Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Fungerte helt greit Bestillingen var super enkelt og fikk umiddelbart bekreftelse. Eneste ulempe var at jeg måtte vente lenger enn angitt på nettsida, der leverandør oppgav at pakka skulle sende sa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Får Null gehør fra Iphonehuset for min frustrasjon! Så lenge de får penger inn betyr ikke kundene noe for dem! De selger uansett Se min forrige anmeldelse

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

Gode produkter og relativt rask levering, men jeg mener personlig at en nettbutikk burde ha mer konkurransedyktige priser mot fysisk butikk, men så er ikke tilfelle her. Så produktutvalget av spesifik... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte mobildekselet og airpodetui. Dekselet var mer klumpete enn forventet. Varene var godt pakket. La inn c/o navn og adresse ved bestilling og navnet ble ikke ført på pakken ved forsendelse.... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

Escrito pela empresa

Vår ambisjon er å bli det åpenbare valget for folk i Norge som leter etter tilbehør til deres kjære Apple-enhet (iPhone, iPad, Watch og TV). Dette ved å tilby det største utvalget, fleksibel og imøtekommende kundeservice, høykvalitetsprodukter og gode priser.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Får Null gehør fra Iphonehuset for min…

De selger uansett
Se min forrige anmeldelse

18 de fevereiro de 2026

Hei Bjørn,

Vi forstår at du opplever situasjonen som frustrerende.

Da du tok kontakt med oss, tilbød vi retur i henhold til angrerett. Du har i etterkant opplyst at produktet er kastet. Når varen ikke lenger kan returneres eller fremlegges, har vi dessverre ikke mulighet til å behandle saken videre.

Produktet som ble sendt er korrekt modell i henhold til bestillingen, og vi benytter leverandørens offisielle produktbilder.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og lite kundevennlig.

Denne leverandøren er det vanskelig å samarbeide med. Dårlig informasjon om produktetene og svært lett å bestille feil. Blir det bestilt feil grunnet dårlig informasjonen om produktene er det kunden som blir sittende igjen med problemet og blir oppfordret til bare å bestille en gang
til. Dette var siste gang med dette firmaet for min del.

2 de setembro de 2025

Resposta da iPhonehuset

Takk for at du deler din erfaring. Vi beklager at informasjonen på produktsiden opplevdes uklar. Når det står iPad 9,7 hos oss, viser det til skjermstørrelsen på modellen – ikke to forskjellige modeller (iPad 9 og iPad 7). Vi forstår at dette kan misforstås, og vi vil se nærmere på hvordan vi kan tydeliggjøre dette for å unngå forvirring.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har bestilt pitaka aircase for min…

Jeg har bestilt pitaka aircase for min apple watvh ultra for 8 dager siden. Har enda ikke ha kommet! Nå skal jeg på ferie om 2 dager, og fikk beskjed fra instabox som skulle motta varen at de har ikke fått det enda fra iphonehuset, Det står i deres nettside at leveringstid er 3 dager! nå har det gått 8 dager og vet ikke om den rekker å komme før jeg reiser på ferie. ingen vits! har ikke lenger behov for det når jeg er tilbake fra ferie! for da skal jeg bare kjøpe der jeg skal!. Skam dere!

30 de junho de 2025

Resposta da iPhonehuset

Vi skickade din order från oss dagen efter att den lades men jag ser att Instabox strulat med leveransen och att det gjort att den skickats tillbaka till oss. Vi beklagar verkligen deras miss!

Jag ser att vi frågat dig om du vill att vi skickar om paketet eller om du hellre vill ha en återbetalning så återkom med den lösning som passar dig bäst så ska vi ordna det direkt!

Bare dårlig

Feil størrelse av det de sender.
Må betale mer i frakt for å returnere, enn varen koster. De burde de dekke

26 de março de 2025

Resposta da iPhonehuset

Hej! Om vi skickat ut fel produkt till dig står vi självklart för frakten tillbaka till oss. I ditt fall verkar det dock vara ett felköp och inte en felaktig vara. Vid öppet köp står du som kund för fraktkostnaden till oss.

