J&K Shop Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tatt dem 2 uker å finne ut at de ikke kan levere varene jeg har bestilt. Bedt dem om refusjon men da vil de kun tilby annen vare som jeg ikke er interessert i. Nå har de sluttet og svare på det og sen... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Er sant å si,ikke sikker på om det er noe å klage på her. - Kunne kanskje være,at jeg begge gangene jeg har handlet,har fått en beklagelse etter en tid,om oppstått leveranseforsinkelse.Lurer da litt p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte to hårbørster fra Framar, etter ett tips jeg fikk på TikTok. Var sjapp henting hos barbereren, og hårbørsten var veldig bra og flott utseende, 🥰😊❤️, så godt fornøyd med kjøpet mitt, kommer... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Utvalget var ganske fint. Men J&K var tom for et produkt som skulle bytes mot et annet produkt. I tillegg fungerte ikke systemet med kuponger, det var ikke særlig positivt og betryggende. D... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza
  2. Fornecedor de produtos de beleza
  3. Fornecedor de cosméticos e perfumes
  4. Loja de cosméticos
  5. Loja de produtos para cabelo
  6. Centro de bem-estar

Escrito pela empresa

Velkommen til J&K Shop - Din ultimate nettbutikk for skjønnhet og velvære! Hos J&K Shop finner du et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter for både han og henne. Vi er stolte av å tilby et stort utvalg av kjente merkevarer innen hårpleie, sminke, hudpleie og parfyme, alt til konkurransedyktige priser. Vi vet hvor viktig det er å føle seg bra både innvendig og utvendig. Derfor har vi nøye kuratert vårt sortiment for å sikre at du alltid har tilgang til de beste produktene på markedet. Enten du er på jakt etter de nyeste skjønnhetstrendene, eller bare trenger påfyll av dine favorittprodukter, har vi noe for deg. Leter du etter den perfekte gaven? Vi har et bredt utvalg av gavepakker og spesialprodukter som garantert vil glede dine kjære. Våre gaveanbefalinger gjør det enkelt å finne den ideelle gaven til enhver anledning. Vi er dedikerte til å gi deg en førsteklasses shoppingopplevelse, med rask levering og fremragende kundeservice. Hos oss kan du handle trygt og enkelt, vel vitende om at vi alltid er her for å hjelpe deg med dine behov. Oppdag en verden av skjønnhet og velvære hos J&K Shop – din destinasjon for alt du trenger for å føle deg fantastisk.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

33 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bestilling kansellert uten grunn

Bestilling kansellert uten grunn. Jeg hadde bestilt på nettet en trimmer. Fikk ordrebekreftelse men etter noen dager ble denne kansellert og penger refundert uten begrunnelse.

10 de setembro de 2024

Resposta da J&K Shop

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager virkelig at årsaken til kanselleringen ikke var tydelig i de e-postene du mottok. Din bestilling ble kansellert fordi varen dessverre var utsolgt og ikke tilgjengelig for levering. Vi forstår at dette har skapt frustrasjon, og det var absolutt ikke vår intensjon å skape en ubehagelig opplevelse for deg.

Vi setter stor pris på din interesse i våre produkter og håper vi kan få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse i fremtiden. Hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp med noe annet, ikke nøl med å kontakte oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tar kunden på alvor. Super service.

Som jeg nettopp har sagt for 2 dager siden i en vurdering: kjempefornøyd med responsen på klagen min på transportskade. Dere svarte på en lørdag, og ny vare kom rett over helgen. Dette er bra service👏🏻👏🏻👍🏻

8 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Svært lang leveringstid og fremdeles…

Svært lang leveringstid og fremdeles mangler halve bestillingen fremdeles 14 dager etter, helt uten informasjon.

9 de setembro de 2024

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding. Vi beklager virkelig den lange leveringstiden og at deler av bestillingen din fortsatt mangler etter 14 dager. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi, og vi forstår din frustrasjon.

Ta gjerne kontakt med oss på post@j-kshop.no , så vi kan løse situasjonen og sørge for at du mottar resten av bestillingen din så snart som mulig. Vi vil også undersøke hva som har forårsaket forsinkelsen, og jobbe med å forbedre kommunikasjonen for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden.

Takk for din forståelse, og vi håper å få ordnet opp i dette.

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna nettkjøp med henting i butikk!

Jeg bestilte et produkt for 3 uker siden på deres nettside. Produktet skulle kunne hentes i butikk innen vanligvis 2-4 dager. Jeg har etterlyst produktet via mail uten svar. Styr unna! Hittil er jeg uten både pengene og produktet.

23 de agosto de 2024

Resposta da J&K Shop

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med din bestilling. Vi sendte en e-post til deg dagen etter bestillingen var klar til henting, men ser at denne kanskje ikke har nådd deg. Vi har nå vært i kontakt, og vi er glade for at vi har kommet til en enighet om henting av produktet ditt. Vi ønsker å forsikre deg om at vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner for å gi best mulig service til våre kunder.

Takk for at du gir oss muligheten til å rette opp situasjonen, og vi ser frem til å se deg i butikken snart.

Classificada 1 em 5 estrelas

Varene er ennå ikke sendt

Varene er ennå ikke sendt, men fakturaen er sendt til Klarna. Ingen besvarer telefonhenvendelser hos kundeservice i nettbutikken. Heller ikke e-post. Anbefales ikke!

