Helt igennem super service, lige fra første henvendelse. 📌 Gode priser - ingen grund til at prutte om prisen, alle deres biler står i forvejen skarpt. 📌 Virkelig venligt og hjælpsom... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Købte en Lexus Rx 400H af Patrick fra Holmland Biler over telefonen til en superpris. På trods af høje forventninger blev jeg stadig positivt overrasket over bilens stand, og udseende ved levering i K... Ver mais
Efter i længere tid at have overvejet at skifte bil, valgte vi at gå ind til Holmland Biler, en beslutning vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var flere forskellige modeller igennem og blev guidet på for... Ver mais
Super professionel oplevelse i forbindelse med køb af bil hos Holmland biler. Købte bil af Patrick, som ydede en professionel service og alt spillede Max! Der manglede et beslag til en tagboks samt ha... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Bedste forhandler jeg har købt bil hos
Helt igennem super service, lige fra første henvendelse.
📌 Virkelig venligt og hjælpsomt personale.
📌 Tager sig god tid til kunderne.
📌 Ingen skjult agenda, transparens hele vejen igennem.
📌 Holder hvad de lover.
Jeg købte en brugt bil med en fabriksfejl. Forhandleren har været utrolig fleksibel, fair og tålmodig hele vejen igennem. Det har taget Volvo flere måneder at finde fejlen, men det betød intet, idet forhandleren foreslog flere muligheder og løsninger.
Jeg har aldrig før handlet bil så nemt og trygt.
Kommer helt sikkert tilbage når jeg skal handle bil igen.
Absolut kun positiv oplevelse.
Bil køb
Jeg har for nylig købt en bil hos Holmland Biler og har haft en særdeles positiv oplevelse gennem hele forløbet.
Fra første kontakt blev jeg mødt med professionalisme, ærlighed og stor faglig ekspertise. Claus besidder en imponerende viden om denne type biler og kunne kompetent besvare alle mine spørgsmål på en grundig og tillidsvækkende måde.
Jeg har især sat stor pris på den personlige rådgivning og den hjælp, jeg modtog i forbindelse med klargøring og opsætning af bilen. Alt blev håndteret professionelt og effektivt, så bilen var fuldt køreklar ved overdragelsen.
Gennem hele processen har jeg følt mig hørt, velinformeret og i trygge hænder. Jeg kan derfor varmt anbefale Holmland Biler til alle, der ønsker en seriøs, professionel og kundeorienteret bilhandel.
Jeg har IKKE købt bil hos Holmland
Jeg har IKKE købt bil hos Holmland. De havde ellers den rigtige bil til den rigtige pris. Claus tog min henvendelse meget seriøst og kom med en rigtig flot indbytningspris på min gamle bil.
Jeg ville uden at tøve et sekund købe min næste bil hos Holmland såfremt den rette dukker op.
Denne anmeldelse er hverken sponsoreret, betalt eller opfordret. Det er bare en anderkendelse af at Claus gør sit arbejde ordentligt. Også de gange det ikke ender ud i et salg.
Ordholdene og serviceminded - god oplevelse
Har aldrig lagt beskeder på Trustpilot før, men nu er tiden kommet. Købte i 2021 en brugt Mazda CX5 hos Holmlandbiler. Nu har jeg købt en el-bil i stedet og det fik mig til at reflektere over hvordan man fra Holmlandbilers side på enhver måde var yderst ordholdende og serviceminded da jeg købte bilen - også efter at handelen var indgået - tak til Patrick😊 som også ydede den service at komme forbi privatadressen så jeg herfra kunne prøvekøre bilen.
Baseret på min oplevelse har jeg kun godt at sige om Holmlandbiler og kan derfor kun anbefale at kigge forbi forhandleren ifm. køb af brugtbil.
Mvh Gert Frøslev
Fantastisk service
Det er den bedste service jeg nogen sinde har oplevet, men får virkelig en følelse af at man er den vigtigste kunde i hele verden og at de vil gøre alt for en. Vi har byttet vores bil helt uden problem. Vi havde vores barn med og han fik lige så god service som os voksne
Kæmpe stor og meget varm anbefaling her fra 💙
Når man handler med Holmland biler…
Når man handler med Holmland biler føler man sig rigtig godt behandlet. Man skal kigge langt efter så god service som her. Kan kun anbefales.
God oplevelse
Sælgeren Patrick var en fornøjelse at handle med! Meget kundevenlig og professionel uden at være anmassende. Hele vejen igennem en god oplevelse👍
En meget positiv oplevelse. God betjening og service
Havde en garanti reklamation
Havde en garanti reklamation, jeg ringede til Holmlandbiler og vi blev enige om at jeg kontaktede eget værksted, som så kontaktede Holmland.. Bilen blev repareret og alt er godt..
Jeg kan kun rose Holmlandbiler for god service, og jeg vil anbefale denne forhandler til andre.. jeg bor på fyn og næste gang jeg skal handle ko.mer Holmlandbiler i betragtning 100 %
Mvh
Alex Haugaard
Tryghed og super god service!
Handlede min første bil hos Holmland Biler og følte mig tryg så snart jeg kom ind af døren. Som kunde mærkede jeg straks at det var vigtigt for Patrick at opfylde netop mit behov og blev godt oplyst om bilen.
Bilen var helt i top og klargjort, stod nærmest som fabriksny. Når der efter købet har været spørgsmål har Patrick fra Holmland Biler givet gode råd og behandling.
Selvom der er et par timers kørevej til Holmland Biler er jeg overbevist om at jeg vender tilbage når der skal ny bil til igen.
Ordentlighed og super god service!
Ordentlighed og super god service!
Jeg stod i en presset situation ovenpå en trafikulykke og mødte høj grad af medmenneskelighed og vilje til at finde hurtige og gode løsninger.
Både Claus og Patrick tog sig den nødvendige tid. For mig betyder det meget, at virksomheden lægger vægt på at behandle alle med samme værdighed og respekt - uanset pris på bilen. Kan helt klart anbefale holmlandbiler/bakkens auto.
Verdens classe mennesker og biler.
En helt fantastisk oplevelse. Har lige købt min første bil hos holmland, og da jeg fik den levert står den som ny. Fra start til slut har det kun været godt. Både Claus og Patrick har givet den højeste og bedste service kvalilt jeg har oplevet. En ren fornøjelse.
Kan kun anbefale at handle hos dem.
De er sku i orden. Mange tak gutter.
Ekstrem god service
Ekstrem god service, vil helt klart anbefale dem til alle andre som ønsker at købe bil, hurtigt reagering og kundeservie rådgivning til biler.
- bilen passede ikke til os men vi kommer klart og finder en ny fremtiden.
Super oplevelse
Super oplevelse
Flinke mennesker
Profesionelle
Helt igennem fantastisk og professionel…
Helt igennem fantastisk og professionel service fra holdet ved Holmland biler. Kan varmt anbefale at handle her!
Bedste oplevelse 🙌🏽
Helt fantastisk oplevelse at handle hos Holmlandbiler. Jeg ringede lige inden påske men havde den udfordring at jeg bor i København. Det var ikke noget problem de fik sendt den mest venlige og professionelle sælger hjem til mig. Patrik tog turen og kom med et smil til min parkering hvor jeg fik lov til at prøvekøre bilen og når jeg var tilfreds så var det bare at underskrive og Patrik tog flyet tilbage til Jylland.
Desuden blev dækkene skiftet tilbage til vinterdæk da jeg skulle tage en tur til Norge men der var kommet sensorfejl jeg ringede til Patrik som kunne fortælle mig at det ikke er noget problem jeg skal bare tage turen til deres mekaniker i Greve så fikser de det og sender regningen til Holmland biler.
Oplevelsen var helt klart 5 stjernet men jeg så dog dagen efter jeg havde købt bilen at den kun var rengjort overfladisk og der var lidt snavset i dør-lommerne bagved. Ikke noget jeg ville klage over men det gjorde at de idag får 4 stjerner.
Patrik har altid været let tilgængelig på telefonen efter købet så ham vil jeg helt klart kalde en topklasse sælger
Anbefaler helt klart Holmland biler
Rigtig god service hos Holmlandbiler.
Rigtig god service hos Holmlandbiler.
Nu kommer jeg fra Bornholm og havde set han havde en Seat Tarraco.
Claus lavede FaceTime med os så vi kunne se bilen før vi skulle over og købe den. Da den var i Jylland kom hans elev til sjælland med den så vi kunne bytte bil super god service og i mødekommende.
Vi er fuldt tilfreds
Køb/salg af bil hos H. B.
Alt fungerede tilfredsstillende fra vi telefonisk kontaktede H. B. for køb af Volvo CX40 og salg af vores Volvo V70.
I øvrigt tillykke med det hurtige videresalg af denne!
En lille beklagelse, H. B. var udgået for kaffe, men en kop vand var de i stand til at servere :)
Jeg vil klart anbefale Holmland biler
Jeg vil klart anbefale Holmland biler. Jeg fik everet min VW Id4 fra Jylland til Sjæland
Fik fantaktisk god service af sælgeren Patrick.
Kan kun anbefalede Holmland Biler, skal jeg skifte bil igen ville jeg helt klart bruge Holmland Biler igen.
Jeg købte den 29/8-2023 en Volvo S90
Jeg købte den 29/8-2023 en Volvo S90, hos Holmland biler, Der blev fra start af gjort opmærksom på at der var et par små problemer med bilen, der selvfølgelig ville blive rettet, på deres regning. Som sagt så gjort. Den ene del var desværre i restordre hos Volvo, som jeg har ventet på over 5 måneder på at få lavet (Er blevet lavet D31/1-24) ikke Holmland bilers skyld.
Sælgeren Patrick var både behagelig og hjælpsom både før og efter handlen, var der det mindste stod han klar til at afhjælpe problemet (der var et par små ting efter handlen).
Alt i alt en rigtig god behandling, de har forstand på kundeservice :)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.