JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer Opiniões 63

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelig personell . Kjapp og god kommunikasjon. Tok kort tid fra bestilling til pakken var sendt. Produktene er veldig fine, og fremstår å være av god kvalitet. Stort pluss at trekkene som passer til... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde ett par boots som skulle ”passa perfekt till både höst och vinter”. När vintern och minusgraderna kom så blev sulorna på bootsen stenhårda och då också hala. Skulle gå att knocka nån med dom... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställde en vara som levererades jättesnabbt. Tyvärr var den trasig vid leverans men jag mailade och sa att jag var villig att behålla varan trots detta mot kompensation. De var väldigt tillmötesgåen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Du kan få samma skräp från Wish för 90% billigare peng Ville reklamera tröja där sömmen lossnat. Jfr hänvisar till en skräddare och att jag skall skicka kvittot till dom så dom kan ersätta kost... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja

JFR.se öppnade upp med Ikea/Stokke accessoarer 2024 och gamla omdömen gäller en gammal butik ◾️ Snabb leverans 1-3 dagar ◾️ Fri frakt från 549 kr ◾️ Öppet köp i 30 dagar ◾️ Alltid fria byten ◾️ Vi vill göra matresan för barnen enkel, göra det praktiskt för föräldrarna & göra barnstolen estetiskt tilltalande.

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

63 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Finns bättre hemsidor

Har bara försökt handla hos JFR 2 gånger och vid båda tillfällena har jag efteråt fått ett mejl om att produkterna jag beställt inte finns i lager..

26 de outubro de 2020

Hey Josefine!

Tack för din feedback. :) Vi får ibland fel saldon på hemsidan som kan uppstå vid t ex reklamationer och returer som hanterats felaktigt, det här är inget som vi ser förrän vi plockar ordern tyvärr. Verkligen oturligt att det hänt dig två gånger, något vi verkligen ursäktar för. Maila mig gärna på jennifer@jfr.se så att jag kan se vilka produkter det avser. :)

Önskar dig en jättefin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har beställt grejer typ en dag…

Jag har beställt grejer typ en dag Sedan och idag vaknade jag till världen finaste mejl ifrån Jennifer och Fredric älskar att ni har humor. 5 stjärnor förtjänar ni såklart.

7 de setembro de 2020

Resposta da JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer

AYAN - Wow, wow och wow! Kan man få ett bättre omdöme? Det här gjorde utan tvekan hela vår vecka. Världens största tack för dina 5 stjärnor! <3

Classificada 4 em 5 estrelas

Produkterna kom när de skulle och…

Produkterna kom när de skulle och motsvarade förväntningarna.

11 de abril de 2020

Hey Lucille!

Tusen tack för ditt omdöme, det glädjer oss verkligen. :)

Bara små storlekar

Tycker ni borde göra lite större kläder.. inte alla som är som en pinne i kroppen hehe :(

6 de abril de 2020

Hey Evve!

Tusen tack för din feedback, utan den så kan vi inte bli bättre. Du får gärna maila oss på info@jfr.se om du vill ha hjälp med storleken innan du beställer.

Bästa vinylbyxor någonsin!

Bästa vinylbyxor någonsin!

Mitt första köp hos jrf i lördags, fick byxorna på tisdagen. Sitter jättebra och beställde storleken 36, som jag brukar

31 de março de 2020

Resposta da JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer

Claudia, TACK (!!!) för ditt omdöme! :)

XO Jennifer

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte samma storlek i kläderna som den…

Inte samma storlek i kläderna som den man väljer när man beställt, inte rimligt att betala 133:- i bara avgifter för en retur. Ingen som helst kundtjänst man skickar mejl men ingen som svarar. Detta företag bör anmälas vidare till ARN!

2 de março de 2020

Hej Sandra!

Tack för ditt omdöme. Om vi råkat skicka fel storlek till dig så vill jag först och främst ursäkta, givetvis tar vi kostnaden för en sådan miss. Vad gäller svar ifrån vår kundservice så besvarar vi alla inkomna mail inom 24H på vardagar. Vi finns även på Instagram och Facebook där vi besvarar allt som kommer in så att du inte skulle fått svar av oss låter verkligen konstigt. Du får gärna maila mig på jennifer@jfr.se så att vi kan reda ut denna situation en gång för alla! :)

Önskar en underbar dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och SUPER snygga kläder

Snabb leverans och SUPER snygga kläder, skor o accessoarer 😍 bästa butiken online 🌹

Hej Malin!

Sååå roligt att höra vad du tycker om oss, det glädjer oss något enormt! 😘

TACK för ditt omdöme! 💕

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid snabba och grymmas leveranser

Alltid snabba och grymmas leveranser. Snygga kläder och accessoarer med bra kvalité, grym onlinebutik !

Wow vilket omdöme du lämnar Oline, TACK! 😍😘

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid nöjd med mina köp hos JFR

Alltid nöjd med mina köp hos JFR, snabb leverans och bästa trevligaste kundservicen!

Resposta da JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer

Tack för ditt omdöme Emma, det här gjorde vår fredag! 😍

Classificada 4 em 5 estrelas

Lite problem men trevlig kundtjänst

Det har varit lite problem båda gångerna jag beställt därav inte högsta betyg. Men kundtjänsten har alltid varit trevliga och hjälp till bra. Produkterna har varit bra dessutom därav endå ett bra betyg. Gillar JFR💕

10 de janeiro de 2020

Hej Felicia!

Tusen tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd med oss. 💓

Mervärde till kunden

Mervärde till kunden. Snabb leverans.

19 de dezembro de 2019

Hey Dennis!

Stort tack för fem stjärnor. 💓💓💓

Dålig service

Dålig service, svarar ej på mail!

26 de outubro de 2019

Hej DJ Malik!

Vi besvarar alla våra emails inom 24H, vi har också en online chatt som är online dagligen.
Kontakta oss gärna på nytt så att vi kan lösa det här en gång för alla.

XO Jennifer JFR.se 💓

Sen leverans

Beställde två produkter och fick sedan sms dagen efter om att den ena varan inte fanns och blev erbjuden en annan produkt, gick med på den andra produkten. I smset stod det även att om jag svarade innan 12:00 skulle min leverans skickas samma dag. Detta var i onsdags och idag (fredag) fick jag Mail om att leveransen har skickats.

Beställde med marginal för att kunna få mina saker tills helgen, men nu finns det garanterat ingen chans till detta. Dåligt tycker jag!

25 de outubro de 2019

Hej Thilda!

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss då vi ständigt vill bli bättre. Vi tar till oss din feedback!

XO Jennifer JFR.se 💓

Älskar! Supersnabb leverans

Fick mitt leverans dan efter! Super nöjd med kläderna 😍 ska definitivt shoppa mer därifrån.

26 de setembro de 2019

Resposta da JFR.se - Ikea/Stokke Accessoarer

TINA 💓💓💓 Tack för ditt omdöme!

XO Jennifer

Första och sista köpet

Missnöjd med leveranstiden och kvalitéten på kläderna.

(Be classy sassy and a little bad assy)"

17 de setembro de 2019

Hej Filippa!

Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss din feedback! 💓

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde kläder för en vecka sen

Beställde kläder för en vecka sen. Fortfarande inte fått dom. Skulle ta 1-3 dagar? Jätte dålig service

29 de agosto de 2019

Hey Matilda!

Tack för ditt omdöme. Jag har kollat på din order nu och den innehåller en "pre order" med längre leveranstid. En pre order levereras inte inom 1-3 dagar, aktuell vecka för leverans finns alltid angiven på produktbilden. Detta har du även fått info kring av mig via mail.

Jag kan se att ditt paket kommit fram precis som utlovat, här finns tracking: https://www.dbschenker.com/se-sv/om-oss/kundservice/spara-och-sok?language=sv&reference_type=*DWB&reference_number=%095420853086+

Be classy sassy and a little bad assy ⚡️

Stress

100292901 ordernummer och orderbekräftelse men inget paket!?

2 de julho de 2019

Heeey Hanna.

Ordern din är lagd: 2019 06 26.
Vi skickade ordern: 2019 06 27.
Ordern fanns hos ombud: 2019 07 01

Tracking länk: https://www.dbschenker.com/se-sv/om-oss/kundservice/spara-och-sok?language=sv&reference_type=*PKG&reference_number=373325381860558599+

Ser fram emot 5 stjärnor ifrån dig. : )

Be classy sassy and a little bad assy ⚡️

Wish kvalité...

Wish kvalité på många utav deras produkter och dyra priser. Klädesplagg som till och med krymper vid kallare tvätt än rekomenderat. Och JFR påstår sig aldrig ha haft ett sånt ärende tidigare. Från att ha bra grejer till att bli populära och införskaffa en massa ohållbara saker och nästan bli jämförbara med skitsidan DennisMaglic.
Stay away from this website, det finns bättre sidor att handla ifrån där du får det som du betalar för och slipper oroa dig för att få hem en defekt produkt.

15 de junho de 2019

Heeey Desirée.

Kan garantera dig att våra produkter håller bra mycket bättre än typiska Wish produkter. De flesta av våra leverantörer producerar sina styles i Europa med höga krav på produktionen.

Att ett klädesplagg krymper i 30 grader som vi har en dialog om i ditt ärende har vi tidigare aldrig haft problem med, det stämmer.

Du har blivit erbjuden att få pengarna tillbaka eller välja en annan vara. Vi har gjort allt vi kan för att göra dig nöjd och ditt inlägg här är rejält orättvist mot servicen du mottagit ifrån oss.

Why be moody when you can shake your booty! 💋

Classificada 1 em 5 estrelas

Skickat helt fel storlekar på 2 grejer…

Skickat helt fel storlekar på 2 grejer i samma order

Jag tycker inte ens dom förtjänar att få 1 ända stjärna.
Jag beställde ett par shorts i storlek XXS och får ett par shorts i storlek L, beställde även ett par jeans i XS men får hem dom i storlek S!
2 grejer på samma beställning blir helt fel det tycker jag är sinnes sjukt! Jag mailar dom och får till svar
"om dom inte passar gå in på vår site och beställ nya"
Ett riktigt bluff företag, säger bara 1 sak beställ inte därifrån!

10 de junho de 2019

Heey Sanna.

Du har fått svar av oss via mail men förklarar även här vad som hänt:
Du har beställt: Jeanshorts - Low Liz i XXS. Leverantören har märkt dessa shorts fel och du har fått hem en L i märkningen men som i verkligheten motsvarar en svensk XXS.

Jeansen du beställde i XS och fått hem S i märkningen är helt korrekt.
Vi testar alla våra kläder innan vi märker upp vilken storlek dem ska ha på vår hemsida. Vi har leverantörer från hela världen och en S i Frankrike är inte alltid detsamma som en S i England. Vi har då valt att testa kläderna och sedan bedöma storlekarna enligt svenska mått.
Det står S i jeansen, men vi anser att den korrekta storleken är XS.

Är det något som är oklart är det bara att höra av dig igen.

Why be moody when you can shake your booty! 💋

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.