1 de setembro de 2024

Resposta da J&K Shop

Takk for tilbakemeldingen din, og vi beklager opplevelsen du har hatt med oss. Vi forstår frustrasjonen din, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å rette opp inntrykket.

Vi kan bekrefte at bestillingen din ble sendt 05.09. Vi vil gjerne sende deg sporingslinken igjen slik at du kan følge pakken din. Når det gjelder kundeservice, gjør vi vårt beste for å besvare alle telefon- og e-posthenvendelser så raskt som mulig, men vi beklager hvis du har opplevd utfordringer med å komme i kontakt med oss.

Vi setter pris på at du gir oss en ny sjanse til å rette opp dette, og vi vil gjerne hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha. Ta gjerne kontakt med oss direkte, så skal vi sørge for å følge deg opp personlig.

Hilsen
J&K Shop

Classificada 2 em 5 estrelas

Oseriös service

En vecka efter beställningen fick jag besked om att 3 av 5 varor i beställningen hade blivit skickad, men ingen info om vad som hände med de återstående två varorna. Skickade mail, fick inget svar. 2 veckor efter beställningen och utan uppdatering så ringde jag. Då fick jag besked om att de skulle ringa tillbaka 30 minuter senare, något de aldrig gjorde. Istället fick jag mail en stund efter det om att en av varorna hade blivit refunderad och den sista nu hade blivit skickad. Bevisligen hade de glömt bort min beställning eller liknande eftersom de sista varorna blev refunderade/skickade direkt efter mitt telefonsamtal. Oseriöst.

22 de agosto de 2024

Resposta da J&K Shop

Vi beklager på det dypeste for den opplevelsen du har hatt med oss. Dette er langt fra den standarden vi ønsker å tilby våre kunder, og vi forstår fullt ut din frustrasjon. Det er virkelig beklagelig at kommunikasjonen vår ikke har vært tilfredsstillende, og at bestillingen din ikke ble håndtert som den skulle.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og ser nå nøye på hva som har skjedd slik at vi kan forbedre våre rutiner og forhindre lignende situasjoner i fremtiden. Vi er lei oss for at du ikke har fått den servicen du fortjener, og vi skal jobbe hardt for å gjenopprette din tillit.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed, og igjen – vi beklager for ulemper dette har medført.

Classificada 1 em 5 estrelas

De har sendt pakken en time unna meg

De har sendt pakken en time unna meg, og de er meget forsinket.

12 de agosto de 2024

Resposta da J&K Shop

Vi beklager på det sterkeste at pakken din har blitt sendt til feil sted, og at leveringen er forsinket. Dette er ikke opp til vår standard, og vi forstår hvor frustrerende det må være for deg.

Vi setter umiddelbart i gang for å rette opp i feilen og sørge for at pakken kommer fram til deg så snart som mulig. Tusen takk for at du gir oss beskjed, og vi vil gjøre vårt ytterste for at dette ikke skjer igjen.

Igjen, vi beklager for ulempen dette har medført, og vi setter pris på din forståelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Produktevaluering kan jeg ikke gi

Produktevaluering kan jeg ikke gi, da produktet ikke er kommet enda. Har fått info om at det er forsinket, så pluss for det i det minste :) Litt rart å spørre om vurdering før produktet er ankommet.

9 de agosto de 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, ingen svar...kansellert bestilling uten å gi beskjed

6 de agosto de 2024

Resposta da J&K Shop

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse med vår kundeservice. Vi ønsker å forsikre deg om at vi svarer på alle henvendelser som kommer inn til oss så raskt som mulig. Når en bestilling kanselleres, sendes det alltid en e-post med informasjon om årsaken til kanselleringen. Vi forstår at det er frustrerende dersom denne e-posten ikke har kommet frem, og vi anbefaler å sjekke om den kan ha havnet i en annen mappe, som for eksempel søppelpost.

Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og setter pris på at du deler din opplevelse slik at vi kan forbedre oss. Hvis du fortsatt har spørsmål eller trenger videre hjelp, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å løse situasjonen.

JK Shop Teamet

Classificada 1 em 5 estrelas

Har fremdeles ikke mottatt varen

Har fremdeles ikke mottatt varen.
Bestilt 04.08.2024 og det er jo kjedelig at den ikke er her, og så bli bedt om å vurdere den 11.08.2024.

4 de agosto de 2024

Resposta da J&K Shop

Vi beklager på det sterkeste at du ikke har mottatt varen din innen forventet tid, og vi forstår hvor frustrerende dette kan være. Produktet ble sendt fra oss den 09.08, men dessverre har det oppstått en forsinkelse hos PostNord, noe som har påvirket leveransen. Vi setter stor pris på din tålmodighet, og vi jobber tett med PostNord for å sikre at varen din blir levert så snart som mulig.

Igjen, vi beklager ulempene dette har medført, og vi vil følge opp saken for å sikre at slike forsinkelser blir unngått i fremtiden.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Classificada 4 em 5 estrelas

Selgeren har veldig fort rettet feilen

Redigerer min tidligere vurdering og tilbakemelding siden selgeren var veldig rask med å rette opp i situasjonen og varen var refundert.

5 de agosto de 2024

Resposta da J&K Shop

Vi beklager sterkt at du har hatt en slik opplevelse med ditt kjøp hos oss. Dette er absolutt ikke den standarden vi streber etter. Vi har sendt deg en e-post for å rette opp situasjonen, og vi håper å kunne gjenopprette din tillit til oss.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais