ITRADER.COM

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

I tried to withdraw $17,500 in profit, but they canceled it due to using a Martingale strategy. Another time, I applied to withdraw $21,000 in profit, and they again said I was using a Martingale stra... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Itrader är falska. Når jag ville ta ut mina pengar ringde deras support upp .Och fick mej att köpa och sälja i en timma och förlora femtusen euro.Tala aldrig om att du vill ta ut pengar för då förs... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele grote SCAM. NIET DOEN !!!!! Kreeg meteen al na aanmelden tientallen telefoontjes uit heel veel verschillende landen in EU. Ze willen je geld. Stalken, agressie, het account niet meer afslui... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vanaf dag 1, dwz 11 maart 2020, ze net zo gestalked als zij mij. en uiteindelijk na 3 maanden mn' inleg terug, min de belachelijke 50 euro....admin kosten...! Mijn aanpak werkte omdat ik, geloof... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Finanças e seguros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Users, being the most valuable asset of ITRADER, receive the comfort of a large operation - unlike any other in the online market. As a customer, you can enjoy full 24/5 support and a variety of financial services which encompass Forex and stocks, commodities and indices. Operating on a global level, ITRADER gives you the flexibility you need to trade from anywhere in the world.

Informações de contacto

Classificada 4 em 5 estrelas

Tot nu toe heb ik goede ervaringen met…

Tot nu toe heb ik goede ervaringen met Itrader. Ben 78 jaar en had helemaal geen idee wat handelen is met CFD. Het is mij goed uitgelegd alhoewel ik het toch nog niet helemaal begrijp. Er werd mij wel gevraagd en er werd ook wel op aangedrongen om wat meer geld te storten voor risicospreiding en om een redelijke winst te behalen. Ik dook meteen voor een groot bedrag in verlies, maar door investering in een andere stock is dit weer goed gekomen.
Ik heb in de 3 weken dat ik nu met Itrader in zee ga al een behoorlijke winst gemaakt. Ik heb mijn inleg teruggevraagd en het bedrag stond in 3 dagen op mijn rekening. Ik investeer nu verder met mijn winst en wordt goed begeleid door de aan mij toegewezen accountmanager George V.
Maria

14 de maio de 2020

Dear Marijike enders,
Thank you for sharing your experience.
If you have any questions please feel free to contact us.

Classificada 1 em 5 estrelas

Itrader policy is just put put out…

Itrader policy is just put put out money , I mean deposit deposite money and they just give us advice look today is here and there, do this trade buy and sale ,, all going minus, if we make some plush money they give other advice ok tday this happing or that, just trade more more you are lucky so this and that after going all minus and they ak more deposit because it is denger , your all money can go this and that, in night they cut more money by swip, Itrader eat my 14000 euro 14 thausand euros, in 2017 ,, I said you guys you will never make money from itrader.

12 de maio de 2020

Not the best exp

Not the best exp, but maybe ill trade again one day who knows

Dear James,

shows bad reviews

shows bad reviews, and i tink they are not a good compoany !

Dear A.C.E. Burgers,
Do not do judgement from experience of other people. We have a lot of happy clients who simply have no need to leave review.

In case you have any questions please feel free to contact us.

Classificada 2 em 5 estrelas

Wat ben ik blij dat ik mijn geld terug kreeg. Er is iets aan gedaan. Spam teken bij de nummers! Goed zi

Ik kreeg 3 berichten te zien. Jort Kelder bij wereld draait door met dezelfde tekst als Ali B. Toen twee filmpjes, 1 waarin Ali B verteld dat hij het spuugzat is en net als Jort Kelder, die zelfs iemand verschrikt in beeld kreeg met de groeten tot in de gevangenis. Het is allemaal oplichterij en beide doen hier helemaal niet in. Oh, ik dacht echt waar dat het echt was, totdat ik 2 dezelfde filmpjes zag. En bank, zoals ze beweren heeft helemaal niet gebeld na zogenaamd programma. Oh, wat blij dat ik het zag. Ook staat er spam bij de telefoon nummers.

Classificada 1 em 5 estrelas

Itrader lijkt soms erg menselijk maar…

Itrader lijkt soms erg menselijk maar dat is fake, ze spelen een spel en hun doel is jou geld.

Heb ondertussen begrepen dat het mogelijk een constructie is met geld uit Caymaneilanden en dat met dit belegd geld wat wordt geïnvesteerd door particulieren wordt gemengd met cyman geld en wordt wit gewassen zodat het legaal wordt.

In Amsterdam zijn 2 advocaten kantoren die de strijd tegen Itrader zijn begonnen, via een pb kan ik evt info geven.

4 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Door neppe nieuws en bewerkte foto`s van bekende NLèrs ingetrapt.

Ik ben ook ingetrapt met mijn stomme kop door fake nieuws bekende NLèrs foto`s. Itrader intreden gaat binnen eenpaar minuten, maar eruit te komen en geld terug te krijgen moet je lang wachten.

Ben heel snel benaderd door mr. theodor, mr. Yaqoov en mr. Ran. 27 april 2020, 250 euro ingezet. mr. Yaqoov wou dat ik 7000 euro moest storten. Maar heb ik niet gedaan.
Binnen 7 werkdagen zou mijn geld terug gestord worden, en ik wacht nog steeds. Intussen is €250 naar €160 gegaan, ze zeiden door verlies en kosten, ben ik 90 euro kwijt, maar ben benieuwd op de € 160, of ze wel eerlijk zijn of dieven zijn. En fake nieuws die verspreid worden met bekende NLèrs foto`s, ik vraag me af of dit zomaar mag??????

Ik las dat er wel geld overgemaakt worden van bepaalde mensen die gestopt zijn zoals ik, en waarom wordt die van mij niet gelijk terug gestort. Ik moet wachten, er klopt iets niet dus.

Moet de overheid niet optreden met zulke praktijken, die mensen geld afhandig maken, door neppe nieuws te verspreiden, natuurlijk door eigen schuld ben ik ingetrapt maar toch vind ik dat er hieraan iets gedaan moet worden, om andere mensen te waarschuwen hierover. Ga niet gelijk op de foto en bekend making snel rijk te worden is nep of je moet veel geld in zetten om geld te maken, dus u bent gewaarschuwd.

Djamil

Vandaag 6 mei heeft Itrader mijn restand €160 terug gestord op mijn bank en ben dankbaar voor. Ik heb hun nu ook gevraagd om mij uit te schrijven en al mijn gegevens te deleten uit hun systeem en ik geef hun geen toestemming om mijn gegevens te gebruiken.
Djamil

4 de maio de 2020

Dear Djamil,
Thank you for sharing your experience.
Refund procedure sometimes takes up to 10 business days. Please contact our customer support service in case you have any questions.

Classificada 2 em 5 estrelas

Asociaal

Ma 27 apr 2020 ben ik ingetrapt met mijn stomme kop. Na zoveel negatieve berichten heb ik opdezelfde dag mijn account opgezegd en mijn geld terug laten boeken.
Itrader krijgt v mij een ster erbij omdat ik vandaag € 165,- heb terug gekregen na 4 dagen ipv 15 werkdagen.
Het blijft belachelijk en asociaal dat €50,- is ingehouden. Het komt nu bij mij over ITrader is aasgier bedrijf ipv een professional bedrijf.
€50 wil ik ook terug maar dat gaat denk ik niet meer gebeuren. Voor mij is €50 mijn lesgeld. Ik heb mijn lesje geleerd!!!

30 de abril de 2020

3 sterren tot nu toe

3 sterren tot nu toe, omdat ik nog niet over het geheel kan oordelen.

Ik lees hier over klachten t.a.v. EUR 50 administratiekosten bij tussentijdse opzegging.
Wel: Het tussentijds opzeggen van je stroomboer kost je EUR 100, idem bij je gasboer.
Het feit dat die veelal worden betaald door je nieuwe stroom/gasboeren doet daar niets aan af.
Het wijzigen van je overeenkomst met je verzekeraar kost je gemiddeld EUR 37,50.
Dat zijn opzeg boetes/administratie kosten in NL.
EUR 50 is de helft van je energie boeren, en daardoor redelijk en billijk.

25 de abril de 2020

Dear Klant,
Thank you for sharing your experience.
We are trying to provide high level service for our clients.
In case you have any questions please feel free to contact us.

