Jewelpanda Opiniões 7

2,3

2,3

Mau

Worst possible experience

Worst possible experience. Never order from jewel panda for a party. I placed an order on 14th april for a 10th may party. They were going to deliver on 5th may, but their international shipping got delayed and have delivered the order asfter 20th may. Also, instead of 2 types of pencils with 20 count, they have delivered only 1 type and 10 pieces. They refuse to refund my money.Scam website who does not deliver products at all and does not refund your money

29 de maio de 2026

i have ordered rhodochrosite strand…

i have ordered rhodochrosite strand from website they have send me low quality dyed made in china product,,there product are dispatching gungzhou china DO NOT ORDERED PRODUCT FROM THIS WEBSITE..
Fraudulent website no contact and customer care

14 de maio de 2026

Jewel panda Online shopping scam

Jewel panda Online shopping scam. I placed prepaid orders in February and April from Jewel Panda and still have not received the products or refunds despite repeated follow-ups. Sharing this so others can be cautious before placing prepaid orders. They have a believable website but are people are still buying from their website.please be aware. Their website has a Chennai address with no contact number

4 de maio de 2026

Order number JPIN2205 last month on 13…

Order number JPIN2205 last month on 13 no response appears fake as no number to contact is given 2100 rs has tight me a lesson and now I know they are fake and scam no update no message no real time track

3 de maio de 2026

I had ordered a green crystal cat…

I had ordered a green crystal cat (order number JPIN2078) on 9th April 2026 from their website, seems it is fake .The mail id that they have mentioned is also fake.
I just saw I have been blocked by them on Instagram after I posted a comment there regarding this.

9 de abril de 2026

JewelPandaShop Chennai India

My Two Orders #JPIN1748 and #JPIN1730 , paid for online on24th March 2026 still pending delivery and update, can anyone please help comment if same experience faced, there has been no update from JewelPandaShop since the date of purchase neither they reply to emails sent to them about my order, hope this is not another online scam 🤔🤔 how to connect to them ?? Can anyone help 🙏

Thank you,

24 de março de 2026