Joers Biler Opiniões 179

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk – bliver lovet én ting, men modtager noget helt andet. Jeg købte en bil (Peugeot 5008) hvor sælgeren personligt lovede mig, at bilen var 100% fejlfri. Siden købet har bilen fejlet kon... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

KAN KLART ANBEFALES. Køber en Audi A1. Henter bilen i jan. 2026. Efterfølgende opstår lidt problemer med bilen. Joers Biler finde hurtigt en lokal mekaniker i Viborg, og får det ordnet. Intet problem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en Citroën c4 grand picasso i sommer 2015. Jeppe Jørs såvel som deres mekanikkere var yderst hjælpsomme og imødekommende også efter købet. Bilen blev uopfordret sendt til Citroen værksted for t... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en Mercedes C-klasse st.car. Helt perfekt handel, god bytte pris og en bil, der fuldstændigt levede op til forventningerne. Jeppe Jørs er meget troværdig og ærlig. Da der efterfølgende var lidt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Escrito pela empresa

Vi er en familieejet virksomhed, der har rødder tilbage til 1962. I denne periode har firmaet haft et generationsskifte, og ledes i dag af far & søn. I dag er vi Sydsjællands største brugtvognsforretning, med et årligt salg på 700-800 detailbiler til privatkunder, som alle har tilfælles, at de får den samme kvalitet og betjening, og det er netop grundlaget for vores succes. Når du køber bil hos Jørs Biler får du, udover købeloven, altid 6 mdr. 100% garanti, bilen bliver nysynet & gennemgået fra A-Z på vores eget værksted. Kommer du langvejs fra har vi samarbejdsaftaler med eksterne værksteder over hele landet, så eventuelle garanti reparationer kan laves i dit lokalområde - nemt og bekvemt for dig, som kunde hos os. Jørs Biler samarbejder med Danmarks førende finansieringsselskaber & forsikringsselskaber således vi altid kan tilbyde en totalpakke når du køber bil hos os. Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne bilhus, der altid er et besøg værd med over 150 biler på lager. De bedste bil-hilsner fra team Jørs Biler.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Starter med STOR ros til Claes

Starter med STOR ros til Claes
Kom ned en lørdag, efter aftale for at se på en vw t-roc, sammen med min mor.
Aftalen var lavet over sms med Claes, og alt spillede bare fra første møde.
Bilen blev prøvet, og det skulle helt sikkert være den min mor skulle ha.
De støjede fra dækkene og en bagklapsdæmper, det var det vi fandt på den.
Nævnte det for Claes, og han sagde med det samme, den får 4 nye dæk 19" på også nye bagklapsdæmpere.
Så renser og smør vi lige bremserne og får den synet.
Der var 538dage til service, men da min mor henter bilen, har de også lavet stor service på den, selvom den ikke stod for service.
Solm Claes sagde, skal bilen være i orden ved levering.
Min mor er super glad for behandlingen vi fik, og rigtig glad for bilen.
Jørs biler og Claes får en STOR anbefaling herfra.
Tusind tak, for der stadig er ærlige brugtvognsforhandlere.

21 de junho de 2025

Den mest uprofessionelle oplevelse

Den mest uprofessionelle oplevelse!

Enten er bilen i så dårlig stand at den slet ikke kan køre, sælger er uprofessionel eller også ønsker sælger selv at købe bilen privat.

Jeg havde lørdag (kl 11-14) en aftale om at se på brugt Lexus RX 400h.

Da jeg ankommer er bilen ikke taget frem. Sælger (Claes) i forretningen oplyser at han ikke ved noget om aftale men at den holder et sted bagerst på pladsen. Jeg får nøgle udleveret og oplyst at jeg selv kan finde bilen, og hvis jeg vil prøve den, kan jeg køre den hen til forretningen og få prøveplader.

Jeg finder bilen, men den kan ikke åbnes med elektrisk nøgle, så det gør jeg manuelt. Jeg prøver at starte bilen, men den er helt død!

Jeg går tilbage til sælger Claes. Han oplyste at han selv havde brugt bilen dagen før til sin datters konfirmationskørsel og at bilen måske er løbet tør for strøm. Claes tilbød at sætte strøm til bilen, men anbefalede kraftigt at jeg ikke fik prøvekørsel, da det kunne smadre gearkassen. Jeg kan derfor ikke se en pointe i at der sættes strøm til bilen. Jeg oplevede Claes som totalt ligeglad og uinteresseret i mig som kunde og reelt ikke ønsker at sælge bilen.

Jeg kører derfor hjem igen. Jeg har kørt 220 km og brugt 2,5 timer til ingen verdens nytte :-(

Sidder nu tilbage med en oplevelse af, at enten har Jørs Biler forsøgt at sælge en bil som reelt ikke kan køre og er helt død, eller også så er sælger meget uprofessionel i sin adfærd, eller alternativ ønsker Claes måske selv at erhverve bilen privat (han brugte jo ifg ham selv at bruge den privat til sin datters konfirmationskørsel dagen før) og derfor ikke gør meget for at sælge den. Jeg ved ikke hvad der er af de tre muligheder, eller måske bare en helt vildt dårlig dag for Claes, men det er den oplevelse jeg sidder tilbage med.

Andre har sikkert gode oplevelser, det var bare slet ikke det jeg oplevede!

20 de junho de 2025

Førstegangskøbere af bil

Jeg købe min første bil hos jørs biler en vw polo fra 2018 og dem fra jørs biler ville jeg varmt anbefale der er styr på tinge bilerne står pænt alt står pænt. Sælgerne er mega flinke og virkelig professionelle og Til prøvetur henter sælgerne selv bilen som er mega god service alså hos jørs biler er der ikke noget og sætte en finger på

9 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale at kontakte Claes

Kan ikke anbefale at kontakte Claes. - Jeg har aldrig prøvet at blive talt ned til, når man forsøger at købe noget. - efter kortfattede og flabede svar kontaktede jeg Jeppe som gennemgik mailkorrespondancen, og beklagede.

Jeppe var til gengæld til stor hjælp, og svarede på alle spørgsmål på 5 min samtale og var virkelig professionel. - Stor ros til ham.

Desværre har Claes ødelagt den glade og gode fornemmelse af at købe ny bil, så vi valgte at købe en anden tættere på. Vi vil ikke køre langt for den slags behandling, selvom Jeppe var en super fyr, så var det samlede indtryk under standard.

Havde vi bare talt med Jeppe i stedet for Claes, så havde det helt klart endt anderledes og med en helt anden oplevelse.

21 de março de 2025

God oplevelse

Jeg har netop hentet en brugt bil (BMW 225e) hos Jørs Biler. Det har helt gennemgående været en tryg og hyggelig oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra.

28 de março de 2025

God og troværdig brugtvognsforhandler

Meget professionel håndtering. Vi købte bil via John fra Jørs biler i november 2024. Der var to ting vi gerne ville have lavet, som derefter tog et par uger at få ordnet inden bilen blev overdraget. Der var god kommunikation hele vejen igennem forløbet. Jørs biler var også i stand til at forhandle bedre finansiering end hvad egen bank kunne tilbyde. Efter at have haft bilen et par uger erfarede vi at der var problemer med infotainment systemet, som blev lavet på autoriseret værksted uden problemer med at Jørs tog ansvaret på deres skuldre.
Alt i alt en rigtig god oplevelse for en der er førstegangskøber af bil.

18 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jørs Biler var både lydhør og fair

Jørs Biler var meget lydhør og fair, da jeg opdagede nogle mangler ved en bil, jeg lige havde købt af dem.
De tilbød straks at ordne det hele uden omkostninger for mig. Da jeg kom til værkstedet med bilen arbejdede hele teamet på at gøre min ventetid så kort som mulig.
Den sympatiske ejerfamilie, Jørs, prægede hele forløbet på en både kompetent og venlig-munter måde.

21 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin bil og tryg handel -

Kan kun anbefale at købe bil hos Jørs Biler. Købte en 4 år gammel Honda HR-V, fuldstændig som ny med meget lavt kilometer tal til en go pris.
Claes er meget behagelig og hjælpsom, og for mig, som ikke aner noget om biler, var det en tryg oplevelse at springe ud som køber uden assistance fra en af vennerne. Så min bedste anbefaling til Jørs !