Classificada 3 em 5 estrelas

Mediterrane cultuur, warmbloedig en verwachten wederzijds vertrouwen

Woensdag 22 april ervaring opgedaan met ITRADER. Aanvankelijk ingeschreven voor informatie over handelen in Bitcoin. Binnen no-time gebeld door ITRADER. Account aangemaakt en 300€ gestort hetgeen direct zichtbaar was bij ITRADER wat mij wat snel overkwam. Verhaal over CFD’s. Voor mij een gecompliceerd beleggingsproduct met een zeer hoog risico gehalte. Daarom krijg je een adviseur toegewezen die de volgende dag contact zou opnemen. Echter een uurtje later werd ik al gebeld om verder te spreken over opstarten handel. Ik had vastgehouden aan de afspraak de volgende dag zodat ik mij ik verder kon verdiepen in deze materie, met wie ik te maken had en wat CFD’s zijn etc. Ondertussen revieuws opgezocht waarvan bijna allen negatief zijn en veel achterdocht weergeven.
Ook het feit dat men direct om meer geld gaat vragen maakte mij huiverig en die nacht heb ik besloten om hier niet verder mee te gaan.
Donderdag heb ik met mijn adviseur van ITRADER gesproken die mij bereid was om alle stappen en het product goed uit te leggen echter ik heb niet veel geld en heb aangegeven dat ik er niet mee door zou gaan. Uiteraard tot grote teleurstelling van de adviseur. Hij brak het gesprek af omdat hij zeer teleurgesteld was. Ik begrijp dat.
Mijn indruk is dat er een verschil in cultuur is en denkwijze. Zij hebben de indruk dat wij hen niet vertrouwen om geld te beleggen met goed resultaat. Wij zijn meer van eerst zien en dan pas geloven. Ook het hoge risicogehalte maakt huiverig. Ik heb gisteren een waarderende email geschreven voor de nette behandeling en dat het niet gelegen heeft aan gebrek aan vertrouwen. Ik heb hen het advies gegeven eerst te investeren in het de klanten wegwijs te maken en danpas over geld te beginnen. Vandaag heb ik bevestiging gekregen dat mijn geld teruggestort wordt. Voor mij zijn zij zeer correct geweest. Het zijn warmbloedige en temperamentvolle mensen en dat moet je meenemen in je beoordeling over hen. Voor mij zijn het dus enthousiaste mensen die wel degelijk je willen helpen om succes te hebben alleen in bedrijfsmatige zin zou ik het wat rustiger aanpakken. Ook moet je wel geld hebben dat je kan missen en met 300€ euro kan je natuurlijk voor hen niet veel betekenen. Voor mij was het dus niet een slechte ervaring.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed geholpen door Ella Z

Heel goed geholpen door Ella Z. Zij spreek goed Nederlands en kan alles prima uitleggen. Heel geduldig legt ze stap voor stap uit wat je moet doen.

Dear Mevrouw A. de Vries,
Thank you for sharing your experience.

We are happy to hear that you're satisfied with our service.
Feel free to contact us.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele grote SCAM. NIET DOEN !!!!!

Hele grote SCAM. NIET DOEN !!!!!
Ze willen je geld. Stalken, agressie, het account niet meer afsluiten en ze blijven je benaderen, ondanks mijn verzoek om het account te sluiten en de gegevens te verwijderen.
Door een stomme reclame met zanger Waylon als lokaas (no-offense naar Waylon, zijn afbeelding wordt ongetwijfeld onterecht gebruikt)

Dear M Caranza,
Thank you for sharing your experience.
We are sorry to hear that you are not happy with our service. Please contact our customer support service in case you face any issues.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer agressieve manier van benaderen. onbetrouwbaar!!!!!!

Dit is pure oplichterij. Je wordt bijna gedwongen om veel geld te storten. Veel meer dan de minimale inleg.
Ze helpen je graag door alle stappen om geld te storten, en als het te lang duurt worden ze ook echt boos.
Verder adverteren ze ook met fake advertenties waarin bepaalde bn'rs worden getoond.

Dit is gewoon een classic scam!
Alle slechte reviews op deze website kloppen.

Mensen, bespaar je een hoop gedoe en geld. GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE!

22 de abril de 2020

ITRADER ZIJN OPLICHTERS!!

Update: jullie reactie slaat nergens op! Wij hebben onze 215 euro nooit terug gezien!

ITRADER ZIJN OPLICHTERS!!! Wij hadden 215 euro ingelegd maar wouden het toch weer terug gestort krijgen omdat we er een naar onderbuikgevoel bij hadden, maar ze blijven smoesjes na smoesjes geven!!! Storten gaat zo simpel maar als je je geld terug wilt ho maar, dat kost blijkbaar heel veel moeite!!! We zijn nu al 3 weken bezig om ons geld terug te krijgen!!! GA NOOIT IN ZEE MET DIT OPLICHTER BEDRIJF!!! Deze mensen gaan heeeeel sluw te werk. Blijven om documenten vragen als je je geld terug wilt terwijl je alles al hebt gestuurd.

En NEE jullie zijn geen "legit company" dit is ook een leugen. Anders hadden jullie allang al het geld terug gestort. ONS GELD. Het is zo simpel 1 druk op een knopje om het geld terug te sturen naar de rekening waar het vandaan kwam. Maar blijf maar lekker smoesjes verzinnen. Jullie zijn een gevaarlijk bedrijf die tientallen mensen oplichten waar de overheid waarschijnlijk gewoon aan mee werkt. Anders was er allang al iets gedaan aan jullie, SCAMMERS!!!! En oh ja itrader jullie mogen die documenten ergens insteken waar de zon niet schijnt wij hebben al 30x alle documenten gestuurd het houd een keer op he. Stelletje dieven zijn jullie!

21 de abril de 2020

Dear Suzanne,
Thank you for sharing your experience.
Itrader is a legit company and we always follow strict procedures and respect our clients safety. You were asked for documents only for verification purposes.
Please contact our customer support in case you still face any issues.

Classificada 1 em 5 estrelas

Harassment getting 2-3 calls…

Harassment, I'm still getting 2-3 calls a day. I dont have the thousands they demand. I don't like the pressure, they push for more money, yet when I wanted my money back I've been locked out of my account.
They say I owe fees I have not made one trade as I did not activate my account but they tell me I've lost all my money!!!
They said they'll return your money if you don't trade after three months automatically, clearly did not happen.!
They are based in Cyprus and a bunch of sharks.
They are not getting any more money from me but insist on old calling everyday still!!!
I can't do anything except block them, so they keep changing their number.

Very peed off with them!!!

Please keep your money safe don't give it to them, they will say you've lost it but I believe they've stole it, because they did not return it to me even though I did not activate my account and you get no information regarding any trades they've made on your behalf STAY AWAY

16 de abril de 2020

Dear Mandie,
Thank you for sharing your experience.

ITRADER.com is a regulated brand, and therefore we operate by strict regulatory procedures.

Please note that as our site disclaimer mentions that Trading can be involved in high risk of loosing funds.

If there's anything else we can help you with, please let us know we will be more than happy to help.

ITRADER.com

Very very bad

Very very bad. They are robbers. Wolf of Wallstreet. No professionals. Realy bad company.

10 de abril de 2020

Dear Remko,
Thank you for sharing your experience.
Please contact our customer support in case you have any issues.

Classificada 5 em 5 estrelas

Begrijp niet waarom ik zo veel slechte…

Begrijp niet waarom ik zo veel slechte reviews lees....
Ik heb een goede ervaring gehad met mijn accountmanager lars
Ik was wist niet zeker of ik gelijk met hem in zee wilde gaan, omdat hij grote beleggingsplannen voor mij had en ik maar met 215 euro wilde beginnen omdat ik nog nooit eerder heb belegd.
Hij stond er op dat we nu actie ondernemen met een groter bedrag omdat met 215 euro geen zin zou hebben...
Hij legt me alles van begin tot eind uit en heb nu een rendement van 300% in 2 weken tijd.

heb inmiddels de winst terug gestort en handel verder met de eerste inleg

9 de abril de 2020

Dear Laura,
Thank you for sharing your experience!
We are happy to hear that you are satisfied with our service.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte ervaring, geld storten easy, terugkrijgen bijna onmogelijk

Slechte ervaring. Eerst moet je het geld storten, je wordt zelfs gebeld en je wordt geholpen door de stappen heen te gaan. Hierna gaan ze komen met allerlei documentatie die opgestuurd moet worden, bankpas/creditcard, ID bewijs/paspoort. Ik snap dat dit moet, vanwege de EU wetgeving, maar de volgorde is gewoon 100% fout. Wil je dit niet, dan zit je met het probleem dat je je geld NIET terug kan krijgen totdat je alsnog alle benodigde documentatie hebt opgestuurd. Daarnaast ben je ook nog een verplicht om minimaal 2 "trades" te maken anders nemen ze ook nog eens 50 euro tegoed weg voor fees.

Horrid experience and still attempting to get my money out of the company. You should really change the order of which you do things. Do NOT make people deposit money first and then ask for all the documentation. Do it the other way around, because you'll end up like me, f*cked over that you need to send the documents AND make trades, before you can get your money out.

7 de abril de 2020

Dear Abura,
Thank you for sharing your experience.
We are sorry to hear that as we are trying to provide our clients with a high level service.
In case you have any questions please feel free to contact us

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb geld overgemaakt en heb toch…

Ik heb geld overgemaakt en heb toch besloten het geld terug te laten storten. Maar heb nooit me geld gezien telefonisch contact opgenomen.
Geen reactie telefoon klopt niet email word niet gereageerd!

Ik wil graag iemand spreken van itrader wil mijn geld terug!!!!!

7 de abril de 2020

Dear Meneer,
Thank you for sharing your experience!
If you have questions please contact our customer support or provide me with your reference number so we could investigate your case.

Classificada 4 em 5 estrelas

Dat er zulke mensen bestaan kan het…

Dat er zulke mensen bestaan kan het niet begrijpen die geld afhandig maken
Ik had250 euro over gemaakt toen moest ik een copie

31 de março de 2020

Dier Piet,
Thank you for sharing your experience. Please contact our support if you have any questions.

Itrader.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.