Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Designer de jóias
  2. Ourivesaria

Bekväma örhägnen och vigselringar. Örhängen så sköna att man kan sova med dem. ♻️ 100% återvunnet äkta silver och guld. 🔨 Handgjort i Sverige

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

130 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Lovely ❤️

Lovely! Lovely packaging, super fast shipping, cozy feeling when putting the earrings on (and they are really easy to use), gorgeous quality and look, even a super nice gift! I would probably buy a dozen if only I could afford it!

16 de abril de 2026
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Tulpanörhängen

Jag gillar idén med sovaörhängen. Tulpanerna var mycket fina men de vill gärna vända sig upp och ned . Funderar på om det skulle vara bättre om ”fästet” satt under kronbladen istället för i stjälken, men då blir det kanske inte samma effekt .

25 de março de 2026

Så glad jag hittade er

Så glad att jag hittade MNOP på fb. Köpte comfort mini diamanter i guld och fick dom supersnabbt. Så fantastiskt fint inslaget med en liten chokladbit till kaffet, det där lilla extra. Jättebra råd och service. Återkommer garanterat❤️

9 de abril de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, fint inslaget och en ring som var fruktansvärt fin! Är så nöjd med allt och glad att jag hittade denna sida efter långt letande efter en vigselring!

22 de março de 2026

Återanvänt är bra!!

Jag gillar att det är återanvänt material och fina produkter.

24 de fevereiro de 2026

Återanvänt är toppen!

Örsnibb som inte läkt

sedan jag tog hål i öronen har ett öra inte läkt riktigt på många år. så att sätta in ett örhänge där har varit en utmaning. Har nu använt mina örhängen från MNOP en vecka utan att ta ut dem, inga problem att sova med dem. Tänker nog vänta ett tag innan jag tar ut dem och hoppas att min örsnibb har läkt. Väldigt nöjd med mitt köp

18 de fevereiro de 2026

Resposta da MNOP Jewelry

Kul att höra att du är nöjd. Hoppas din örsnibb läker bra.

Autentiskt

Autentiskt. Det är den känsla jag hade under inköpet - och har med mig efter att ha tagit emot produkten.

7 de fevereiro de 2026

Tack för din review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Både min dotter och jag tycker att de…

Både min dotter och jag tycker att de är de skönaste örhängena vi har haft. Man glömmer bort att man har dem tills man kollar i spegeln.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da MNOP Jewelry

Vi älskar öhrängen man glömmer bort! Precis så det ska vara.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snygga, sköna och smart design…

Gillar att det enkla och stilrena också kan vara smart, innovativt och praktiskt. Örhängena är snygga och sköna och jag har fått många kommentarer som bekräftar både den fina designen och de smarta lösningarna.

31 de janeiro de 2026

Resposta da MNOP Jewelry

Extra kul att få komplimanger ju. ❤️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.