Stay away!!, they did not deliver the product I purchased and haven´t refunded either, this is a scam, customer service has stopped responding to my emails. Dealing with this issue directly with my ba... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Købte en gamer PC (Yggdrasil # 2.2 Ryzen 5 2600 8GB 250GB GTX 1660 6G) - super maskine med solidt og lækkert kabinet, til en mere end rimelig pris. Tingene kom til tiden og alt fungerede. Kim fra IT... Ver mais
A empresa respondeu
Men pc havde afbrudt samarbejdet med mig og jeg havde brug for en computer-hvisker. Kim var hurtig og kompetent og fik i løbet af ingen tid overbevist min pc om at fortsætte samarbejdet. Det er ik... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
ItHansen har været i gang siden 2004. Og sætter stor ære i en god kunde service. Og går rigtig langt for at kunden bliver tilfreds.
Informações de contacto
Elvej 1, 5260, Odense S, Dinamarca
- kontakt@ithansen.dk
- ithansen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Altid hjælpsom og hurtig.
Altid hjælpsom og hurtig.
Kan anbefales
Hurtig levering
Super god service og hurtig betjening
Super god service og hurtig betjening. Anbefaler gerne ItHansen.
Modtager ikke kvittering / faktura på …
Modtager ikke kvittering / faktura på købet. Meget ualmindeligt ved internethandel.

Det er et lille men godt firma
Det er et lille men godt firma
Prisen er rimelig og venlig betjening
Svend Munck Olsen
Altid hurtig og prof
Altid hurtig og prof. vejledning, er der yderligere spørgsmål svarers der hurtigt tilbage.
Kan kun give ITHansen den bedste anbefaling!
Connie
Fremragende
Dygtig, pålidelig og bund seriøs. Det er fremragende og jeg kan trygt anbefale ItHansen.

Antivirusprogram
Super service og fremragende god antivirusprogram

Super nemt og hurtigt.
Stor hjælp og hurtig levering og svar
Meget hjælpsomlog og lynhurtig svar og tilbagemelding top
Jeg fik den nødvendige hjælp fra ITHansen. og han rensede min computer via. fjernhjælp.
Jeg fik den nødvendige hjælp fra ITHansen, da han rensede min computer via fjernhjælp. Han brugte mange timer på det. og fandt en masse ting der skulle fjernes, Jeg kan se at de væmmelige ting jeg havde er blevet fjernet og flere beskyttelsesprogrammer er blevet installeret. Jeg er taknemlig for hjælpen og vil bede ITHansen om hjælp en anden gang hvis det skulle være, og anbefale ham til andre,
Super fin service
Fik lavet vores computer hurtigt og effektivt. Og til en meget rimelig pris. Han er sød til at forklare hvad han har lavet så man kan forstå det.

Resposta da ItHansen v/ Kim Hansen
Kim er et behagelig menneske
Kim kan forklare så man kan forstå det og han her en tolmodighed
Super service!!!!!!
Jeg fik hurtig hjælp med løsning på mit problem også kl. 20.30 om aftenen.
Kan varmt anbefale firmaet.
Profesionel og hurtig service
Det er ikke sidste gang jeg bruger ItHansen/v Kim Hansen.
hurtig og effektiv hjælp til en ikke nørd
- har du brug for it-hjælp, så prøv itHansen, professionelt og hurtigt
Super god betjening
Jeg kan kun give ItHansen de bedste anbefalinger.
Hurtig og perfekt llevering
En god oplevelse. handel med dette firma kan anbefales.

Resposta da ItHansen v/ Kim Hansen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.