Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

All hanterades väldig bra beställning och leverans men kort tid att hantera och betala faktura. Den skapade 2606-2026 och vi fick den 0107-2026 betalning var 0307-2026. Det är väldig kort tid för a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har arbetat med JM Band under en längre tid och är otroligt nöjda. De är alltid snabba i sin kommunikation, lösningsorienterade och väldigt behjälpliga oavsett vad det gäller. Leveranserna funger... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans och fina biljetter. Men faktureringen mindre bra. Vi fick ingen faktura skickad till oss vilket jag skrev info om att vi ville ha och vart den skulle skickas. Fick ingen information o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt bra support som svarar snabbt. Jag rekommenderar att ringa dem direkt istället för att fastna i långa chattar.

Informações sobre a empresa

1. Impressora de etiquetas personalizadas
  2. Impressão digital
  3. Designer gráfico
  4. Loja de artigos promocionais
  5. Fornecedor de produtos promocionais

Sobre Jmband.se

JM Band har mer än 25 års erfarenhet av försäljning och produktion av bl.a. festivalarmband, entré- och dryckesbiljetter etc. samt nyckelhängare. Alla produkter tillverkas med eller utan tryck.

Du får det på JM Band

Snabb kundtjänst
Om du behöver hjälp med ett köp eller har frågor om en produkt kan du alltid kontakta oss via e-post: info@jmband.dk eller telefon: 53765366. Vi har öppet varje dag 09.00-16.00.

Prisgaranti
Vi prismatchar och ger dig ytterligare 5% rabatt. Om du hittar exakt samma produkt i en annan dansk butik / webbshop.

Villkor för prisgaranti
Prisgarantin gäller inte för varor som andra endast erbjuder i begränsad utsträckning såväl som tidsbegränsade erbjudanden (kö- och öppningserbjudanden)

Dag-till-dag-leverans
Alla lagervaror skickas samma dag som du beställer dem.

Stort produktsortiment
Nedan följer ett urval av de produkter du hittar på JM Band. Produkterna finns i flera olika material. Hållbar, tyg, plast etc.

Armband

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

50 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

4,5

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans och fina biljetter, men

Snabb leverans och fina biljetter. Men faktureringen mindre bra.
    Vi fick ingen faktura skickad till oss vilket jag skrev info om att vi ville ha och vart den skulle skickas. Fick ingen information om att ni inte skickar faktura utan att kvitto istället skulle laddas ner.

10 de fevereiro de 2026

Hej Carmen

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med biljetterna och leveransen.

När det gäller faktureringen beklagar vi att det inte framgick tydligt att ingen faktura utfärdas vid betalning med betalkort, utan att endast ett kvitto genereras.

JM Band®

Overkligt snabb leverans

Overkligt snabb leverans. Och banden är bra, fina och som man tänkt sig.

4 de fevereiro de 2026

Hej Tom Jerry

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveranstiden och produkten – det gör oss mycket glada.

JM Band®

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket vänlig och hjälpsam kundservice.

2 de fevereiro de 2026
    Opinião espontânea

Hej Eva,

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med vår kundservice :-)

Vi hoppas att få möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden.

Bra service

10 de dezembro de 2025

Hej Johan,

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse när du handlade hos oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt kvalitet och snabb leverans…

Utmärkt kvalitet och snabb leverans till ett bra pris.

29 de dezembro de 2025

Hej Peter,

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra service med engagemang och…

Mycket bra service med engagemang och tydlighet. Bra utbud och ett plus även för hemsidan som gör det enkelt att hitta rätt produkter. Väldigt nöjd!

24 de setembro de 2025
    Opinião espontânea

Hej Ulrika

Tack så mycket för din fina recension – vi är mycket glada över den!

Det är roligt att höra att du har haft en bra upplevelse med både vår webbplats och vår service.

Tack för att du valde att handla hos oss – vi hoppas att få betjäna dig igen en annan gång :-)

Vänliga hälsningar
    JM Band ApS