Har du mottagit en annan produkt än den du beställt får du gärna kontakta oss på support@iphonehuset.no så hjälper vi dig!

Treg med sending

Treg med å sende bestilling (som er på lager). Det er også utydelig på nettsiden at noe er bestillingsvare. Det står leveringstid som får det til å se ut som at vare er på lager og at leveringstiden er den totale tiden for levering til kunde.

21 de outubro de 2024

Resposta da iPhonehuset

Vad tråkigt att du känner så! Vi försöker vara så tydliga som möjlighet med hur lång leveranstiden är och skriver därför 5-10 vardagar eller 2-6 veckor beroende på vilken produkt det är.

Har du tips på hur vi kan bli tydligare tar vi tacksamt emot detta!

Classificada 1 em 5 estrelas

Betaler ekstrapostkasse for levering hjem men…

Betaler ekstra for levering hjem men kommer
I postkassa

14 de julho de 2024

Resposta da iPhonehuset

Jag beklagar att din order levererades i postkassen fast du valt hemleverans, du får gärna kontakta vår kundtjänst via mejl: support@iphonehuset.no så kikar vi närmre på saken.

Classificada 1 em 5 estrelas

De svarer ikke på henvendelser så det…

De svarer ikke på henvendelser så det er umulig å få rettet opp i en vare som er defekt. Fraråder på det sterkeste å handle på iphonehuset, kundeservice eksisterer ikke.

11 de junho de 2024

Resposta da iPhonehuset

Vi beklagar verkligen att du är missnöjd, du får gärna kontakta oss på mejl: support@iphonehuset.no så tittar vi gärna på ärendet igen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Lang ventetid og produktet virker ikke…

Lang ventetid og produktet virker ikke som det skal. Får «nytt» produkt som har samme feilen. De nekter å gjøre opp for seg selvom de selger ødelagte produkter. Svindel.

3 de junho de 2024

Resposta da iPhonehuset

Vi beklagar verkligen att du mottagit en defekt produkt två gånger, jag ser att du har kontaktat oss och skapat en reklamation. Du får såklart en återbetalning så fort vi mottar den defekta produkten i retur!

Dårlig på levering

Dårlig på levering, venta i over 1 uke på noe som skulle ta (2-4) dager.

9 de maio de 2024

Resposta da iPhonehuset

Det är ett fåtal sändningar som blivit lite försenade, det var en helgdag förra veckan som påverkar leveranstiden. Jag kan se i spårningen att ditt paket har blivit skickat från terminalen, ditt paket bör därför levereras till dig de närmsta dagarna. Vi beklagar verkligen att det dröjt lite längre än vanligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en strap til min telefon

Jeg bestilte en strap til min telefon. Pengene blev hævet dagen efter, men efter 8 dage: intet modtaget. Yderligere en dag gik, og så skrev jeg til firmaets support. Jeg fik at vide, at med brevpost kunne der gå over 8 dage. Det kunne jeg have sagt mig selv, og næste dags morgen lå pakken i postkassen.

2 de abril de 2024

Fraråder kjøp fra Iphonehuset.no

Fraråder kjøp fra Iphonehuset.no.

Fikk av selskapet godkjent en retur av et produkt under «åpent kjøp». Produktet var uåpnet og forseglet og ble returnert i henhold til instruks fra selskapet og bekostet av kjøper. Fikk etterhvert beskjed om at produktet var mottatt av selger og at Iphonehuset ikke aksepterte returen.

Oppdatert etter selgers svar.
Retur ble godkjent av Iphonehuset, returreferanse ble produsert, frakt ble bekostet av kjøper og produkt ble sendt i henhold til instruks fra selger. Deretter nektet selger å akseptere returen ved mottak.

