Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

DAO startede med at smide pakken med julegaver væk -øv, nu var gode råd dyre! En mail til Joel, og et lynhurtigt svar retur fra Louise, selv sent på aftenen: "Vi sender en ny pakke, ingen problem!"... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har altid gået og tænkt på at skrive en mindebog, men samtidig svært hvad man skal skrive. Helt tilfældigt faldt jeg over hjemmesiden Joel, genial ide! Igennem bogen bliver der stillet diver... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem bestilling, hurtig levering. Ærgeligt de ikke fåes i Oldemor/Oldefar. Vi købte i Farmor/Farfar og desværre står teksten på bogryggen ikke helt ens på de to, det er som om det lige er rykket... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice – 10/10! Jeg kom desværre til at bytte rundt på farmor og mormor i en bestilling, og da jeg ringede ind og forklarede det, blev der straks sagt: “Det fikser vi!” Der var i... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja especializada em papel

Escrito pela empresa

Vi er et dansk brand, der er dedikeret til at skabe produkter, der hjælper med at bevare livets vigtigste øjeblikke. Vores mission er at bringe mennesker tættere sammen gennem minder og historier, der kan deles og værdsættes i generationer. Vi kombinerer skandinavisk design med funktionalitet og kvalitet. Vores produkter er skabt med omtanke for både miljøet og det følelsesmæssige bånd, de bygger. Når du vælger JoelDesign, vælger du et produkt fyldt med kærlighed, historie og mening.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Alt okay

Let tilgængelig hjemmeside at bestille fra
Varen i orden ved ankomst og hurtig levering
God kontakt til kundeservice, da jeg var lidt nervøs for, at jeg havde bestilt for sent i forhold til at få varen før jul

21 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

DAO startede med at smide pakken med…

DAO startede med at smide pakken med julegaver væk -øv, nu var gode råd dyre!
1000 tak til Louise og Joel for hurtigt handling, så blev Julen reddet alligevel - det er super support!

17 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god kundeservice og oplevelse

Joël design leverede virkelig en super service 👍
Jeg modtog en bog, som havde skader efter transport. Jeg skrev til Joël design med det samme, sammen med billeder af bogen.
De skrev tilbage lynhurtigt at sådan skulle den selvfølgelig ikke se ud, og de ville straks sende en ny👍 4 dage efter stod jeg med en ny og rigtig flot bog i hånden. Kan desværre kun give 5 stjerner, men en 6. 🌟 Ville de snildt kunne trække fra mig 😀 Tak for det.

9 de novembro de 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice – 10/10!
Der var ingen tøven, bare hjælpsomhed og venlighed og de fik det endda sendt afsted med det samme, selvom jeg selv var ude i rigtig dårlig tid.
Virkelig imponerende service. Jeg er så taknemmelig og vender helt sikkert tilbage.
Kæmpe anbefaling herfra!

9 de maio de 2025
logótipo da Joeldesign

Resposta da Joeldesign

❤️

Meget glad kunde.

Alletiders. Hurtig levering, fornuftige priser og nogle superfede produkter. Jeg vil helt klart anbefale Joël Design.

4 de maio de 2025
logótipo da Joeldesign

Resposta da Joeldesign

❤️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais