Direct Socials Opiniões 104

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik merk duidelijk dat mn account groeit en het team denkt actief met je mee. Aanrader voor artiesten die hun Instagram serieus willen aanpakken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vriendelijke mensen. Snelle en duidelijke hulp. Meteen bereikbaar wanneer je de klantenservice nodig hebt. De tool en het platform werken perfect. Heel blij mee. De Volgers zijn enorm gesteg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

DirectSocials is een geweldige tool! Het platform werkt perfect en gaf mijn social media groei een enorme boost. Het team helpt snel, denkt met je mee en heeft veel kennis. Je merkt direct da... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op voor dit bedrijf! Ik word al tijden lastiggevallen met facturen en dreigementen van hun incassobureau (Debtt), terwijl ik nooit iets bij dit bedrijf heb afgenomen. Ik ken ze niet eens! Het to... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Agência de Marketing Digital
  6. Empresa de software

Sobre Direct Socials

Direct Socials – De Slimste Manier om Instagram te Laten Groeien 🚀📊

Wil jij jouw Instagram-account laten groeien met echte volgers en meer engagement, zonder tijd te verspillen aan handmatige acties?

Direct Socials maakt het mogelijk! Onze geavanceerde tool automatiseert slimme interacties, volledig volgens Instagram’s richtlijnen, zodat je jouw doelgroep bereikt en duurzaam groeit.

Wat maakt Direct Socials uniek?

✅ 100% organische groei – Geen bots, geen nepvolgers, maar échte mensen die geïnteresseerd zijn in jouw content.

🔒 Volledig Instagram-proof – Onze tool werkt binnen de richtlijnen, zodat je geen risico loopt op schorsingen of beperkingen.

🎯 Slimme doelgroep targeting – Wij helpen je om in contact te komen met mensen die écht geïnteresseerd zijn in jouw merk of content.

📈 Meer volgers = Meer kansen – Of je nu een bedrijf, artiest of influencer bent, een groter bereik betekent meer omzet, meer samenwerkingen en meer impact.

⚡ Gebruiksvriendelijk & efficiënt – Start eenvoudig, stel je voorkeuren in en laat ons de rest doen.

Krijg Volledig Inzicht met Ons Krachtige Dashboard 📊

Bij Direct Socials krijg je niet alleen volgers, maar ook inzicht in je groei.

Ons gebruiksvriendelijke dashboard biedt uitgebreide statistieken over:

📊 Volgersgroei – Zie precies hoeveel nieuwe volgers je krijgt en waar ze vandaan komen.

💬 Engagement-analyse – Meet hoe jouw interacties toenemen en welke content het beste presteert.

🎯 Doelgroepinzichten – Begrijp wie jouw ideale volgers zijn en pas je strategie daarop aan.

⚙️ Automatiseringscontrole – Pas eenvoudig instellingen aan en optimaliseer je groei in real-time.

Waarom tijd verspillen met handmatig liken, volgen en reageren? Met Direct Socials laat je onze slimme tool het werk doen, terwijl jij je kunt focussen op het maken van geweldige content en het laten groeien van je merk.

🚀 Kies voor Direct Socials en ervaar de kracht van slimme, organische Instagram-groei. Sluit je vandaag nog aan! 🔥

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

104 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Super tool!

17 de junho de 2025

Resposta da Direct Socials

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de tool.
Als je nog vragen hebt of iets wilt optimaliseren, laat het ons weten. We helpen je graag! 🚀

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben er best wat volgers bij…

We hebben er best wat volgers bij gekregen maar niet veel meer bestellingen.. Komt ook omdat de webshop nog niet top is maar daar gaan we nu eerst aan werken en komen daarna weer bij jullie terug. De service is iig SUPER!

23 de junho de 2025

Hi! 😊
Thanks voor je fijne review en eerlijkheid.

Goed om te horen dat de groei al zichtbaar is! Bestellingen blijven natuurlijk altijd afhankelijk van de webshop zelf, doelgroep en content. maar super dat jullie daar nu mee aan de slag gaan. Als alles staat, helpen we jullie graag weer verder om nóg meer relevante bezoekers aan te trekken.

