I finally got in contact with them and I’ve now got an email saying I will be reimbursed for my purchase.

7 de maio de 2025

Resposta da Inovanorge

Hi! Thank you for speaking up, and I’m truly sorry for the trouble you’ve had.

Here’s how we’ll make this right, today:

Immediate replacement or full refund
Just email your order number to info@inovanorge.no and tell us which option you prefer. We’ll ship a new item at no cost or process a 100 % refund within one business day.

A sudden spike in orders was to much for our small support desk, and some emails, yours included, got stuck in a queue. We’ve now doubled the size of the team and installed a new ticket system that tracks every message, so you’ll hear back within one business day.

For anyone considering a purchase:
Occasional defects do happen, but we take full responsibility when they do.

Svarer ikke på mail

Svarer ikke på mail, selv etter gjentatte mail. Fra 23 april og frem til 1. mai.
Ingen retur skjema vedlagt. Nettsiden lover langt mer enn det de faktisk gjør.
Petter
I mail 1. mai informerte jeg at varen er returnert til eier av Inova i følge offentlige register
Har sendt dere 4 mail, uten respons. det er grenser for problemer med drift.
Jeg fikk en mail fra dere , som jeg har svart på og benyttet samme adressen senere. Jeg har returnert varen, er ikke interessert i ny og vil gjerne avslutte denne saken nå.

1 de maio de 2025

Resposta da Inovanorge

Hei Petter – tusen takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette, og beklager virkelig frustrasjonen det har skapt.

Oppdatering: Jeg forstår at du har tatt kontakt via en annen kanal enn epost, men grunnet din, andre og våre egen sikkerhet går all kommunikasjon via epost.
Vi har tidligere ikke lagt ved retur skjema automatisk da vi opplevde mye returer som ikke var kjøpt hos oss.
Videre så utvides faktisk din angrerett til 14 dager + 12 måneder siden vi har gjort det på denne måten, noe som er en fordel for deg som kunde å ikke for oss.

Det er absolutt grenser for problemer med drift, å vi legger oss flate for den treige responsen. Vi jobber med å bli bedre! :)

Hva skjedde mellom 23. april og 1. mai?
I slutten av april oppgraderte vi hele kundesystemet vårt for å håndtere en uventet økning i antall henvendelser. Under overføringen ble enkelte e-poster – deriblant dine – stående i en teknisk «ventekø». Feilen er nå rettet, og alle mailbokser overvåkes manuelt hver arbeidsdag for å sikre at ingenting forsvinner.

Slik ordner vi saken din – nå med én gang

Retur og refusjon/ny vare
– Send oss en mail, å du vil veldig snart få tilsendt returskjema for retur.

Kina svindel

Ikke får jeg svar på e-mail. De selger Temu varer til tidobbel pris av hva du kan kjøpe på Temu og forsendelsetiden er den samme. Ligg unna denne Kina svindlen og heller handle direkte på Temu mye rimiligere og kvaliteten på kjøpt produkt er meget dårlig.Ikke mulig å kjøpe ekstra børster i Norge.Typisk Kina svindel.

22 de abril de 2025

Resposta da Inovanorge

Vi oppgraderte hele kundesystemet etter en uventet bestillings­boom. Under overføringen havnet noen e-poster, blant annet dine, i et feil spamfilter. Feilen er nå rettet, og vi overvåker innboksen manuelt flere ganger daglig.

Hvorfor dette ikke er «Kina-svindel»
– Børsten er vår egen modell, utviklet sammen med én fabrikk i Shenzhen som kun produserer denne typen.

– Hver produksjons­batch funksjonstestes internt how fabrikk og kontrolleres av vår samarbeidspartner som sender våre leveringer.
– Prisen hos oss inkluderer norsk mva., toll, sertifisering, 12 mnd. norsk garanti, lokalt retur­lager og kundeservice – alt du ikke får når du bestiller direkte fra Temu.

Manglende returskjema og ekstra børstehoder:

Vi har erstattet papirskjemaer med et digitalt returskjema som følger med i e-posten du mottar fra oss ved forspørsel. Grunnen til at denne ikke kommer automatisk er grunnet tidligere historikk med retur av varer som ikke kom fra oss til å begynne med.

Slik løser vi saken din i dag:

Send ordrenummeret ditt til info@inovanorge.no, så får du valget mellom en ny børste uten kostnad eller full refusjon – helt opp til deg.

Vi svarer så fort vi kan!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais