Leia as opiniões dos outros
Insbesondere bin ich von der guten Qualität der T-Shirts sehr begeistert. Der Baumwollstoff ist weich und schön dick, die Nähte sind sauber verarbeitet und es verzieht sich auch nach dem Waschen nicht... Ver mais
Har fået nogle dejlige bukser! Deres kundeservice var dog lidt en anden sag! De levede ikke op til den angivede leveringstid, som de beklagede i en mail efterfølgende, og gav derfor en rabatkode. Ra... Ver mais
Expérience sur le site JJXX très satisfait. Commande effectuée sur se site rien à dire super suivi votre commande et livraison correcte
Elendig service. ringe kvalitet.
Fik en pakke med underbukser i julegave. Da jeg har dårlige erfaringer med J J´s kvalitet og design ville jeg bytte dem, men nej, selvom emballagen var uåbnet og med pris på skulle jeg enten fremvise kvittering eller hvis de var købt online sendes tilbage. Det kræver at man involverer gavegiveren og hvem ønsker det. Elendig service og ringe produkter. Køb aldrig noget her.
Jakken er fin og varm men syningen er…
Jakken er fin og varm men syningen er begyndt at gå op i den og har kun haft den i ca 2-3 uger og det syntes jeg altså er for dårligt!?
parfait livraison rapide conforme
parfait livraison rapide conforme
très belle veste sans manche
Netjes verpakt en snel geleverd
Netjes verpakt en snel geleverd
Des prix très abordables mais manque de qualité
Des prix très abordables et une livraison rapide. Cependant, je suis un peu déçue par la qualité des jeans qui sont plus élastiques que ce à quoi je m'attendais. Je ne pense pas pouvoir les porter très longtemps. C'est dommage, mais pour le prix c'est cohérent.
Would buy from here again
Good communication re delivery ordered wrong size and they have made returning easy.
Goede snelle levering en makkelijk…
Goede snelle levering en makkelijk retour!
Hurtig levering og hurtig returning af…
Hurtig levering og hurtig returning af penge, lækkert tøj
Schick & Qualität
Schnelle Lieferung, schicke Sachen und gute Qualität. Freundliche Mails mit allen Informationen.
site JJXX correcte
Super produits et livraison rapide !
Super Qualität!
Insbesondere bin ich von der guten Qualität der T-Shirts sehr begeistert. Der Baumwollstoff ist weich und schön dick, die Nähte sind sauber verarbeitet und es verzieht sich auch nach dem Waschen nichts.
Skader på tøjet og dårlig kundeservice
Skader på tøjet og dårlig kundeservice
Jeg modtog en T-shirt unden mærke og den var helt krøllet, som om den var blevet brugt og vasket.
Jeg bestilte også en hue hvor logoet på hjemmesiden var hvid/lysegrå, men der jeg fik den hjem var logoet helt neon grøn
Jeg kontakter kundeservice søndag og får en mail med besked om at der er oprettet et sagsnummer og deres svar tid er 1-2 hverdage.
Mandag og tirsdag går jeg får intet svar
Jeg skriver til dem onsdag, for at spørge om hvornår jeg kan forvente et svar.
Nu er der så gået 10 hverdage og jeg har intet svar fået.
Så jeg blev nødt til at sende tingene tilbage og selv betale de 20 kr. det koster
Timely delivery, product received in perfect condition
My first online order was flawless. I was kept informed about the progress of the order at all times and the parcel arrived on time and in perfect condition. The item purchased was exactly as described on the website. Happy customer.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering
Kleding is precies wat de website belooft
Super
Colis reçu rapidement, pull très doux même si les manches s'effilochent rapidement..
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.