Vi kontaktede Flyttetilbud.dk på grund af en flytning fra Odense til Randers. Hele forløbet var bare super godt. Vi fik hurtigt 5 tilbud hvoraf vi benyttede det ene tilbud. Vi kan kun varmt anbefale... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super smart hjemmeside! Vi var ikke ude i god tid og fik hjemmesiden anbefalet af en veninde. I løbet af kort tid fik vi 7 tilbud fra forskellige flyttefirmaer og kunne så vælge dem vi bedst kunne li... Ver mais
Ødelagt gulv Oplevelsen på appen var helt fin, men nu hvor mit gulv er ødelagt, er der ikke rigtigt noget at gøre. Flyttefirmaet har stadig ikke anerkendt skaden, og garantien dækker kun det, man... Ver mais
A empresa respondeu
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Ver mais
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super imødekommende og professionel…
Super imødekommende og professionel fragtlevering samt hurtig til at svare tilbage👍😊
Fik hurtigt en masse gode tilbud
Fik en masse gode tilbud! Nemmeste vej til at finde flyttefolk. ☺️
Fungere fint
Fungere fint. Får mange tilbud. Nogen er standard/autosvar, andre er mere seriøse.
Jeg fandt en super god løsning via flyttetilbud aps
En meget positiv oplevelse
2 flinke, smilende og meget hjælpsomme fyre. God kommunikation og overholdt alle aftaler.
Da et skab, som ikke var beregnet til at blive flyttet i samlet tilstand, var ved at gå fra hinanden, reddede de det ved at skille det ad og samle det igen inde i den nye lejlighed.
Kan varmt anbefales.
Det virker man får et hurtigt overblik…
Det virker man får et hurtigt overblik over prisniveau på hvad ens flytning kan koste. Har mulighed for stille og roligt at sammenligne og finde id sf hvad der er det rette for en selv.
Jeg fik mange gode bud
Jeg fik mange gode bud, nogle havde dog ikke læst opgaven ordentligt. Skulle have flyttet en let lænestol og nogle ville komme med 2 mænd og flyttekasser 🙄 valgte et bud der hverken var for dyrt eller billigt og især fordi flyttemanden virkede menneskelig. Et smart system
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. Modtog mange flere tilbud end 3, så der var masser at vælge imellem.
Super godt sted at søge om små eller…
Super godt sted at søge om små eller store flytninger, alt er muligt
Perfekt og altid masser af seriøse tilbud fra firmaerne
Nemt at finde den rigtige leverandører.
Nemt at finde den rigtige leverandører.
Fik gode tilbud på rust beskyttelse
Fik gode tilbud på rust beskyttelse.
Valgte ikke de billigste da de virkede utroværdigt.
Gik med Suvo i Køge. Ok pris og lånebil.
Super fin service hos dem
Offers from multiple companies
Multiple offers from different companies to choose from. Can directly contact the companies and get detailed approach for moving.
Nemt og godt.
Man får mange henvendelser som man kan vælge ud fra. Nemt og godt. Stor ros.
Gennemsigtig portal der giver de bedste tilbud
Nemt at poste et tilbud hvor man modtager rigtig mange tilbud. Portalen er gennemsigtig og det er nemt at sammenligne tilbud og kontakte med leverandørene direkte.
Hurtigt og nemt
Fik over 10 flyttetilbud på under 1 døgn. Nem og overskuelig måde at finde det rigtige flyttefirma til opgaven. Jeg kommer til at bruge flyttetilbud igen næste gang.
Løbebånd
Hurtig ekspedition af 2 friske gutter. Fik placeret løbebåndet lige hvor det skulle stå. Sådan
Alt som forventet.
Varerne blev behandlet nænsomt og…
Varerne blev behandlet nænsomt og professionelt, og de to mænd var venlige og flinke.
Alt fungerede helt som det skulle👍
Godt koncept
Via flyttetilbud.dk fik vi flere forskellige tilbud og valgte det, der passede os bedst. Vi kunne skrive til de enkelte flyttefirmaer inden vi besluttede os og det hele var meget enkelt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.