Ik ben nu voor de tweede keer bij deze sportschool geweest en ik voel me er steeds beter bij. Het is een fijne sportschool en op dit moment is het er lekker rustig, waarschijnlijk vanwege de vakan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik sportte nooit en sinds ik lid ben van myhealth ben ik hier niet meer weg te slaan. Het personeel is altijd vriendelijk en opgewekt, met name Maarten, altijd in voor een praatje en vragen of opmerki... Ver mais
Ik ben supertrots op mijn prestatie die zonder de helden bij myhealth mij nooit was gelukt . Doordat ik daar ben gaan sporten heb ik mij aangemeld gezien ik er al mee in gedachten liep . Maar geloof m... Ver mais
Een fijne veilige plek waar ik als vrouw graag kom. Een speciale vrouwenvleugel, met alle voorzieningen. Ook de grote zaal is gezellig ingericht en voel me veilig door het personeel en de mensen di... Ver mais
Informações sobre a empresa
My Health Breda is low-budget sportschool in woonkamersfeer opgericht in 2008. Bij MyHealth Breda kun jij elke dag fitnessen en gratis deelnemen aan verschillende groepslessen. Benieuwd naar onze sportschool? Reserveer jouw gratis proefles en ervaar de unieke sfeer van MyHealth Breda
Informações de contacto
Pels Rijckenpark 1 , 4817CZ, Breda, Holanda
- 0765203661
- info@myhealthbreda.nl
- itsmyhealth.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Een geweldig fijne sportschool voor een…
Een geweldig fijne sportschool voor een prikkie.
Een huiskamersfeer in een sportschool voelt erg uniek en fijn. De kaarsjes staan altijd aan en ik kom er elke dag graag. Apparatuur is fijn en ik heb alles wat ik nodig heb. Op nog vele jaren. De hygiëne is prima, niks op aan te merken. Ga zo door!
En... het personeel, wat een kundige, positieve en vooral meedenkende mensen. Ze staan altijd voor je klaar.
Helaas....ipv de interne zaken op te…
Update 13.07.2024: gezien het feit dat MyHealth mijn mening niet respecteert en mij blijft lastigvallen, waardoor ik me zeer onprettig voel, heb ik op advies, een zogenaamde "stopbrief inzake stalking" geschreven en verstuurd.
Helaas....ipv de interne zaken op te lossen, word ik door mijn vorige review, lastiggevallen met e-mails door een medewerker van My Health. Ik heb tot twee keer moeten verzoeken elke vorm van contact zoeken met mij te stoppen. Ze hebben mijn vorige review proberen te laten verwijderen en dat is mislukt. Dus nu reageren ze er maar. Tevens blijkt uit de feiten op deze pagina dat ik ze ruimschoots de tijd heb gegeven om te reageren en ook dat hun reactie onjuist is. Bijvoorbeeld: mijn review is niet vandaag geplaatst, maar al op 5 juli
2024. Dit hebben ze vandaag snel aangepast. Ook is er geen sprake geweest van gratis lessen. Ik heb netjes elke maand mijn abonnement betaald. Maar deze door hun geplaatste uitspraak zal door hen ook waarschijnlijk weer aangepast worden. Ook heb ik contact gehad, via WhatsApp, met andere sporters over de beledigingen van Antoon en de hygiëne. Helaas blijk ik niet de enige te zijn en mag My Health zich gelukkig prijzen dat ik de enige (tot nu toe) ben geweest met een negatieve review. Screenshots en foto's van heel de gang spreken voor zich. Graag wil ik dat My Health ophoudt met deze obsessie voor één negatieve review. Vandaag,13.07.2024, weer My Health die mij weer verzoekt mijn vorige review aan te passen. Het lijkt onderhand wel een slechte soap. Erg jammer deze gang van zaken door een bedrijf.
Top omgeving die uitnodigt om gezellig te sporten!
Top omgeving die uitnodigt om gezellig sportend aan de slag te gaan met kundige begeleiding! Als je vragen of simpelweg behoefte aan een gesprek hebt, is er altijd wel iemand beschikbaar. Het sociale aspect is hier erg belangrijk; de maatschappij wordt hier een warm hart toegedragen.
Gezellige sportschool met hele goede…
Gezellige sportschool met hele goede begeleiding en leuke activiteiten om mijn fitheid op peil te houden. Kan hier altijd terecht voor een lekkere bak koffie en gezelligheid.
Leuke (box)workout bij MyHealth
Leuke workout!! Lekker motiverend om met andere samen een workout te doen :)
Super fijne sportschool, altijd iets te doen!
Bij deze super fijne sportschool is er alle aandacht voor de leden, de mensen, die komen sporten. En dan dat uitgebreide pakket aan groepslessen, heerlijk! Er is voor ieder wat te doen, ook voor leden die graag meer onder de mensen willen komen.
Prima sociale sportschool
Prima sociale sportschool, met heel veel aktiviteiten.
Gezellige sportschool
Kleinschalige sportschool met vriendelijke mensen!
Fijne groepslessen en erg huiselijke…
Fijne groepslessen en erg huiselijke sfeer 💪🏽
Fijne school
Fijne school! Gelukkig geen club met alleen kleerkasten en tattoo's , maar ook mensen van allerlei pluimage. Gezellig en aanstekelijk!
Super fijne sportschool
Super fijne sportschool. Heel laagdrempelig,werkelijk voor iedereen toegankelijk. Lessen zijn voor iedereen wat wils en vooral heel goed en gezellig. Toptrainer ieder op zijn/haar manier.
Twijfel je nog,ik zou zeggen .. proberen
Sportschool met sfeer
Echt de beste sportschool waar ik ooit heb gesport! Intussen al veel sportscholen in Breda geprobeerd, maar hier voel ik me echt thuis. Fijne groepslessen en de sfeer met de trainers en het personeel is erg fijn.
Zeer fijne en vriendelijke sfeer
Zeer fijne en vriendelijke sfeer. Voor ieder wat wils van fitness tot groepslessen voor een zeer schappelijke prijs!
Dit is een mooie sociale en gezellige…
Dit is een mooie sociale en gezellige plek waar ik op een goede gemoedelijke manier kan werken aan mijn conditie.
Gezien worden
Gezien worden, luisteren, er is altijd een oefening die wel kan. Liefde voor de sportschool hier ontwikkeld.
Fijne sportschool.
Goede en aardige begeleiders. Voldoet ruimschoots aan verwachtingen om gezond te blijven. Brede variatie aan mogelijkheden. We trainen nu een ruim aantal jaren en gaan er met plezier naartoe.
Kortom, aanrader.
Ik sport sinds 7 maanden bij MY Health…
Ik sport sinds 7 maanden bij MY Health , ik heb het enorm naar mijn zin. Super fijne sportschool veel verschillende mensen wat het zo leuk maakt . Gave groepslessen en super aardig personeel . En zo betaalbaar . Ga met een glimlach sporten .
Overall experience
Je merkt al meteen als je binnen komt dat de sfeer echt heel fijn is en je word meteen ge groet als je binnen komt en met de decoratie voelt het echt fijn om hier te zijn en iedereen is heel vriendelijk
Hartstikke leuke sportschool met hele…
Hartstikke leuke sportschool met hele leuke andere sporters. Ik raad iedereen aan een keer te komen kijken