Vi kontaktede Flyttetilbud.dk på grund af en flytning fra Odense til Randers. Hele forløbet var bare super godt. Vi fik hurtigt 5 tilbud hvoraf vi benyttede det ene tilbud. Vi kan kun varmt anbefale... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super smart hjemmeside! Vi var ikke ude i god tid og fik hjemmesiden anbefalet af en veninde. I løbet af kort tid fik vi 7 tilbud fra forskellige flyttefirmaer og kunne så vælge dem vi bedst kunne li... Ver mais
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Ver mais
Ødelagt gulv Oplevelsen på appen var helt fin, men nu hvor mit gulv er ødelagt, er der ikke rigtigt noget at gøre. Flyttefirmaet har stadig ikke anerkendt skaden, og garantien dækker kun det, man... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Godt koncept
Via flyttetilbud.dk fik vi flere forskellige tilbud og valgte det, der passede os bedst. Vi kunne skrive til de enkelte flyttefirmaer inden vi besluttede os og det hele var meget enkelt.
Meget flot arbejde lavet af Youssef
Meget flot arbejde er yderst tilfreds med det hele
Super nemt at finde en murer ved brug…
Super nemt at finde en murer ved brug af byggetilbud.dk.
Brugte denne platform fordi vi fandt det lidt uoverskueligt selv at skulle ringe rundt til forskellige firmaer for at indhente tilbud.
Fik et tilbud samme dag, vi oprettede en forespørgsel.
Det allerbedste var dog, at muren med firmaet “Konstruktek”, som var dem, der bød på opgaven, viste sig at være de allerbedste til opgaven både fagligt og prismæssigt!
Effektive
Opgaven blev løst meget tilfredsstillende. Flyttemændene var meget præcise, effektive og forsigtige med tingene. Glemte kun en enkelt plante i sidste kørsel. Prisen for ekstra ydelser skulle vi dog have aftalt mere præcist på forhånd, men fandt et kompromis.
Godt tilbud
Fik et godt tilbud på undervognsbehandling lige i nærheden. Har haft en god dialog med stedet og føler mig tryg ved resultatet.
God og simpel måde at indhente tilbud
God og simpel måde at indhente tilbud, så man er sikker på at der er et godt match imellem kunden, opgaven og håndværkeren.
Den nemmeste måde at finde det rette…
Den nemmeste måde at finde det rette tilbud. Og tilbud manglede der bestemt ikke.
Rigtig søde mænd kom og hentede mit…
Rigtig søde mænd kom og hentede mit flyttelæs.
Og gjorte et godt stykke arbejd
Desværre opdagede jeg dagen efter at min nye leveret massagestol blev ridset godt,da de tog beskyttelsedug af stolen,da de skulle gennem 3 døre.
Jeg meddelte dette over deres side.
Hørte fra den ene chauffør at det lagde han ikke mærke til.
Har ringet flere gange til firmaet uden held
Bedte dem om en etstatning.
Ingen henvender sig tilbage ved at skrive en mail,opkald.
Er dybt skuffet.
Nemt måde at få indhentet tilbud på en…
Nemt måde at få indhentet tilbud på en opgave man skal have udført.
Har lige haft verdens bedste flytning
Har lige haft verdens bedste flytning,
hvor ALT bare blev ordnet langt ud over alle mine forventninger.
Firmaet sendte Victor og Oliver, som begge to var super dygtige og effektive,
samt de sødeste to fyre, man kan forestille sig.
En kæmpe stor tak til jer to, Victor og Oliver, fordi at i skabte et nyt hjem til mig på én weekend
- Kunne jeg give jer to 6 stjerner,
så var det kun velfortjent.
Kan kun på varmeste anbefale alle,
der har brug for hjælp til flytning
at vælge AkutFlyt ApS.
Jeg fik 3 flyttetilbud rimelig hurtigt
Jeg fik 3 flyttetilbud rimelig hurtigt, så den del virker perfekt, der var så noget forvirring om deponering til flyttegruppen, men der ringede flyttefirmaet og forklarede hvordan det hele vil foregå, så alt i alt en god oplevelse.
Det bedste Malerfirma 😊
Jeg vil varmt anbefale Vik Malerservice, de var hurtig til at kontakte mig, både pr mail og telefonisk. Inden for 3 dage havde vi vores aftale på plads. Alt gik hurtigt, bekvemt og efter mit ønske.
Der blev ydet et meget flot hus facade resultat, meget imødekommende maler og præcis mødetidspunkt, så jeg er meget meget glad og tilfreds.
Jeg vil klart anbefale Vik til andre og det er ikke sidste gang jeg bruger dem.
Tusind tak Vik 😉
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! God kommunikation hele vejen igennem med løbende opdateringer. Meget fair pris. Flink personale! (Simon og Oliver). Ikke sidste gang jeg gør brug af Nordjysk Flytteservice!
Super god behandling fair priser
Super god behandling fair priser
Godt gået
Tid , pris og alt leveret til punkt og prikke, med et smil.
Fantastisk flyttefirma
Fantastisk flyttefirma, anbefaler dem til alle der skal flytte.
Vores fliser blev rigtigt pæne
Vores fliser blev rigtigt pæne, men vinduerne krævede en grundig vask.
Jeg som mekaniker laver en bremse…
Jeg som mekaniker laver en bremse opgave m reservedele hvor som alle andre udføre jeg den opgave og det nu over 3 dage siden og auto tilbud har vidst lidt svært med at give slip på pengene. Så jeg vil aldrig anbefale det til nogen. Forfærdeligt

Resposta da Jobsy
Meget omhyglige
Super søde flyttefolk meget tilfreds
Mvh Bjarne
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.