Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos de cabedal

Escrito pela empresa

SVEND udspringer af en nysgerrighed for håndværk – fra de første Lille Svend bleomslag i 2016 til de tidløse produkter, jeg skaber i dag. Hvert stykke er håndsyet eller håndlavet af ærlige materialer, udvalgt med omtanke, funktionalitet og holdbarhed for øje. SVEND er skabt til at følge dig - og ikke mindst for også at kunne gå i arv. Tak fordi du støtter håndværk, kvalitet og produkter, der er skabt til at holde. - Anne

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Smukt og særligt håndværk ❤️

Jeg har købt flere ting hos Anne, og hver gang har jeg modtaget det fineste håndværk. Suttesnorene er for længst lagt væk, men heldigvis får jeg stadig lov til at iføre mine børn deres fine reflekser hver vinter ✨

22 de dezembro de 2025

Resposta da SVEND

Tusind tak for de fine ord Maria, og for at have fulgt med så længe. Bh Anne

Smukkeste håndværk 🧡

Der findes ikke noget så smukt som det Anne ( Svend ) laver .
Det er så unikt og fint 👌
Har faktisk næsten alle hendes produkter i natur , ligefra 5 cylinder i læder og rulam , taske, bleomslag, penalhus, brilleetui, æsker, 3 måtter, julepynt, siddehynde , refleks, nøgleringe , mm. 🧡

1 de dezembro de 2025

Resposta da SVEND

Kære Gitte, tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Men også en stor tak for at have fulgte mig igennem de seneste år. Det betyder uendelig meget at have så loyal en kunde med om bord.

Bh Anne, SVEND

Produkter med omtanke

Anne har de smukkeste håndlavede produkter af god kvalitet og med omtanke for funktionalitet og æstetik får man et produkt der kan følge en igennem mange mange år.

Jeg glæder mig til at se hvordan min bæltetaske, penalhus og æske udvikler sig og tager farve efter brug og minder.

21 de dezembro de 2025

Kære Kim,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Lad mig endelig vide, hvordan din taske patinerer og samler minder gennem tiden 🌱

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre lædervarer i top kvalitet

Vi har vi købt flere af Annes lækre ting (bleomslag og legemåtte) og begge ting er i så lækker kvalitet og kommer til at holde i generationer. Kæmpe anbefaling.

21 de julho de 2025

Kære Line,

Sikke en dejlig anmeldelse! Jeg håber både bleomslag og legemåtte vil gavne jer gennem mange år <3

Meget god oplevelse!

Meget god oplevelse at handle hos Svend.

Købte en legemåtte, som kom hurtigt og kvaliteten er overraskende lækker.

Kommer helt sikkert tilbage efter nogle af de andre produkter - kigger allerede på pude og hylder.

Tak til Anne for hurtig levering og en legemåtte i god kvalitet!

5 de dezembro de 2025

Kære NIclas,

Tak for din flotte anmeldelse! Jeg håber, legemåtten vil bringe mange gode stunder af leg og fordybelse.

Bh Anne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais