Iva s4 Onderhoud doet bijna niemand. Moeten dus ver reizen dat iemand het aan durft. In Dordrecht nooit tijd. Wok gehad ondat hij in het begin te snel ging. Veel gedoe gefixt. Nu net 9000km iets defe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De Iva Ego S4 special Matgroen gekocht van de week. Vanaf de online bestelling tot aan bezorgen ging goed. Leverdatum was zoals afgesproken. Nooit gedacht dat online scooter bestellen zo makkelijk... Ver mais
Vorig jaar juli bij een erkende iva dealer een ego s5 gekocht. Helemaal blij. Tot nu toe ongeveer 1100 km gereden ermee. Vorige maand ineens het gevoel dag er speling zat op de Voorvork. Terug gebrac... Ver mais
Informações sobre a empresa
IVA Mobility is met het merk IVA al ruim 15 jaar specialist in mobiliteit. Wij richten ons voornamelijk op de markt voor elektrisch aangedreven voertuigen met een snelheid tot 45 km per uur. Met onze elektrische scooters behoren wij tot de marktleiders in de Benelux. Door de hoge betrouwbaarheid en keuze voor het gebruik van enkel de beste materialen behoren de modellen van IVA in het absolute topsegment. De modellen worden zeer hoog beoordeeld door de gebruikers en komen zelfs als beste uit de test (Ref: ANWB grote scooter test 2022). Wij produceren daarnaast ook elektrische aangedreven voertuigen zoals driewielers, scootmobielen en steps voor vakhandel in Nederland, Duitsland en België. Een groot aantal bedrijven en organisaties die opzoek zijn naar elektrische mobiliteit en micro-mobiliteit hebben ons ook al weten te vinden
Informações de contacto
Einsteinstraat 17, 3316GG, Dordrecht, Holanda
- 085-4016831
- support@ivamobility.com
- ivamobility.com
Não respondeu a opiniões negativas
Iva s4
Nu net 9000km iets defect in de gashandel. Doet niks meer. Zou zogenaamd onderhoudsvrij zijn. Probeer hem te verkopen. Niemand wil ze hebben zelfs niet bij ikwilvanmijnscooteraf.nl Scooter ging na 2jaar al problenen geven. Nu net 3jaar niks meer waard. Zou ze niet aanraden.
Ik heb al 11.000 km op mijn IVA Ego S8…
Ik heb al 11.000 km op mijn IVA Ego S8 gereden helemaal zonder problemen. Ik moest nooit bij de dealer gaan, geen olie of andere onderhoud nodig. Alleen thuis opladen en de scooter is klaar voor verbruik.
Ik ben nu aan het denken om een NCE Pro te kopen en ik hoop om dezelfde ervaring te hebben.
heb de iva nce pro nog niet zo lang…
heb de iva nce pro nog niet zo lang maar is al twee keer terug geweest voor het niet goed kunnen communiceren tussen scooter en app
nu is het wachten op een module??die moet communiceren met de app.Schijnt maanden te duren voordat ze dat kunnen krijgen.Dit klopt toch niet,vooral voor zo'n dure escooter van 3600 euro.
Vind het geen reclame en laat iva eens een keer een goede app en module leveren.Doe dit zelf en laat niet 1 of andere chinees die app ontwikkelen.
Geen onderdelen
Niet zo zeer over dit bedrijf, maar ik vind het schandalig als je een iva scooter koopt en nu een nieuwe accu/baterij nodig hebt het niet leverbaar is, onze iva staat al 2 maanden stil en dat voor een Nederlands bedrijf, voor ons nooit geen IVA meer
Oplichting
Koop er geen scooter van,ik had nog garantie, op hun website staat zwart op wit volledige garantie, mits onderhouden bij erkende dealer, wat ik had,moet je nog zelf betalen, Gramsen in Venray is erkende dealer, die heeft zich 100 % ingezet,maar de importeur is een waardeloos bedrijf,
Oplichters zijn het,de importeur
Ku.... bedrijf.
PS Zie nu nadat ik review heb geschreven dat op hun website de garantie bepaling is aangepast.
Alleen onderdelen worden vergoed.
Hebben het waarschijnlijk aangepast omdat ik 3x contact heb gehad met hun dat ze het moesten aanpassen.
Maar het is en blijft een ku... importeur.
Nooit meer een scooter van die bedrijf.
Top service van IVA
Vandaag een vertegenwoordiger van IVA uit Rotterdam.speciaal naar mijn Scooter dealer in Duiven Gelderland gekomen om een nieuwe module in mijn scooter te plaatsen nu kan mijn scooter weer linken met mijn telefoon.Topservice van IVA.
Niet de beste keuze
Je wordt belazerd over de actieradius. En wel zo dat ik het echt schokkend vind. In de advertenties staat een actieradius van 60km aangegeven. In de praktijk is echter net 40 km haalbaar. Na 6200 km kom ik niet beter uit. Ik sleep de oplader dus steeds mee omdat ik anders niet terug kom. De kilometerteller wijkt ook 14% af en het balhoofdlager gaf al snel de geest. Kwalitatief niet de beste scooter.
Betrouwbaar product
Betrouwbaar product, geweldige prestaties
De kwaliteit van de voertuigen van IVA is indrukwekkend. De scooter rijdt fantastisch, voelt stevig aan en biedt een uitstekende rijervaring. Dit merk staat duidelijk voor betrouwbaarheid en kwaliteit
Uitmuntende kwaliteit!
Boven verwachting
De IVA E-GO S3 is een voorbeeld van hoe kwaliteit en comfort hand in hand gaan. Het voertuig biedt een geweldige rijervaring en voldoet volledig aan de specificaties. Een uitstekend product voor de vakhandel.
Iva lux escooter
Iva lux escooter, koop het nooit!!!!
Nog nooit zo'n slechte service gehad. Na 1,5 jaar stopt scooter ermee. Na heel lang proberen contact te krijgen met iva. (Reageren gewoon niet).
Blijkt het motorblok kapot.
Bizar Na 9000km geen garantie meer en 1,5 jaar oud. Kosten bijna 1000 euro.
Schandalige rommel.
Balhoofdlagers
Vorig jaar juli bij een erkende iva dealer een ego s5 gekocht. Helemaal blij.
Tot nu toe ongeveer 1100 km gereden ermee. Vorige maand ineens het gevoel dag er speling zat op de Voorvork. Terug gebracht naar de dealer voor na te kijken en reparatie , bleek dat de kogels van het onderste balhoofd helemaal versleten waren. Dealer heeft dit besproken met importeur maar die geeft aan dat dit een slijtage onderdeel is.... onbegrijpelijk dat kogellagers van het balhoofd het maar 1000 km uithouden en dan al versleten zijn. Hoe slecht kun je het maken en met wat voor kwaliteit onderdelen wordt er gewerkt...
De Iva Ego S4 special Matgroen gekocht…
De Iva Ego S4 special Matgroen gekocht van de week.
Nooit gedacht dat online scooter bestellen zo makkelijk zou gaan.
Later nog even klantenservice gemaild over het naleveren van een meldcode maar kreeg snel hun excuses en antwoord.
Fijne samenwerking! Prima service tot zover.
IVA support Lux 2 E-scooter teleurstellend
Nieuwe Iva Lux 2 scooter begint te trillen boven de 30 km/uur. Video's gemaakt en bij dealer geweest. Deze erkent het probleem maar geeft aan dat hun IVA vertegenwoordiger aangeeft dat IVA dit acceptabel vindt. Vandaar ook direct contact opgenomen met Iva. In 1ste instantie leken ze keurig te helpen (video's gemaakt etc), maar helaas zeggen ze uiteindelijk: "U zult dit echt met de dealer op moeten lossen. IVA is echter ook niet voor particulieren, maar voor dealers.".
Vrees inderdaad een geval wat hier al eerder werd geschreven; goedkoop = duurkoop...
Ben nu al 2 maanden via mijn dealer…
Ben nu al 2 maanden via mijn dealer bezig om überhaupt contact te krijgen met Iva. Probeer een opvoersetje te krijgen voor Iva Sublime. Dealer heeft uren gebeld zonder resultaat. Ze bellen niet terug. Als ik dit geweten had had ik geen Iva aangeschaft. Schandalig gewoon.
Makkelijk de keuze online gemaakt en…
Makkelijk de keuze online gemaakt en alles is volgens afspraak geleverd
De IVA 2 is voor mijn vrouw en die is zeer tevreden. Iets meer uitleg van de scooter als je nog nooit scooter hebt gereden was nog beter geweest.
We hopen op vele km plezier.
tevreden
ik heb sinds gisteren een nce pro in mijn bezit dus kort maar ik ben er heel blij mee fijne moter fijne zit plek de te rijdende afstand ook volgens boekje alles doet het hij was niet de goedkoopste maar ik kreeg waar voor mijn geld een tevreden iva nce pro bestuurder
Kwaliteit service en kwaliteit scooter
Anderhalf jaar geleden een IVA Lux electric gekocht bij een lokale dealer. Binnen een jaar al storing aan de scooter zelf. Doordat we de eerste onderhoudsbeurt gemist hadden (1000 km) viel dit volledig buiten de garantie van IVA mobility. Vervelend, maar aangezien dit mogelijk bij onderhoud eerder opgemerkt had kunnen worden, hebben we deze kosten zelf betaald. Wel uiteraard meteen een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren door de IVA dealer waarbij ook de accu doorgemeten is en er geen bijzonderheden geconstateerd zijn.
Nu, anderhalf jaar jaar na aanschaf en binnen de garantietermijn van de scooter én de accu, staat de scooter stil omdat de accu stuk is.
Ook nu is het antwoord van IVA mobilit dat dit buiten de garantie valt omdat die eerste onderhoudsbeurt niet tijdig heeft plaatsgevonden. Wat hierbij helemaal niet lijkt te worden meegenomen is dat de accu 6 maanden geleden nog door alle tests heen kwam én je mag verwachten dat de eerder gemiste doormeting dus geen ander resultaat zou hebben laten zien.
Totale kosten voor alle reparaties en vervanging accu komen in dit eerste 1,5 jaar hierdoor straks uit op €1500. Roept in ieder geval vragen op over de kwaliteit van de scooter. Maar wat betreft de kwaliteit van de service:
IVA mobility wijst als importeur alleen maar naar de lokale leverancier (die wel echt zijn best voor ons doet) en de fabrikant.zou mooi zijn als er in ieder geval service gegeven wordt als er grote problemen zijn met de scooter.
Goedkoop is duurkoop
Nooit meer iva. Goedkoop is duurkoop. Adverteren met 60 km actieradius komt in de praktijk uit op 25 km. Iva s8 in Amsterdam. Enorm aan het lijntje gehouden door helpdesk, zou aan het windscherm liggen, de stad, mijn gewicht etc. Scooter is zelfs nog teruggenomen en nagekeken, maar teruggekregen met zelfde actieradius, ben zeer ontevreden. Heb duizenden euros uitgegeven aan nieuwe scooter, enorme spijt van. Koop geen iva zou ik zeggen.

Resposta da IVA Mobility BV
,schade afhandeling
Ik had schade aan mijn scootmobiel, ze hebben hem opgehaald en netjes gemaakt en dat allemaal binnen een week , kan weer heerlijk rijden gewoon top bedrijf kan het iedereen aanraden
Good quality Scooters and great…
Good quality Scooters and great service, delivery was fast. Very helpful and compliant to all our needs.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.