2 de setembro de 2024

God oplevelse

Jeg har købt en brugt bil og solgt min gamle bil hos Jørs Biler.
Hele processen fungerede upåklageligt.
John ydet god service hele vejen igennem.
Og den nye brugte bil blev hurtigt klargjort, så det passede i forhold til mit behov.
Jeg vil bestemt anbefale jer til andre :-)

Vh. Stine

21 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God service. Fejl på Audi etron under garanti blev med det samme godkendt. Blev kontaktet meget kort tid efter henvendelsen.

21 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste kundeservice i landet

Den bedste kundeservice i landet.
Søde og varme mennesker, der gør alt for at deres kunder har en god oplevelse.
Sørgede for at min datters bil( på trods af)
at garantien var udløbet, blev lavet og de betalte halvdelen af beløbet…
1000 stjerner herfra

10 de outubro de 2024

Kompetent personale

Kompetent personale - både salg og værksted - John har virkelig været grundig både med leveringen og med alle detaljer. Når man behandles ordentligt og venligt kommer man altid igen.

22 de novembro de 2023

Den sidste bil

Vi var ude for at købe den sidste bil og fandt en hos Jørs biler og det var virkelig en god oplevelse man følte sig virkelig velkommen og en god og real pris for den gamle bil og en god vejledning i forbindelse med betaling rigtig god behandling
Hanne & John

14 de junho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Købte en dejlig bil

Købte en dejlig bil. Desværre også med en defekt motor, viste det sig kort tid efter. Peter på værkstedet tog det meget roligt - jeg var pænt frustreret over hele situationen. Peter var den næste tid på toppen af min opkaldsliste, men stadig helt rolig.
Løsningen var at handlen gik tilbage og jeg fandt en anden bil ved dem. Der var nogle omkostninger, men Jeppe var fair og lydhør for ønsker. Jeg ser nu frem til at kunne hente min "nye" bil inden længe. Uden alt for store økonomiske bekymringer.
De overholder deres 100% garanti og fremkommer reelle.
Jeg er tryg ved den nye handel og på baggrund af tidligere erfaring ikke bekymret hvis der skulle dukke fejl op på mit nye køb.
Her kan man roligt handle.
4 stjerner for kundeservice.

19 de setembro de 2024

Ekstremt useriøs forhandler

Ekstremt useriøs forhandler, overholder gang på gang ikke aftaler, skambyder på din bil. Vil du have en dårlig handel med en grådig bilforhandler, er dette stedet.

Kan desværre ikke anbefale, det er spild af tid!

EDIT og kommentarer til mail:

Forhandleren skulle hjem hurtigt og havde ikke tid, da vi kiggede forbi søndag. Lovede at vende tilbage, dagen efter. Det skete ikke. Satte også vores bil I udbud offentligt SELVOM vi havde frabedt os dette. Super useriøs og gør grin med folk.

12 de agosto de 2024
logótipo da Joers Biler

Resposta da Joers Biler

Hej Peter

Normalt vil jeg sige tak for en anmeldelse, positive som negative.

Det ønsker jeg desværre ikke i dit tilfælde, for at gå ind og kalde min virksomhed useriøs pga. vores bud på din byttebil ikke lever op til dine forventninger, er hvad jeg vil kalde en useriøs anmeldelse.
Derudover er dit toneleje i mail korrespondancen med min sælger ikke acceptabelt, som kan læses nedenfor.

MVH:
Jeppe Jørs
Bilforhandler

Mail korrespondance:

Du skal jo ikke sætte den i 3 parts bud når jeg klar indikerer jeg ikke ønsker det. Sæt din rgen i bud og se hvad den ender på....umulig at finansiere for de fleste.

Du har stadig ikke fortalt hvorfor min bil skal koste 300.000, det er gak, komplet gak og giver ingen mening.

Bilen kostede 900.000 for 3 år siden. Og der er en til salg slet ikke med samme udstyr til 569. Hvad i alverden regner du mig for? Komplet idiot?

På tirs., den 13. aug. 2024 klokken 10:29, John@joersbiler.dk
Nåda 😊

Jeg spurgte bare ganske kort hvad du skulle ha for den, - men det var det eneste jeg ikke fik at vide i din mail.

