ITAGIL - we make IT easy Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tobias har været en kæmpe hjælp iforhold til password og opsætning af outlook på min arbejds mobil. Var rolig og bare klar til at give en hjælpende hånd - stor ros til ham.

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Deres IT support er virkelig hurtig, og har flere gange redet min virksomhed. Det er perfekt for firmaer der ikke har kapacitet til at have deres egen IT afdeling. Her kan du slippe for bøvl ved se... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Consultoria de informática

Escrito pela empresa

Vi er et IT-firma, der dækker hele Danmark med lokationer i København, Odense og Tønder. ITAGIL er specialiseret i at være IT-outsourcing partner for små, mellem- og store virksomheder.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Uden tvivl 5 stjerner til ITAGIL

Jeg har henover det sidste halve år benyttet ITAGIL til en række forskellige IT og sikkerhedsopgaver.

De har gennem perioden været super effektive og meget hjælpsomme, som har givet en stor tryghed.

De har uden tvivl min største anbefaling.

10 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan anbefale Itagil som en pålidelig samarbejdspartner

Vi fik Itagil anbefalet af vores konsulent på vores ERP system. Vi havde et møde med dem og valgte at skifte til dem for alt vores infrastruktur, netværk, hardware og licenser. Vi har været meget glade for vores skifte til Itagil, som har levet op til alt det, som de har lovet fra starten og hjulpet os godt igennem skiftet og leverer hver dag hurtig og sikker service til os.

2 de janeiro de 2024

Kære Connie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer med ITAGIL! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med os som jeres nye IT-partner. Samarbejdet har været en fornøjelse, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde samt at gøre IT nemt for jer. 🙂

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er virkelig glade for ITAGIL i…

Vi er virkelig glade for ITAGIL i Frokostkonsulenten. De er altid til at få fat på, følger op, yder genial og kompetent service og får tingene til at køre stabilt meget mere konsekvent end hvad vi ellers har prøvet. Vi kan anbefale dem til enhver!!

31 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Itagil leverer stabil it og god support

Vi har valgt at outsource vores it til Itagil, og det har været en god beslutning. Vores it kører meget mere stabilt, efter vi skiftede til dem, og vi får altid hurtig og effektiv hjælp af deres flinke konsulenter, når der er behov for det. Jeg kan helt sikkert anbefale Itagil!

10 de fevereiro de 2023

Excellent support & help

1 de setembro de 2022

Resposta da ITAGIL - we make IT easy

Kære Tore - tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os, at du vurdere vores indsats som "excellent" :-) Vi ser frem til at tilbyde vores assistance til dig og dine kollegaer fremadrettet :-)

Hurtig og professionel service

Jeg stod i et akut og selvskabt IT problem, og fik utrolig hurtig og professionel hjælp.

Jeg har ikke tidligere haft kontakt med ITAGIL, men jeg gemmer kontaktoplysningerne til næste gang.

24 de agosto de 2022

Resposta da ITAGIL - we make IT easy

Kære Helge - tusind tak for din tilbagemelding. Rosen er givet videre, og vi glæder os til at tilbyde vores assistance til dig fremover :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god og hurtig service og…

Virkelig god og hurtig service og alligevel også tid til at forklare hvad løsningen på mit problem var. Glimrende hjælp i forbindelse med genoprettelse af mine data og generelle opsætning af udstyret.

6 de julho de 2022

Resposta da ITAGIL - we make IT easy

Kære Jens. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

Super service!

Altid hyggelige, hurtige og effektive :)

21 de janeiro de 2022

Resposta da ITAGIL - we make IT easy

Kære Miriam. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

Qulified

Quick, and to the point. Handling our MS 365 system.

12 de novembro de 2021

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og kompetent "udrykning"

Kæmpe ros herfra til Nicholas og Itagil for hurtig og kompetent hjælp, da vi oplevede akutte mailproblemer.
Vi havde ikke brugt Itagil før, men det er bestemt ikke sidste gang!

17 de novembro de 2020

Resposta da ITAGIL - we make IT easy

Kære Mikkel. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

110% professionelt

110% professionelt - det er min pfattelse af Itagil. Fra dag 1 af samarbejdet, har de leveret, supporteret og assisteret som forventet.
Har kun de varmeste anbefalinger...

21 de janeiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

it-r has made my life as an Office…

it-r has made my life as an Office Manager so much easier and the work life of all our employees much more efficient when it comes to IT. I will recommend it-r for all companies who needs a competent, professional, and trustworthy IT-support.

28 de junho de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

WOW - dette lettede mit liv :)

Deres IT support er virkelig hurtig, og har flere gange redet min virksomhed.

Det er perfekt for firmaer der ikke har kapacitet til at have deres egen IT afdeling. Her kan du slippe for bøvl ved selv at skulle styre det, og koncentrer dig om dine primære kompetancer. En virkelig professionel samarbejdspartner.

21 de maio de 2018
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais