Vi kontaktede Flyttetilbud.dk på grund af en flytning fra Odense til Randers. Hele forløbet var bare super godt. Vi fik hurtigt 5 tilbud hvoraf vi benyttede det ene tilbud. Vi kan kun varmt anbefale... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super smart hjemmeside! Vi var ikke ude i god tid og fik hjemmesiden anbefalet af en veninde. I løbet af kort tid fik vi 7 tilbud fra forskellige flyttefirmaer og kunne så vælge dem vi bedst kunne li... Ver mais
Ødelagt gulv Oplevelsen på appen var helt fin, men nu hvor mit gulv er ødelagt, er der ikke rigtigt noget at gøre. Flyttefirmaet har stadig ikke anerkendt skaden, og garantien dækker kun det, man... Ver mais
A empresa respondeu
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Ver mais
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Rigtig god søge portal ifht flytning og transport!
Det her er en rigtig god søge portal, hvis man skal have flyttet og transporteret varer og der kommer altid hurtige svar og rigtig gode tilbud!
Bruger dén stort set hver gang jeg skal have noget transporteret noget fra A til B 🤗
Er så ekstrem træt af at blive ringet…
Er så ekstrem træt af at blive ringet op i tide og utide i forsøg på salg... Har ALDRIG vist interesse, og syntes det tangerer chikane...
Er godt tilfreds!
Er godt tilfreds!
Fik en del blandede tilbud, men valgte det der så bedst ud rent prismæssigt og i forhold til andres bedømmelse af firma.
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig…
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig god kommunikation om dag og tidspunkt! Supersøde folk! Kan klart anbefales!
Hurtig response og god resultat
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse på Malertilbud. Hjemmesiden er klar og overskuelig, jeg fik mange responser hurtigt og kunne vælge det tilbud som passede bedst.
Fin oplevelse- fik 5 gode fæyttetilbud
Super nemt at finde gode priser
Super nemt at finde gode priser og få mest for pengene ved den fagperson med bedst anmeldelser.
Nemt og overskuelig hjemmeside.
En meget positiv oplevelse.Kan varmt…
En meget positiv oplevelse.Kan varmt anbefales.
SNYDERE
Fuldstændig latterlige priser for virksomheder man kommer nemt af med 6000 i en måned de trækker når de har lyst fra ens private konto. 195 kr pr anmeldelse hver kunde der laver en anmeldes ved siden af 3000 kr man betaler nemt 36k om året jeg står af her man kommer meget længere andre steder 195!!!!! For anmeldelser ikke også for at snakke om kommission man også betaler

Resposta da Jobsy
Det var nemt at finde et Flyttefirma I…
Det var nemt at finde et Flyttefirma I nærheden som dækkede hvores behov. Priserne og Tilbud kunne samlignes
uprofessionelt
Vil aldrig bruge flyttetilbud med den dårlig service de byder folk! Ingen tager ansvar. Der bliver ikke svaret på mails i 7 måneder nu.
Håber i ser min anmeldelse og reagerer på mine mails med jeres sparesomme tid

Resposta da Jobsy
Jeg fik hurtig hjælp af en relevant…
Jeg fik hurtig hjælp af en relevant flyttemand - og flere relevante tilbud. Det fungerede top.
Fin og hjælpsom flytning tak 😊👍🏼
Flytning fra lejlighed på 4
Flytning fra lejlighed på 4. Sal uden elevator til ny lejlighed. 10/10 oplevelse! Enorm grundighed, ordentlighed og super oplevelse! Varmeste anbefaling herfra!:)
Kundeservice en by i Rusland!
Umuligt at finde kontaktinfo til firmaet,
Jeg vil gerne have slettet min bruger derinde, fordi jeg fik en masse opkald fra Afrika, efter jeg havde oprettet mig med mit tlf nummer (som jeg sjældent udleverer på nettet). Jeg endte med at skrive til Byggetilbud på Facebook og venter stadig på svar!

Resposta da Jobsy
Det var nogen gode flyttemænd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.