Jeg forstod godt at du ikke ønskede en 3. parts bud, - og jeg nævnte det blot for at sige at deres bud var under vores bud.

Og i øvrigt er det jo, - at nogle ganske få gange at det ikke lykkes at nå til enighed med hensyn til byttepriser i en handel, - og så er alt vel alligevel.

Så vi beholder vores og I kører videre i jeres, det er helt ok. 😊

Sendt: 13. august 2024 09:57
Til: john@joersbiler.dk
Emne: Re: SV: Ang.:SV: Ang.:SV: Ang.:SV: Henvendelse fra biltorvet.dk

Prøv og hør engang John, en tilsvarende (UDEN det udstyr jeg har tillagt extra på 70.000) koster 569.000 fra 2023, kørt 10.000 (!). Min er fra 2021 og kørt 80. Hvad I jeres vildeste fantasi får jer til at drømme om at jeg skal have 300.000 for min? Helt ærligt.

Og.... jeg sagde IKKE bud fra 3. part, alligevel sætter du den på jeres skambudsliste? Det havde jeg jo frabedt mig?

Prøv at gøre det samme med jeres RX, som er 5 år ældre end min bil. Se hvad du får for den!? Det er simpelthen for useriøst det der John. Det kan I altså gøre bedre, hvis I vil bryste jer af at være en seriøs forhandler.

On Tuesday, August 13, 2024 at 09:16:28 AM GMT+2, john@joersbiler.dk wrote:

Hvor meget skal du ha for den da?

Sendt: 13. august 2024 09:07
Emne: Ang.:SV: Ang.:SV: Ang.:SV: Henvendelse fra biltorvet.dk

Fuldstændig vingeskudt 🤣🤣🤣

Hav en god dag.

På tirs., den 13. aug. 2024 klokken 8:49, John@joersbiler.dk
Hej Peter

Nej da, - men Jeppe Jørs og jeg havde flere snakke i går omkring prisen på din.

Og vi tog hver et stykke papir og skrev en pris, - og vi ramte begge kr. 300.000,- så det er prisen herfra 😊

Vi tog så også en pris fra 3. part, bare for at høre en pris andet sted fra - og de siger kr. 270.000,-

Gavnøvej 1
4700 Næstved
Tlf: 51142185

Sendt: 12. august 2024 19:44
Emne: Ang.:SV: Ang.:SV: Henvendelse fra biltorvet.dk

Hej John,

Skulle du hurtigt hjem til jordbærkage også i dag? 😉😋

På søn., den 11. aug. 2024 klokken 10:48, John@joersbiler.dk
John@joersbiler.dk skrev:
Ja vi bruger kun Santander.

Hvor meget har jeres kørt?

Sendt: 11. august 2024 10:36
Emne: Ang.:SV: Henvendelse fra biltorvet.dk

Hej John, prøv at lave et eksempel med 20 procent ud. Samarbejder I kun med Santander, ikke eks Jyske?

Jeg kigger forbi senere i dag, da vi alligevel er i området, så kan du se den i real life og vi også med jeres.

Jeg ønsker iøvrigt IKKE skambud fra 3. part skal det siges med det samme 😊

Køb din næste bil her.

Vi har lige købt ny Mazda CX5 Og har fra starten fået ekstrem professionel og meget personlig betjening, det har bare været i verdens klasse. Specielt skal det fremhæves at bilforhandler John hos Jørs biler er den person der har givet os ovenstående meget positiv oplevelse. John er et ekstremt behageligt menneske, hvor er du virkelig føler dig tryg og professionelt behandlet. Derfor har vi allerede bestemt os for, at når en gang vi skal have købt bil igen bliver det hos jørs biler Næstved, Og forhåbentlig igen af John😃😃😃😃😃👍🏻

13 de julho de 2024

Topprofessionel hele vejen igennem

Virkelig en god oplevelse, jeg købte bil af John, en rigtig flink mand og holdt hvad han lovede.
Masser af ros for super service til Peter.
Det er helt klart en bilforhandler der er hver og kigge
ind hos, hvis man leder efter bilen.

Tak til Jørs Biler

19 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais