Jens Buus Biler A/S Opiniões

265
TrustScore: 5 em 5

4,9

Kort telefonopkald så var opgaven løst. Skulle køre fra Århus til Års. Afleverede bilen før tid og kunne hente den ca. 1 1/2 time senere, oggaven var løst. Altid venlig personale, dette gælder både v... Ver mais

Værkstedet hos Jens Buus yder fremragende service. Værkfører, Steen Kristoffersen, kommunikerer altid ærligt og hurtigt og vigtigst af alt: de overholder ALTID aftalerne. Bilen er altid klar til aftal... Ver mais

Jeg havde fået indkaldelse til syn af min Ford Transit. Jeg var gjort opmærksom på at forruden skulle udskiftes inden syn, så jeg mødte op d. 6 december midt formiddag. Forruden blev skiftet,... Ver mais

Det er en stor glæde at benytte værkstedet hos Jens Buus. Nem tidsbestilling, reminder dagen før. Aflevering i venlige rammer ogbetjening. SMSmedvideo hvis der f.eks. er tale omservice. Lånebil hvis... Ver mais

1. Concessionário de veículos motorizados

Escrito pela empresa

Jens Buus Biler | Din lokale Ford forhandler i Vesthimmerland

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(265)

49 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse. Hurtig og effektiv handel med Nickolai. Alt spillede fra start til slut og jeg modtog den, måske, bedste klargjorte brugtbil jeg nogensinde har købt. Efter at have kørt et stykke tid i bilen, opdagede jeg at batteriet var slidt. Også her var servicen i top. Jeg fik lynhurtigt et nyt batteri og mens de havde den inde på værkstedet, opdagede de at der var gået en pære, så da jeg fik bilen igen, var den også skiftet.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Nickolai og teamet. Jeg kommer gerne igen en anden gang.

21 de agosto de 2025

Fantastisk service

Ringede at hjul tabte luft, talte med værkfører Steen Kristofersen, som sagde, KOM MED DEN, DET KLARER VI ASAP: 25 minutter efter jeg satte bil, kunne jeg køre videre. Det er til mindst 6 stjerner.
Mvh Per Therkildsen

11 de agosto de 2025

Topservice og helt ærlig rådgivning af…

Topservice og helt ærlig rådgivning af Nickolai. Vi havde ret akut brug for en 7-personers bil 3 dage før vi havde afgang mod Frankrig. Nickolai fik det til at ske og sørgede for et ekstra tjek, når den skulle hele vejen til Frankrig.
Efterfølgende har jeg haft spørgsmål til bilen og til råd omkring vedligehold, som Nickolai har givet sig god tid til at svare på.
Han har været tilgængelig på mail og telefon hver gang jeg har haft brug for ham.
Vi er meget tilfredse med køb af bil - samt handlen, med vores egen byttebil!

15 de junho de 2025