Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn met meerdere partijen in gesprek geweest. Installgroen kwam gelijk vertrouwd over, vnl. op basis van openheid en parate vakkennis. Binnen 4 weken kwam er een team van 3 enthousiaste en gemoti... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Afspraken werden goed nagekomen. Bestaande zonnepanelen zijn correct verwijderd en geplaatst op plat dak. Keurige montage van leidingen enz. Gunstige prijs. Alles werkt prima

Classificada 5 em 5 estrelas

We kregen onze zonnepanelen vlak voor de zomer 2023. Ze komen echt binnen 4 weken jouw zonnepanelen te installeren, anders krijg je een upgrade (dat was ons geval, we kregen extra sterke panelen). We... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamentos a energia solar

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en installatie van zonnepanelen. Ons team bestaat uit een combinatie van gecertificeerde elektromonteurs met jaren aan ervaring, aangevuld door een kundig team van groothandelaren. Door in deze samenstelling te werken kunnen wij altijd razendsnel leveren, en de hoogste kwaliteit installaties garanderen.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

57 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Installgroen zeggen wat ze doen!

Installgroen zeggen wat ze doen!
Bij deze onderneming een offerte aangevraagd en een prima voorstel gekregen voor installatie van Airco en zonnepanelen en update van de meterkast conform NEN 1010 vanuit Leeuwarden in Lelystad, beide op een dag afzonderlijk geïnstalleerd en gemonteerd en werkend opgeleverd met een werkende WIFI!
Deskundige en vriendelijke medewerkers die alles heel netjes opleveren!

24 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag zonnepanelen geplaatst door…

Vandaag zonnepanelen geplaatst door instalgroen , hele sympathieke jonge mannen kwamen bij ons om hun werk te doen .
Overleg gehad en een keuze gemaakt waar te plaatsen Samen ondanks de warmte en het werk een gezellige
dag gehad super tevreden ze alles weer netjes opgeruimd het waren zeer beleefde jonge mannen super ga zo door A meering

4 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De mannen hebben met geduld vakwerk…

De mannen hebben met geduld vakwerk geleverd en gezocht naar de meest ideale plek voor het installeren van het systeem.

Ook ben ik zeer tevreden over de genomen tijd/de uitleg en de zorgvuldigheid ,ik ben enkel positief 👍🏻

27 de março de 2025

Resposta da Installgroen

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de geduldige en zorgvuldige installatie van het systeem. Bij Installgroen streven we er altijd naar om de beste oplossing te vinden en alles met de grootste zorg uit te voeren. We waarderen je complimenten en zijn blij dat we je van dienst konden zijn! 👍🏻

goed bedrijf

goeie en duidelijke offerte snel geleverd .bij ons kwamen de 3 musketiers uit hoogezand sappemeer hebben goed werk afgeleverd.kabel naar meterkast was even puzzelen maar eindresultaat een dikke 10.
bedankt namens nol en reinie

11 de março de 2025

Resposta da Installgroen

Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review.

Topervaring

Deskundig vanaf de opname voor de offerte. Goede voorlichting en uitleg van materiaal en processen. Op de dag van installeren twee opgeruimde mannen, die op een vlotte manier de panelen op het dak legden. Goed overleg over de plaatsing op het dak en over de leiding naar de stoppenkast. Daarna goed geholpen met de installatie van app en uitleg van de werking. Kortom zeer tevreden.

18 de março de 2025

Resposta da Installgroen

Bedankt voor je mooie review Henny! 😊 We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze. Bij Installgroen staan deskundigheid en duidelijke communicatie voorop, en we zijn blij dat je dit zo hebt ervaren. Geniet van je zonnepanelen en de voordelen die ze opleveren! ☀️🔋 Mocht je nog vragen hebben, we staan altijd voor je klaar. 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige winterbes besteld en ontvangen

Drie dagen geleden via Markplaats twee winterbessen besteld en vandaag in keurige verpakking precies dat ontvangen wat ik besteld had. Heel blij mee! Wat een keurig bedrijf. Hier ga ik vaker bestellen!

7 de março de 2025

Snelle en goede service

Snelle en goede service, denken mee in oplossingen, goede planning en afhandeling

31 de janeiro de 2025

Resposta da Installgroen

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in Installgroen Paul! Laat de zon nu maar schijnen.

Aanrader!!

Prettige accountmanager, ervaren en keurig personeel bij het monteren van de panelen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

27 de janeiro de 2025

Resposta da Installgroen

Heel erg bedankt voor de mooie woorden Floris! Fijn om te horen dat je ervaring met Installgroen positief is.

Toppers

Dit is een super goed bedrijf met fijne mensen.
Werken netjes en komen afspraken na .
Ben zeer tevreden

Rene kelderhuis

Rutten

20 de janeiro de 2025

Resposta da Installgroen

Bedankt voor het mooie compliment Rene, fijn om te horen dat je ervaring met Installgroen positief is!

Doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven!
Vandaag zijn onze zonnepanelen vervangen door kundige installateurs die goed op elkaar ingesteld zijn. Oude panelen verwijderd en afgevoerd, nieuwe panelen geplaatst en aangesloten. Duidelijke uitleg over de geïnstalleerde app. Ruim binnen één dag was de klus geklaard. Wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij anderen.
Groet Edwin en Irmi

5 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Professioneel bedrijf, prima prijs, goede service, geolied team.

Na vele aanbiedingen en advertenties te hebben doorgenomen kwamen wij uiteindelijk bij installgroen uit.
En daar hebben we geen spijt van.
Naast het feit dat dit bedrijf snel kon leveren tegen een zeer fatsoenlijke prijs was hun werkwijze ook heel professioneel.
Helemaal sterk was het feit dat een slecht stukje van het dak tegen enkel de kostprijs van het materiaal wordt gerenoveerd.

Kortom. Installgroen raden wij van harte aan.
Dick en José.

17 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Een betrouwbare keuze van leverancier

In elke fase van het contact professioneel, vriendelijk en deskundig benaderd met goede uitleg en persoonlijk advies.
Dat was prima!
Op de dag van het plaatsen alles goed verlopen.
Kortom, een bedrijf om warm aan te bevelen bij mensen die zonnepanelen geleverd willen hebben.

26 de setembro de 2023

Snel en goed

Dit bedrijf heeft bij ons zonnepanelen geplaatst, zeer net vakwerk afgeleverd. Snelle en goede service, professionele en zeer vriendelijke mannen. Echt een paar vakmannen. Dus als je iemand nodig hebt die goede zonnepanelen voor je kan plaatsen ben je bij hun aan het goede adres. Nu genieten van de opbrengst.

13 de abril de 2024

zonnepanelen en omvormer…

Vandaag zonnepanelen en omvormer geplaatst. Zeer vriendelijke en deskundige monteurs! Ben super tevreden. Ook offerte en toelichting begrijpelijk en snel. Vind Installgroen echt een aanrader!

5 de abril de 2024

Super bedrijf

Super bedrijf . Vriendelijk personeel en snel geleverd ! Ik raad iedereen hun aan .

10 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon nette duidelijke mensen met…

Gewoon nette duidelijke mensen met gezond verstand die weten wat ze doen. Leggen alle opties en verschillen duidelijk uit en gebruiken enkel top kwaliteit producten. Zelf nog gecontroleerd maar zijn inderdaad de nieuwste type panelen van hoge kwaliteit met de langste levensduur en het hoogste rendement, precies wat wij nodig hadden. Extreem tevreden. Heb niks aan te merken en zou willen zien dat meer bedrijven zo te werk zouden gaan. 100 punten!!!

16 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.