Altid god service
Altid god service, god humor og godt personale :)
Der er plads til humor (er stamkunde) selv når der er gang inde i biksen.
Altid hjælpsomme og med dejlig hurtig service
Altid god service, god humor og godt personale :)
Der er plads til humor (er stamkunde) selv når der er gang inde i biksen.
Altid hjælpsomme og med dejlig hurtig service
Flink og hjælpsom mand og meget velopdragen hund som jeg altid har lidt guf med til
Jeg har kommet mange gange i JH Photo. Generelt en virkelig god oplevelse samt service. 5 stjerner herfra (:
Havde en meget træls oplevelse. Ingen tålmodighed og genelt bare dårlig betjening. Alle dem der betjenende var sure eller gnavne. Klart ikke en anbefaling.
Ganske fin service, både når det kommer til pakker og få printet billeder, har aldrig oplevet negativ adfærd som andre skriver om, tværtimod
Hjalp os med bryllups billeder. Rigtig gode og god service .
Har fået taget de fineste billeder af mine 3 hunde 🐾i naturen🌳🌲, samt printet❤️
✨️Super flot resultat og super god service💪
Kan på det varmeste anbefale Johnny og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger ham 🫶
Simpelthen et forfærdeligt sted, så uprofessionelt. Jeg har gentagne gange skulle hente pakker, hvor jeg bliver mødt af en stor schæferhund. Jeg synes det er fair, at man ikke bryder sig om hunde, så jeg har simpelthen så dårlige nerver over, at han ikke putter hunden i snor! Eller indhegner den. Det ikke okay at den bare går frit rundt og snuser til en, ISÆR hvis man er bange for hunde! Og hvis man udtaler sig om at man er bange, så bliver der ikke taget hensyn! FÅ VENLIGST DEN HUND I SNOR! ELLERS SÅ LAD DEN BLIVE HJEMME………
Jeg synes det er ærgerligt han har så dårlige anmeldelser, jeg har selv kun haft gode oplevelser alle de gange jeg har været her. Flere af os i familien har fået taget pasfoto herinde og det var en rigtig god oplevelse og flot resultat! Det er også et hyggeligt sted at hente pakker! Plus han har den sødeste hund!
Der var desværre ikke tid til, at få taget billeder, da der var for travlt med at udlevere pakker. Fair nok hvis det var pga. travlhed med at ta’ billeder, dette var dog ikke tilfældet. Man burde måske ændre sin foretning til JH Pakker.
Dårlig service og han var ubehøvlet når man snakkede med ham over telefonen. Og sagde han kun havde tid til at tage pasfoto som vi skal bruge til julegave…. Kan ikke anbefale ham….
Kommer ind i butikken, som var rigtig pæn og nydelig. Skulle have printet nogle få billeder ud, og spurgte om det kunne lade sig gøre. Det kunne det sagtens, men da jeg ikke kunne finde ud af at bruge computeren og programmet, og spurgte om hjælp, var han mega ubehøvlet og snerrede.
Det samme var han overfor de andre kunder, der kom ind af døren kort efter.
Endte med at gå hjem, og bestille over nettet i stedet for :(
Meget uprofessionelt miljø at blive mødt af - Klart ikke et sted jeg kan anbefale...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.