Direct Socials Opiniões 104

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik merk duidelijk dat mn account groeit en het team denkt actief met je mee. Aanrader voor artiesten die hun Instagram serieus willen aanpakken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vriendelijke mensen. Snelle en duidelijke hulp. Meteen bereikbaar wanneer je de klantenservice nodig hebt. De tool en het platform werken perfect. Heel blij mee. De Volgers zijn enorm gesteg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

DirectSocials is een geweldige tool! Het platform werkt perfect en gaf mijn social media groei een enorme boost. Het team helpt snel, denkt met je mee en heeft veel kennis. Je merkt direct da... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op voor dit bedrijf! Ik word al tijden lastiggevallen met facturen en dreigementen van hun incassobureau (Debtt), terwijl ik nooit iets bij dit bedrijf heb afgenomen. Ik ken ze niet eens! Het to... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Agência de Marketing Digital
  6. Empresa de software

Sobre Direct Socials

Direct Socials – De Slimste Manier om Instagram te Laten Groeien 🚀📊

Wil jij jouw Instagram-account laten groeien met echte volgers en meer engagement, zonder tijd te verspillen aan handmatige acties?

Direct Socials maakt het mogelijk! Onze geavanceerde tool automatiseert slimme interacties, volledig volgens Instagram’s richtlijnen, zodat je jouw doelgroep bereikt en duurzaam groeit.

Wat maakt Direct Socials uniek?

✅ 100% organische groei – Geen bots, geen nepvolgers, maar échte mensen die geïnteresseerd zijn in jouw content.

🔒 Volledig Instagram-proof – Onze tool werkt binnen de richtlijnen, zodat je geen risico loopt op schorsingen of beperkingen.

🎯 Slimme doelgroep targeting – Wij helpen je om in contact te komen met mensen die écht geïnteresseerd zijn in jouw merk of content.

📈 Meer volgers = Meer kansen – Of je nu een bedrijf, artiest of influencer bent, een groter bereik betekent meer omzet, meer samenwerkingen en meer impact.

⚡ Gebruiksvriendelijk & efficiënt – Start eenvoudig, stel je voorkeuren in en laat ons de rest doen.

Krijg Volledig Inzicht met Ons Krachtige Dashboard 📊

Bij Direct Socials krijg je niet alleen volgers, maar ook inzicht in je groei.

Ons gebruiksvriendelijke dashboard biedt uitgebreide statistieken over:

📊 Volgersgroei – Zie precies hoeveel nieuwe volgers je krijgt en waar ze vandaan komen.

💬 Engagement-analyse – Meet hoe jouw interacties toenemen en welke content het beste presteert.

🎯 Doelgroepinzichten – Begrijp wie jouw ideale volgers zijn en pas je strategie daarop aan.

⚙️ Automatiseringscontrole – Pas eenvoudig instellingen aan en optimaliseer je groei in real-time.

Waarom tijd verspillen met handmatig liken, volgen en reageren? Met Direct Socials laat je onze slimme tool het werk doen, terwijl jij je kunt focussen op het maken van geweldige content en het laten groeien van je merk.

🚀 Kies voor Direct Socials en ervaar de kracht van slimme, organische Instagram-groei. Sluit je vandaag nog aan! 🔥

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

104 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn volgersaantal is verdriedubbeld en de klantenservice is echt top!

Gebruik gemaakt van de free trial waardoor ik er in eerste instantie zonder verwachtingen ben ingestapt. Echter is mijn volgers aantal bijna verdrievoudigd en daarbij is de klantenservice van Direct Socials simpelweg uitstekend!

Nadat ik lange tijd met mijn voetbalplatform en Instagram-account @lefootnl op een bepaald aantal volgers bleef hangen, heb ik met behulp van de 30 dagen free trial van DirectSocials.nl geprobeerd weer een groei te realiseren.

Het onboardingproces verliep erg soepel dankzij de gebruiksvriendelijke video tutorial, waarin ze alle functionaliteiten van de tool toelichten. Daarnaast toont de klantenservice erg veel betrokkenheid en kun je eenvoudig contact met ze opnemen via WhatsApp!

Het resultaat is beter dan ik ooit had durven hopen. Mijn volgersaantal is verdriedubbeld en ik zie nog steeds dagelijks groei! Bovendien zijn het waardevolle volgers die perfect passen bij de doelgroep van mijn platform. Daarom ben ik oprecht superblij met zowel de tool als het mensen van Direct Socials!😄

24 de março de 2025

Resposta da Direct Socials

Wauw, dankjewel voor deze uitgebreide en geweldige review!
Wat ontzettend mooi om te horen dat je volgersaantal is verdrievoudigd en dat de trial zoveel meer resultaat heeft opgeleverd dan je had verwacht. Dat jouw voetbalplatform eindelijk door die stilstand heen is gebroken, maakt ons echt blij.
Super om te lezen dat je het onboardingproces als soepel hebt ervaren en dat de video tutorial je goed heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat iedereen makkelijk kan instappen en het is fijn om te horen dat dat bij jou zo goed is gelukt.

Ook bedankt voor je complimenten over onze klantenservice. We doen ons best om snel, betrokken en bereikbaar te zijn, en het is geweldig om te zien dat dit bij jou het verschil heeft gemaakt. Mocht je nog vragen hebben of willen sparren over extra mogelijkheden: je weet ons altijd te vinden!

Classificada 5 em 5 estrelas

DirectSocials is an amazing tool

DirectSocials is an amazing tool! The platform works perfectly and has given my social media growth a huge boost. The team is super helpful, highly knowledgeable, and really thinks along with you. You can tell they have a lot of expertise. I would recommend DirectSocials to anyone looking for quality followers and a strong online presence!

17 de março de 2025

Beste klantenservice die er is

Beste klantenservice die er is! Zelfs 's avonds kreeg ik altijd supersnel een reactie. Echt toppers. De software werkt ook top en is nog betaalbaar ook! 💪

12 de dezembro de 2024

Resposta da Direct Socials

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! We zijn er trots op dat we je snel en efficiënt hebben kunnen helpen en we blijven ons best doen om je ervaring uitmuntend te houden. Ook super om te horen dat je enthousiast bent over de software. Daar doen we het voor.

Dankjewel voor je vertrouwen en we blijven graag voor je klaarstaan🚀.

Het werkt!

Goede uitleg van hoe het werkt. Snelle klantenservice. En het werkt. Ik groeide 162 mensen in de eerste maand. En kreeg er ook meteen sales uit. Blij mee.

23 de fevereiro de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je zo’n duidelijke groei hebt gezien in de eerste maand en dat je zelfs meteen sales eruit hebt gehaald. Dat is geweldig om te lezen en daar doen we het natuurlijk voor.

Fijn ook dat de uitleg helder voor je was en dat je tevreden bent over onze snelle klantenservice. We doen ons best om altijd direct te helpen wanneer je vragen hebt.
Super dat je zo blij bent met het resultaat. We blijven je graag ondersteunen in je verdere groei. 🚀

Beste klantenservice die er is

2 de novembro de 2024

Resposta da Direct Socials

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We vinden het belangrijk om er altijd voor je te zijn, dus het is geweldig om te lezen dat je zelfs in de avonduren snel geholpen werd.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne tool

Fijne tool. Makkelijk te gebruiken en je wordt volledig meegenomen door de instellingen door het handige instructiefilmpjes. De klantenservice reageert altijd snel. Op mijn eigen account is de groei niet zo heel snel als beloofd wordt, maar wellicht oordeel ik te vroeg.

10 de fevereiro de 2025

Resposta da Direct Socials

Dank je wel voor je fijne en eerlijke review! We zijn blij om te horen dat je de tool makkelijk kunt gebruiken en tevreden bent met onze klantenservice. De groei kan inderdaad per account variëren, maar we doen ons best om jouw account zo snel mogelijk te laten groeien. Mocht je ergens tegenaan lopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder. 😊

Goeie service

Meer dan tevreden. Met de automatiseringen en kennis van Direct Socials is mijn account binnen 30 dagen met 850 volgers gegroeid. Ik ben even langs geweest bij hun op kantoor om een mooie lange termijn deal te sluiten. Ik raad iedereen aan om Direct Socials te gebruiken als je wilt groeien op Instagram.

7 de fevereiro de 2025

Resposta da Direct Socials

Wat een fantastische review, bedankt! 🙏 Het is super om te horen dat je account zo snel is gegroeid en dat je tevreden bent met de service. We zijn ook blij dat je langs bent gekomen voor een lange termijn deal! 💪 We kijken ernaar uit om samen verder te groeien. Bedankt voor de aanbeveling, en mocht je iets nodig hebben, je weet ons te vinden! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik raad echt iedereen aan om gebruik te maken van DirectSocials

Super tevreden met DirectSocials. Ik kan het echt iedereen aanraden, of het nou voor grote accounts is met veel volgers of wat kleinere accounts met iets minder volgers, het trekt echt de juiste mensen aan voor je content en de groei gaat zoveel sneller en beter doordat je de juiste volgers krijgt. Dit scheelt echt mega veel tijd op instagram waardoor je weer meer tijd overhoudt om met andere dingen bezig te zijn.

21 de janeiro de 2025

Resposta da Direct Socials

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent en ons zelfs aan anderen zou aanraden, dat betekent heel veel voor ons!

Super dat je merkt dat de tool precies de juiste doelgroep aantrekt en dat je groei daardoor sneller én relevanter wordt. Dat is precies het resultaat waar we iedere dag aan werken.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, we staan altijd voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een fijne service

Het is een fijne service. Ik maak er al meer dan 6 maanden gebruik van zonder problemen. Helemaal top

6 de outubro de 2024

Resposta da Direct Socials

We zijn blij om te horen dat je onze service als fijn ervaart en tevreden bent met de tool. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig zijn, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar! 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne service en snelle zichtbare groei

De mannen van Direct Socials bieden mij al een aantal weken goede service en proberen er alles aan te doen om mijn Instagram te optimaliseren. Al snel zag ik resultaat, top! Hiervoor zat ik bij een andere partij waar ik geen resultaat zag, geen dashboard kreeg en zij hadden en bizar slechte klantenservice. Hierdoor ben ik nog blijer met Direct Socials.

22 de janeiro de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Direct Socials! 🙌 We zijn ontzettend blij om te horen dat je snel resultaat ziet en tevreden bent met onze service. Ons doel is om elke klant te voorzien van de beste ondersteuning en duidelijke inzichten via ons dashboard, zodat je Instagram-groei niet alleen effectief maar ook inzichtelijk is.

Mocht je nog vragen hebben of extra tips willen om je account verder te laten groeien, dan staan we altijd voor je klaar. Op naar nog meer succes samen! 🚀

— Team Direct Socials

Toppie

Top service

16 de janeiro de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je positieve review, Sarah! 😊 Kort maar krachtig – we waarderen het enorm dat je tevreden bent met onze service. We blijven ons best doen om je Instagram-groei zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht je ooit vragen hebben, we staan altijd voor je klaar! 🚀

Perfecte Service

Perfecte Service ! Zeer tevreden.

15 de janeiro de 2025

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je geweldige review, Van Eijk! 🙌 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We blijven ons inzetten om je de beste ervaring te bieden. Heb je nog vragen of kunnen we ergens bij helpen? Laat het ons gerust weten! 🚀😊

De service is uitstekend

De service is uitstekend; je voelt echt dat je samenwerkt als partners. Ik heb het net aangeschaft, dus ik moet nog even afwachten hoe het uitpakt, maar ik heb er alle vertrouwen in.

15 de novembro de 2024

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat je de samenwerking als een partnerschap ervaart. We blijven voor je klaarstaan en zijn ervan overtuigd dat je snel mooie resultaten zult zien. 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Instagrowmasters help me reach over…

Instagrowmasters help me reach over 100k followers in 6 months this the best service I ever try 1000% recommend

18 de outubro de 2024

Resposta da Direct Socials

Wow, congrats on hitting over 100k followers! 🎉 We're so glad we could be part of your growth journey. Thanks for the amazing recommendation! 🚀🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Great customer service and results.

Great customer service and results.

After a couple hours I noticed the first followers coming in. Very satisfied with the customer care and the results.

11 de outubro de 2024

Resposta da Direct Socials

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you're satisfied with both our service and the results. Helping you grow your account with real followers is what we’re all about 🚀

Classificada 1 em 5 estrelas

slecht!

ik heb dit gebruikt voor 5 dagen, na die 5 dagen ben je geblockeerd van mijn account door instagram, gebruik dit niet!! je account word gedeactiveerd. elke keer krijg ik melding dat er in mijn account is ingelogd in verschillende plekken van nederland, eindhoven amsterdam noem het maar op. nu wilde ik mijn account verwijderen en stoppen maar kan het blijkbaar niet via de website, probeer ik contact te houden word er niet op me gereageerd

28 de setembro de 2024

Top software

Top software, heel gebruiksvriendelijk. We hebben al een hele mooie groei doorgemaakt en blijven maar groeien. Zeer tevreden!

Resposta da Direct Socials

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze software! We zijn blij dat het jou en je team helpt om te blijven groeien. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service en werkt top!

Je kan hiermee perfect uitvoeren wat je nodig hebt. Ook een zeer goede service. Als je vragen hebt of aanpassingen wilt doorvoeren word je heel snel geholpen!

Resposta da Direct Socials

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je onze service als top ervaart en dat we je snel kunnen helpen bij vragen of aanpassingen. Dat is precies waar we naar streven!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het werkt echt meer dan goed

Het werkt echt meer dan goed! De service is letterlijk uitmuntend. Staan steeds voor je klaar om te helpen en beantwoorden al je vragen efficiënt en snel!

Resposta da Direct Socials

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! We zijn er trots op dat we je snel en efficiënt kunnen helpen, en we blijven ons best doen om je ervaring uitmuntend te houden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Although i just started to use your…

Although i just started to use your services and was a bit sceptical i have to say that i am really seeing results and a steady grow of my audience. The quality of followers is high level and i experience a steady grow in followers.
Recommendable!!

16 de agosto de 2024

Resposta da Direct Socials

Thank you so much for sharing your experience! We’re thrilled to hear that you’re already seeing results and a steady growth in your audience. It’s great to know that you’re happy with the quality of followers and the consistent increase. We’re glad to have exceeded your expectations.

Best regards,
Team DirectSocials

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.