Resin paardje
Ik had een resin paardje besteld en hij is zo mooi geworden. Contact ging vlot met elkaar en ik had hem heel snel in huis. Blij mee!!

Resposta da IzArtShop
Ontdekt unieke, met de hand vervaardigde creatieve items van IzArtShop! Van originele acryl- en olieverfschilderijen, beschilderde vazen & dienbladen tot sieraden & onderzetters van resin. U kunt de producten van IzArtShop eenvoudig online bestellen. Werken in opdracht is ook mogelijk. Houd er rekening mee dat de levertijd enkele dagen kan bedragen. Als u de collectie liever persoonlijk in mijn atelier wilt bekijken, bent u van harte welkom! Neem eerst een kijkje op de website voor het volledige assortiment.
Folgeralaan 27, 9207AH, Drachten, Holanda

Resposta da IzArtShop
Vandaag zijn een vriendin en ik spontaan langsgegaan. We hadden niet gezien dat bezoek eigenlijk op afspraak is,maar dat was geen probleem. We werden heel vriendelijk ontvangen en mochten in het atelier rondlijken en kregen zelfs een kopje thee. Iza maakt prachtige dingen. Service is ook prima. De ring die ik nog laat maken, wordt over een paar dagen gewoon thuis bezorgd.
Ben heel blij met de prachtige hanger en de pocket hugs. Die ga ik cadeau geven
Ik kom zeker nog eens terug. Ook leuk wanneer je een cadeautje zoekt.

Resposta da IzArtShop
De vrouw maakt leuke eigen div. ontwerpen. Ik heb een leuke hanger besteld voor mijn vrouw. En zij is er erg blij mee, vooral de kleuren.

Resposta da IzArtShop
I'm the proud owner of a heart-shaped pendant on a chain. It's a beautiful addition to any outfit.
I highly recommend it.

Resposta da IzArtShop
I bought epoxy resin ornament with flowers inside. I really enjoy this as looks really nice, careful made,real flowers are beautifully submerged in epoxy.

Resposta da IzArtShop
All items made of high quality materials. This is not mass production only valuable hand made art. I really recommend this.

Resposta da IzArtShop
Jestem zachwycona,prace są wyjątkowe,kreatywne,wykonane ze starannością,z produktów wysokiej jakości.I co najważniejsze widać ogrom zaangażowania i serca ,które Twórca wkłada w swoją pracę.

Resposta da IzArtShop
Iza heeft oog voor detail en is een perfectionist. Ze maakt prachtige dingen die een lust voor het oog zijn. Of het nu gaat om sieraden, vazen, center pieces, of op bestelling een memoriam, Iza is erg gedreven in het leveren van super mooi werk. Ze is een kunstenaar, in de creatieve zin.

Resposta da IzArtShop
Bijzonder fijne locatie op de hooizolder van een oudere boerderij. Voldoende parkeergelegenheid en een gezellige sfeer.

Resposta da IzArtShop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.