26 de janeiro de 2024

Resposta da iPhonehuset

Vi godkänner inte returer av produkter som behandlar kryptovaluta, som t ex Ledger, Trezor, SecuX eller Yubico. Detta står i våra köpvillkor: https://www.iphonehuset.no/kjopsvilkar-p1.html.

Dårlig kundeservice.

Hadde foretatt en bestilling som jeg hadde bestilt hjemlevert, hvilket jeg hadde betalt for. Jeg fikk da å vite at leveringen ikke ville bli hjemlevert, men skulle avhentes på nærmeste posthus - jeg kontaktede iPhoneHuset om å få refundert fraktomkostningene, da jeg ikke mottok hva jeg hadde betalt for. dette ble nektet, hvoretter jeg annullerte ordren. Vil aldri bruke denne bedrift igjen.

16 de janeiro de 2024

Resposta da iPhonehuset

Som vi förklarat i mejlkonversationen valde du pakke i postkassen som fraktalternativ, som kostar 59kr. Inte hemleverans från 109kr. Får paketet inte plats i brevlådan skickas det till närmsta ombud för leverans, vilket godkänns genom köpvillkoren när man lägger en order. Om du inte hämtar ut paketet skickas det i retur till oss. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på support@iphonehuset.no

Classificada 1 em 5 estrelas

Iphonehusets salg av krypto-wallets er en potensiell bombe!

Iponehuset kommer øverst på søk i google om Trezor. Hvorfor skulle et ikke-autorisert firma av Trezor og andre bitcoinwallets, som driver i Norge fra Sverige som et NUF, betale annonse for store summer til Google slik at de kommer øverst ved søk? Dette lukter svindel lang vei, i tillegg til at nettsiden deres er rigget som en svindel-nettside. Her er det potensielt en enorm bitcoin-skandale på trappene. De som har kjøpt Trezor eller andre krypto-wallets hos Iphonehuset bør snarest mulig tømme wallet og sette inn på en ny og sikker wallet kjøpt av autorisert forhandler.

Jeg var dum og ble bondefanget jeg også av Iphonehuset og kjøpte Trezor bitcoin-wallet. Jeg ble heldigvis advart av bitcoinmiljøet før jeg begynte å bruke Trezor, at man aldri, aldri skal bruke en wallet
som ikke er solgt av en autorisert forhandler.

Jeg trodde jeg hadde 60 dagers bytterett som det står øverst på nettsiden, ved siden av bildet av Trezor, men Iphonehuset, som altså er et norskregistrert utenlandsk selskap, et såkalt NUF, har skrevet nederst på nettsiden at det ikke er retur på Trezor.

Det gir jo mening. Jeg kunne vært en hacker og åpnet forseglingen og sendt den tilbake, men det samme kan Iphonehuset ha gjort, og det i stor skala, avhengig av hvor mange Trezor de har solgt. Plutselig kan de tømme alle Trezor de har solgt og stikke av med pengene. Slik hacking har skjedd med bitcoin flere ganger tidligere.

Dette er en potensiell bombe!

4 de janeiro de 2024

Resposta da iPhonehuset

Som tidigare nämnt i mejlkonversationen köper vi in produkter från Trezor från vår leverantör Eventus som är en godkänd återförsäljare och vi jobbar på att också vara med på listan över godkända återförsäljare. Det är som sagt av säkerhetsskäl som vi inte mottar returer av produkter som hanterar kryptovaluta, oavsett om dessa är öppnade eller inte. Detta är för att vi kan garantera våra kunder att produkterna är säkra att använda. I våra köpvillkor står det att dessa produkter inte godkänns i retur, det står även på produktsidan.

Classificada 1 em 5 estrelas

Redigert 4.1.2024. Man skal aldri, aldri, aldri kjøpe bitcoin wallet av ikke-autorisert forhandler. Jeg var så dum at jeg gjorde det, men heldigvis ble jeg advart av erfarne bitcoinere før mine bitcoins ble stjålet av Iphonehuset, som kan ha hacket Trezor fra de svenske skoger, hvor de er registrett som et NUF, et utenlandsregistrert selskap.

Iphonehuset selger altså bitcoin wallets selv om de ikke er autoriserte. I tillegg står det på nettsiden deres at det er 60 dagers åpent kjøp", mens det lenger ned på siden står at det ikke er det. Et firma som rigger seg med en svindel-nettside skal man være spesielt oppmerksom på. For det er dermed en sjanse for at bitcoinene dine allerede kontrolleres av iphonehuset og at kontoen din er tom før du vet ordet av det.

Iphonehuset svarer at de har kjøpt Trezor fra en autorisert forhandler, men det spiller ingen rolle. Jeg var dum og ble bondefanget og gjorde feilen og kjøpte fra Iphonehuset, og etter at jeg sjekket med mine bitcoin-buddies var altså svaret IKKE BENYTT WALLET FRA IPHONEHUSET, DE ER IKKE AUTORISERT. Dette svaret gir mening. Vil du sette inn en million kroner på en btc-wallet som ikke kommer fra en garantert autorisert forhandler? Svaret er selvsagt "nei". Det er veldig dumt.

Jeg har nå skaffet ny wallet. Denne er låst inne i bankboks. To millioner kroner i btc er for mye å la ligge på soverommet eller på en wallet som ikke er trygg.

Styr unna Iphonehuset!

22 de dezembro de 2023

Resposta da iPhonehuset

Vi köper in produkter från Trezor från leverantören Eventus som är en godkänd återförsäljare av märket. Detta kan du se på Trezors hemsida över godkända återförsäljare. Vi bör också stå med på denna lista snart. Vi kan garantera att produkterna är säkra att använda då vi aldrig godkänner returer av produkter som behandlar kryptovaluta. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på support@iphonehuset.no

For lang leveringstid

Leveringstiden er for lang. Jeg bestilte et mobildeksel for to uker siden. Det har fremdeles ikke ankommet. Jeg får hurtigere levering når jeg bestiller fra Kina. Alt kundeservice sier at "den kommer snart". Nå sier de at den kommer i løpet av uken. Neste gang bestiller jeg ikke fra iphonehuset.

27 de novembro de 2023

Resposta da iPhonehuset

Man kan se varje produkts leveransstatus på produktsidan, är produkten i fjärrlager tar det ca 4-10 vardagar tills paketet kommer fram till Norge. Förseningar kan alltid ske, framförallt under högt tryck som Black Friday och vid Jul. Vi beklagar om du fått vänta länge på din produkt, vissa produkter är slut i lager och har en beräknad leveranstid på 2-6 veckor. Du kan välja att "bevaka produkt" för att få ett mejl när produkten kommer in i lager igen, om du inte vill lägga en order direkt. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via: support@iphonebutiken.se

Hold deg unna

produktet manglet en funksjon som var i spesifikasjonen. Dette øker ektheten til produktet. Returpolitikken er heller ikke bra. Hold deg unna

28 de setembro de 2023

Resposta da iPhonehuset

Jag är verkligen ledsen att det saknades en del på din beställda produkt, jag kan se att du fått hjälp med en reklamation via mejl tidigare idag, jag hoppas du är nöjd med hjälpen du fått!

Gjennomsnittlig drop-shipping "firma"

Gjennomsnittlig drop-shipping "firma". Tar en evighet å få varen levert. Såklart et helt okei utvalg da de egentlig ikke har varene på lager. Føler det burde vært kommunisert at det vil ta en uke før noe skjer.

31 de julho de 2023

Resposta da iPhonehuset

iPhonehuset är ingen drop-shippingfirma, vi skickar allt från vårt eget lager. Däremot är en del produkter i fjärrlager och det tar då vanligtvis 3-7 arbetsdagar att leverera ordern till kund. Kontakta gärna oss på support@iphonehuset.no om du har frågor angående din order.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais