ITven
ITven - Christian - kom til tiden og hjalp med at opsætte og installere vores overvågningskameraer. Han er rolig til at forklare og meget kompetent. Vi kan kun give ham den bedste anbefaling.
ITven.nu tilbyder personlig og tryg IT-hjælp til private og seniorer i Helsingør, Espergærde og resten af Nordsjælland. Mit navn er Christian Elgstrøm, og jeg har næsten 30 års professionel erfaring med IT. Jeg har blandt andet arbejdet 19 år i Danmarks Nationalbank og efterfølgende med Nationalbankens IT-miljø hos KMD og IBM. Min erfaring omfatter blandt andet IT-sikkerhed, netværk, servere, computere, mobiltelefoner og centrale IT-systemer. I dag bruger jeg min erfaring til at hjælpe med de digitale problemer, der kan opstå i hverdagen. Det kan eksempelvis være en langsom Windows-computer, en printer der ikke virker, ustabilt Wi-Fi, opsætning af en ny Samsung-telefon eller iPhone, overførsel og sikkerhedskopiering af billeder, problemer med e-mail samt hjælp til MitID og digital sikkerhed. Hjælpen foregår roligt og i dit tempo. Jeg forklarer løsningen på almindeligt dansk uden unødig tekniksnak, så du ikke blot får løst problemet, men også føler dig mere tryg ved teknikken bagefter. Jeg kommer selv hjem til dig, så du møder den samme person hver gang. Der er ingen abonnementer, binding eller salgspres, og jeg anbefaler ikke nyt udstyr, hvis det eksisterende stadig kan bruges. Du får oplyst prisen, inden arbejdet begynder. Kan jeg ikke løse problemet, betaler du ikke for arbejdstiden. ITven.nu hjælper blandt andet kunder i Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Hørsholm, Fredensborg og Hillerød. Medlemmer af Ældre Sagen får 20 procent rabat på arbejdslønnen.
Smaragdvej 7, 3060, Espergærde , Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.