IOAKU By Fanny Ek Opiniões 220

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick hjälp för ett armband hade blivit fult väldigt fort, och Ida Hallström VILKEN TJEJ!❤️🤗 SÅÅÅ snäll, förstående och TREVLIG, inte många gånger när man skriver om ett ”klagomål” som alla bemöter de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fina smycken, men dålig kundservice Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag sk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle köpa kalendrar till mina barn på kampanjpris men blev fel på sidan och allt sålde slut framför mina ögon. Blev jätte ledsen förstås men efter chat med kundtjänst visade det sig att det fanns nå... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin kundservice. Köpte ett smycke på webbutiken i present till min dotter som visade sig blev en dubblett. Tack vare snabb och trevlig kontakt med kundservice kunde jag enkelt byta till annat smycke o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Designer de moda
  4. Designer de jóias

Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

220 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Helt fantastiska

Helt fantastiska! Reklamerade ett halsband som gått sönder. Snabbt svar och fick mer hjälp än man kan förvänta sig❤️ Nell är en stjärna på sitt jobb. Och såklart har dom de snyggaste smyckena. Hade nog lite otur med halsbandet då de andra smyckena jag har håller.

8 de abril de 2026

Fantastisk service

Jag beställde smycken till min dotter. Råkade fylla i fel adress. Det löste kundsupporten dagen efter utan problem. Ett av smyckena valde vi även att byta. Även det gick smärtfritt. Otroligt trevliga och tillmötesgående i all kommunikation.

5 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med alla köp från…

Jag är väldigt nöjd med alla köp från detta smyckesföretag. Servicen är verkligen i toppklass – personalen är både hjälpsam, trevlig och professionell!

Själva smyckena ärav hög kvalitet och motsvarade verkligen mina förväntningar, om inte mer… Leveransen är smidigt och allt är alltid fint paketerat.

Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som letar efter vackra smycken och riktigt bra kundservice!

18 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Trevligt bemötande

Svårt att få information via hemsidan om hur man returnerar en order online. Men när jag väl hade mailkontakt, så fick jag en smidig lösning och ett trevligt bemötande.

1 de março de 2026

Resposta da IOAKU By Fanny Ek

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig på ett smidigt sätt när du kontaktade oss.

Vi uppskattar verkligen din feedback kring informationen om returer på hemsidan – sådant hjälper oss att förbättra upplevelsen för våra kunder. Vi har redan hittat problemet och åtgärdat det.

Tveka inte att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med i framtiden.

Varmt tack för att du handlar hos IOAKU!

De vet vad service är

Behövde göra en ändring en lördag. Fick snabbt svar och allt löst. Otroligt snabb och service minded service från tjejerna på IOAKU 👌

7 de março de 2026

Resposta da IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra. Vi försöker alltid finnas där när våra kunder behöver hjälp – oavsett om det är en vardag eller en lördag.

Vad roligt att vi kunde lösa din ändring snabbt och smidigt. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Wonderful customer service

There was a small defect in the product that i had bought and i notified Ioaku’s customer service about it. They immediately took responsibility and replaced the product for me! I had the most wonderful experience with the sweetest person ever, she took my issue seriously and as a customer i felt extremely seen and heard. I will absolutely continue to buy all of my jewellery from Ioaku and will always recommend their beautiful products to everyone! 11/10 experience🩷

19 de fevereiro de 2026

Dear Alina,

Thank you so much for your incredibly kind words. It truly means a lot to us.

We’re very happy that we could resolve the issue quickly and that you felt taken seriously and well cared for. Creating a positive experience for every customer is something we care deeply about, so reading your message made our day.

Thank you for your trust in IOAKU and for recommending our jewelry – it means more than you know. We look forward to welcoming you back again soon.

Warmly,

Vänliga och tillmötesgående

Vänliga och tillmötesgående, jättefint bemötande och bra service

23 de fevereiro de 2026

Resposta da IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde ett vänligt bemötande och bra service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden.

Great service

Great service and they are very understanding if you have a concern or problem! I truly recommend them and I will buy from them again.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your kind review. We’re really happy to hear that you had a positive experience with our service and felt supported when reaching out with your concern.

Your trust means a lot to us, and we truly appreciate your recommendation. We look forward to welcoming you back again soon.

Warmly,

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt nöjd med service och sättet…

Väldigt nöjd med service och sättet blev bemött på. Rekommenderar starkt!!

12 de fevereiro de 2026

Resposta da IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet.

Att våra kunder känner sig väl omhändertagna är väldigt viktigt för oss, så din feedback betyder mycket. Tack också för att du rekommenderar oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiska smycken och bästa kundtjänst

Fantastiska smycken!
Och bästa kundbemötande ever!
Nell har hjälp mig otroligt snabbt och professionelt!

Kommer bli flera godingar köpta hos er!

Stor kram!🥰🥰🥰

10 de fevereiro de 2026

Resposta da IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för dina fantastiska ord! Det gör oss så glada att höra att du både gillar våra smycken och upplevde ett så fint bemötande från vår kundtjänst.

Vi ska självklart också hälsa Nell – hon kommer bli väldigt glad att höra detta. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi ser fram emot att få skicka fler smyckesfavoriter till dig framöver!

Stor kram,

Bäst

Absolut bästa supporten jag någonsin fått hos någon leverantör. Ida H har varit så himla hjälpsam och jag är så tacksam.

21 de janeiro de 2026

Resposta da IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du haft en så bra upplevelse.

Vi ska självklart också hälsa Ida – hon kommer bli väldigt glad över att höra att hennes hjälp uppskattades. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

/ Team IOAKU ✨

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.