Veel nieuwe volgers

Veel nieuwe volgers. Nog geen leads maar wel mooie connecties kunnen maken.

17 de junho de 2025

Resposta da Direct Socials

Dankjewel voor je feedback! Mooi dat de groei en nieuwe connecties al merkbaar zijn. Leads komen vaak zodra de content, doelgroep en interactie goed op elkaar aansluiten, en daar denken we natuurlijk graag in mee wanneer je wilt optimaliseren.

Geweldige service

Geweldige service! Sinds januari al meer dan 2.100 volgers erbij én ik haal elke maand klanten uit de tool. De klantenservice is echt uitzonderlijk , ik krijg vaak binnen 10 minuten al een reactie.

12 de junho de 2025

Resposta da Direct Socials

Dankjewel voor je geweldige review!
Wat super om te horen dat je sinds januari al meer dan 2.100 nieuwe volgers hebt en elke maand nieuwe klanten binnenhaalt via de tool. Dat is echt een fantastische groei.
Wat fijn om te horen ook dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We zetten ons er elke dag voor in om iedereen snel en goed te helpen. We kijken ernaar uit om samen nog veel meer mooie resultaten te behalen.🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Het systeem heeft echt voor nieuwe…

Het systeem heeft echt voor nieuwe volgers gezorgd (+-230 volgers) Interessant platform waar ze mee werken. Ik was eerst huiverig omdat ik eerst een proef abonnement wilde (niets betalen) kijken of het al iets deed. En dat deed het! Ik ben niet verder gegaan met de betaalde versie omdat er privé te veel zaken speelde en ik me er eerst in wilde verdiepen (wat ik ook nog ga doen als ik meer tijd heb)
Ze zijn snel met reageren, willen je snel helpen en hebben dus niets in rekening gebracht (waar veel bang voor zijn).
Bedankt tot dusver

3 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Dankjewel voor je mooie review!

Geweldig om te zien dat je alleen in je proefperiode al zo’n mooie groei (+/- 230 volgers) hebt gemaakt. We vinden het belangrijk om snel te reageren, duidelijk te zijn en nooit kosten in rekening te brengen als iemand binnen de proefperiode besluit te stoppen. Transparantie staat bij ons voorop.

Wanneer je er weer klaar voor bent, helpen we je graag verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was in eerste instantie sceptisch…

Ik was in eerste instantie sceptisch maar ik ben verbaasd over de groei van mijn account. Aanrader dus!

28 de maio de 2025

Resposta da Direct Socials

Super om te horen dat de groei je positief heeft verrast. Mocht je nog vragen hebben of extra tips willen om je account verder te laten groeien, dan staan we altijd voor je klaar. Op naar nog meer succes samen! 🚀

Het werkt echt!

Ik was een beetje sceptisch bij de start maar het werkt echt! Door het invullen van de software draait mn Instagram op de achtergrond zonder dat ik er iets voor hoef te doen. Ik moet het nog even verder ontdekken maar tot nu toe ben ik er erg tevreden over!

19 de maio de 2025

Resposta da Direct Socials

Super om te horen dat je tevreden bent en dat je sceptische gevoel bij de start helemaal is omgeslagen, daar worden we erg blij van. Precies zo willen we ook dat de software voor je werkt: op de achtergrond, zonder dat jij er dagelijks tijd in hoeft te stoppen.

Neem vooral de tijd om alles verder te ontdekken en als je vragen hebt, staan we altijd klaar om mee te denken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Waardevolle tool die doet wat het zegt.

Waardevolle tool die doet wat het zegt. Ik merk hier en daar een aantal bugs in de werking van sommige functionaliteiten, maar alom zeer tevreden. De onboarding-video is heel duidelijk en geeft je een helder beeld over hoe je het dashboard in moet stellen, zelfs als je geen kennis van marketing of techniek hebt.

Om het even in context te plaatsen: ik ben actief in een niche muziekgenre met een hele specifieke doelgroep. Na 3 weken ben ik met 250 volgers gegroeid, is mijn engagementratio verhoogd met minstens 20% en zie ik ook groei in mijn Spotify-statistieken aan de hand van de geautomatiseerde welkomst-DM, in combinatie met ontzettend leuke gesprekken met mensen die oprecht vet vinden wat je doet.

Ik ben zeer positief en zal voorlopig van deze tool gebruik blijven maken, maar ik zou het wel goed vinden om een aantal fixes uit te voeren aan de achterkant.

26 de maio de 2025

Resposta da Direct Socials

Dankjewel voor je uitgebreide en positieve review! 🙌
Super om te horen dat je in zo’n specifieke niche toch al flinke groei ziet, 250 volgers in 3 weken én een hogere engagementratio is echt top. Ook leuk dat de welkomstberichten je Spotify-statistieken een boost geven, dat horen we vaker!

We nemen je feedback over de kleine bugs serieus. Ons techteam werkt continu aan verbeteringen achter de schermen, zodat alles straks nóg beter draait.

Als je ooit iets tegenkomt waar je vragen over hebt of als er instellingen zijn die we voor je mogen optimaliseren: stuur gerust een berichtje naar info@directsocials.nl — we helpen je altijd graag verder.

Het werkt top!

19 de maio de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We blijven ons inzetten om je de beste ervaring te bieden. Heb je nog vragen of kunnen we ergens bij helpen? Laat het ons gerust weten! 🚀

Aangename verassing!!! Top!

Ik was sceptisch, maar dit is écht een fantastische tool!!!! Op basis van zelf ingestelde targets kan je je insta écht laten groeien. Heb veel nieuwe volgers al erbij, en activiteit neemt gigantisch toe. Mensen die me DMen met toffe reacties, story plays en replies. Klantenservice is top, en ze staan snel stand-by voor hulp mocht je er niet uit komen. Kijk niet verder, Direct socials gaat jou echt verder helpen!

Super tevreden🙏😇

15 de maio de 2025

Resposta da Direct Socials

Wat een fantastische review! We vinden het geweldig om te horen dat je zo positief verrast bent en dat jouw scepsis is omgeslagen in echte enthousiasme. Daar worden we enorm blij van.

Het is ook fijn om te horen dat je account zo snel is gegroeid en dat je zo tevreden bent met onze service. Dat je activiteit direct is toegenomen en je zo snel resultaat merkt, is precies de groei waar we voor gaan.
Mocht je in de toekomst vragen hebben of advies willen, dan staan we altijd voor je klaar. 🚀

Top tool

Top tool, werkt echt en ben er heel blij mee!

13 de maio de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je geweldige review Claire! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze tool. We blijven ons inzetten om je de beste ervaring te bieden. Heb je nog vragen of kunnen we ergens bij helpen? Laat het ons gerust weten! 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele handige tool en top service

Hele handige tool en top service! Direct Socials geeft echt fijn service en helpt heel snel met het mee instellen en optimaliseren van de instellingen.

8 de maio de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je positieve feedback. Wat fijn om te horen dat je onze service als top ervaart en dat we je zo snel hebben kunnen helpen met het instellen en optimaliseren van de tool. Dat is precies waar we elke dag naar streven. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Ik raad het zeker aan.

Sinds ik deze tool gebruik, zie ik duidelijke groei. Ik ben echt tevreden over de service; duidelijk, toegankelijk en effectief. Elke keer dat ik contact opnam, werd ik goed geholpen. De resultaten kwamen sneller dan verwacht. Echt waar voor je geld. Ik raad het zeker aan.

24 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je mooie review. Wat geweldig om te horen dat je zulke duidelijke groei ziet sinds je de tool gebruikt en dat je zo tevreden bent over onze service. Ook superfijn dat de resultaten sneller kwamen dan je had verwacht, dat maakt ons echt blij.

Dankjewel dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. We blijven je graag ondersteunen in je groei en staan altijd voor je klaar als je ergens hulp bij nodig hebt. 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Werk super om te groeien op insta en je…

Werk super om te groeien op insta en je wordt heel goed geholpen! Een aanrader dus 👌

17 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat de tool zo goed voor je werkt bij het groeien op Instagram en dat je zo goed geholpen bent. Super dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. We blijven je graag ondersteunen bij je verdere groei

Duidelijke en goede tool

Goede tool die ons helpt de juiste mensen te vinden en binnen te halen voor ons bedrijf!

14 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Super om te horen dat jullie tevreden zijn over de tool en het jullie helpt om precies de juiste mensen aan te trekken voor het bedrijf. Dat is precies waar we het voor doen.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Als jullie nog tips of vragen hebben om er nóg meer uit te halen, denken we natuurlijk graag met jullie mee!

Super tool!

Weinig omkijken nog naar onze instagram activiteiten dankzij de tool van Direct Socials. Slapend een instagram community opbouwen; een tevreden gebruiker!

10 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Dankjewel voor je geweldige review!
Super om te horen dat de tool jullie zoveel tijd uit handen neemt en dat jullie bijna “slapend” een mooie Instagram-community opbouwen. Precies het gemak en resultaat waar we voor gaan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische Samenwerking met DirectSocials!

Al 3 maanden werken we nu samen met DirectSocials en ik zie een mooie toekomst voor ons samen. De gesprekken met Sebas zijn altijd prettig en inspirerend, en het opstellen van doelen en mogelijkheden geeft ons veel energie.

We begonnen met één vestiging, maar binnen slechts 3 weken sloten we alle vestigingen aan bij DirectSocials. Het resultaat spreekt voor zich!

Voor ondernemers die nog twijfelen: profiteer van de gratis proefperiode en ga in gesprek met Sebas. Hij begrijpt precies wat je nodig hebt en helpt je verder.

Dankjewel Sebas en team, tot snel! ⭐⭐⭐⭐⭐

11 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je enthousiaste review!
We vinden het geweldig om te lezen dat de samenwerking jullie zo veel energie geeft en dat de gesprekken met Sebastian echt waardevol voor jullie zijn. Dat jullie binnen drie weken alle vestigingen hebben aangesloten, betekent enorm veel voor ons, dat vertrouwen waarderen we écht.
Ook super dat de doelen en mogelijkheden die we samen doornemen direct resultaat laten zien. Daar doen we het voor.

Bedankt voor jullie mooie woorden en aanbeveling. We kijken ernaar uit om samen nog veel meer mooie stappen te zetten. 🚀

Classificada 3 em 5 estrelas

Iemand die weet hoe dit werkt

Iemand die weet hoe dit werkt ? Heb net die free trail betaald voor €0,60 en weet niet hoe dit werkt na de free trail komt er dan meteen een automatische incasso of ? Wil alleen weten en zien hoe het werk

4 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Hey! Geen zorgen, er wordt niet automatisch afgeschreven als je niet verder wilt na de free trial. Stuur ons even een berichtje op WhatsApp via +31 85 060 9724, dan kijken we samen verder! 😊

Wij zijn erg tevreden

Wij zijn erg tevreden, ze hebben ons ook goed geholpen👌🏽😎

4 de abril de 2025

Resposta da Direct Socials

Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat we jullie goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor!
Als er in de toekomst iets is waar we bij kunnen ondersteunen, laat het gerust weten.

Uitstekende Instagram tool!

In het begin was ik een beetje sceptisch, maar Direct Socials heeft mijn verwachtingen overtroffen! Hun Instagram tool werkt super goed en heeft me echt geholpen. Daarnaast was de klantenservice snel en enorm behulpzaam. Ik zou het iedereen aanraden die zijn Instagram wil laten groeien!

29 de março de 2025

Resposta da Direct Socials

Wat ontzettend fijn om te horen dat onze tool je verwachtingen heeft overtroffen, zeker omdat je in het begin nog wat sceptisch was. Dat maakt het extra mooi om te lezen.
Ook geweldig dat je onze klantenservice als snel en behulpzaam hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je altijd op ons kunt rekenen wanneer je vragen hebt of even wilt sparren
Dankjewel voor je aanbeveling en je vertrouwen. Op naar nog meer mooie resultaten samen. 🚀

Team DirectSocials

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.