Leia as opiniões dos outros
Sælger Frederik Vinther Andersen, Søborg var imødekommende og behagelig da vi ankom til butikken på en søndag lige inden lukketid. Men han tog sig tid og var professionel og meget hjælpsom. Bilen ble... Ver mais
Bedre service og forhandling samt kommunikation med humor, findes ikke. Vi er SÅ tilfredse- Tak Kenneth for godt samarbejde og handel Hilsen Pia
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør
Informações de contacto
Agenavej 15 (administration), 2670, Greve, Dinamarca
- +45 36 93 10 00
- info@am.dk
- am.dk
Respondeu a 96% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Jeg har nogle reklamationer på bilen og…
Jeg har nogle reklamationer på bilen og fik besked på at skrive ind til reklamationer. Jeg har nu ventet 8 dage uden at få svar og jeg venter i lange telefonkøer uden at komme igennem til værkstedet
Købe din bil hos en anden Andersen og Martini
Jeg valgte at købe bil hos en stort firma som Andersen og Martini er i min forventning om at så ville det hele være i orden.
Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 (2021) i november 2025 som er en super skøn bil. Desværre har jeg har op til mange overraskelser efterfølgende.
F.eks. Så fik sælgeren sat min datter på som primærbruger på bilen og hun fik derfor alle regninger og beskeder omkring bilen. Det har taget mig flere måneder at få den rette hjælp til at få det rettet og har kostet mig en del omrigeisteringsomkostninger.
Så meldte bilen at den skulle til service - det store service - ca. 1 måned efter jeg havde købt den og så kom der syn lige eftersyn efter. Det var så lige små 10000kr oven i købsprisen.
Jeg er godt klar over (nu)at jeg skal være opmærksom når man køber brugt men jeg havde forventet at når man køber fra et stor velrenomerede firma at så var der styr på det og jeg ikke ville få overraskelser eller selv skulle have styr på hvordan papirerne skal registreres.
Naivt af mig.
Der ud over var sælgeren super sød og venlig indtil jeg havde fået bilen. Så var det godt nok svært at få fat i ham,
Professionel hjælp og handel.
God bil, god service og venlig og kvik handel.
Super service og god behandling
Vi købte vores nye brugte bil her, og det var den bedste oplevelse vi til dato har haft fra en bil sælger, Ringer en søndag formiddag og siger vi er godkendt til køb af bilen, hvor efter vi lavede en aftale samme dag og kom og kiggede på bilen, vi blev mødt af en super rar og behagelig sælger. Efter en tur i bilen fik vi forhandlet tingene på plads. Vi var helt igennem glad og tilfredse.
Tak for den gode oplevelse og behandling du gav os Mikkel Randløv
Vi kommer gerne igen når vi engang skal have ny igen.
Stedet kan helt klart anbefales.
Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse. Laver slutseddel på bil, finansiering på plads, men så ringer sælger og siger, at den ikke kan indregistreres da der mangler nogle papirer. Dumt ikke at have styr på penalhuset.

Resposta da Andersen & Martini
Har netop købt to brugte biler hos AM…
Har netop købt to brugte biler hos AM Søborg. Fik fortrinlig service og rådgivning, som hele vejen igennem var ærlig og brugbar. Tingene var i orden fra start til slut, ikke mindst da den ene bil blev lidt forsinket, hvor der uden tøven blev stillet en lånebil tilrådighed i perioden.
Daniel var vores sælger, og al ovenstående tilgår ham. Til trods for at han var på barsel i noget af perioden, svarede han stadig på sms´er og emails. Hans kollega (kender ikke navnet på ham) som overtog sagen under Daniels barsel, udvist lige så høj service i Daniels fravær.
Klar anbefaling at handle hos AM Søborg.
Jeg har fået udsøgt behandling.især af…
Jeg har fået udsøgt behandling.især af sælger Balal stor tak elsker min lille 500e kæmpe tak for verdensklasse betjening
Enes er en løve
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Andersen Martini. Fra start til slut var servicen i topklasse, og jeg følte mig både tryg og godt behandlet hele vejen igennem.
Jeg blev hjulpet af Enes, som var utrolig professionel, venlig og imødekommende. Han tog sig tid til at forklare tingene grundigt og sørgede for, at jeg følte mig sikker i mine valg. Det er tydeligt, at han går op i sit arbejde og i kundernes tilfredshed.
Hele processen var nem, overskuelig og uden stress, hvilket jeg virkelig satte pris på. Jeg kan klart anbefale Andersen Martini – og især Enes – til andre, der leder efter en pålidelig og professionel bilforhandler.
5 stjerner til Enes
Bedre service og forhandling samt…
Hilsen Pia
Vi har lige købt en Peugeot E-2008 hos…
Vi har lige købt en Peugeot E-2008 hos A&M i Gladsaxe (medarbejder Alexander Bruun) og fået en meget fin service, som vi godt vil kvittere for.
Mvh Vagn Rehøj
God bilhandel hos A & M i Greve
Mikkel hos A & M hjalp mig med at finde den helt rigtige bil i en fin byttehandel for 2 af mine ældre biler. Han er imødekommende, tilgængelig og grundig med detaljer samt opfølgning.
Kan bestemt anbefales.
God handel
Opdatering:
Andersen og Martini tog straks efter anmeldelsen kontakt og der er nu en tilfredsstillende løsning under vejs 👌🏼
Det giver mig alt i alt en god oplevelse med handlen, og handler der gerne igen en anden gang 👌🏼
Jeg har købt en Aiways i Søborg, og grundlæggende er jeg faktisk rigtig glad for handlen. Da vi var ude at prøvekøre bilen, nævnte vi dog, at den ene nøgle var tapet sammen. Den ellers flinke sælger gled lidt af på det og kunne ikke rigtig forklare hvorfor.
Vi blev enige om handlen og underskrev kontrakten, hvor det fremgår, at bilen leveres med to nøgler. Det viste sig dog efterfølgende, at den “reparerede” nøgle ikke virker.
Så snart vi opdagede det, kontaktede jeg sælgeren på mail – uden svar. To dage senere sendte jeg en opfølgning, stadig uden reaktion. Dagen efter skrev jeg til hovedkontoret, men heller ikke der kom der svar.
Vi kontaktede sælgeren telefonisk, hvor han lovede at finde en løsning og vende tilbage, men det er endnu ikke sket. Han har desuden heller ikke reageret på endnu en mail sendt i går.
Det er virkelig ærgerligt, at en ellers god handel skal ende med sådan en unødvendig irritation. Det ødelægger tilliden til at mulige fremtidige issues vil blive håndteret tilfredsstillende.

Løse dæk!!
Vi har desværre oplevet ved vores service af vores bil, at tingene er gået lidt for hurtigt.
Vi opdagede efter at den havde været til service, at 3 ud af 4 dæk ikke var fast monteret ordentligt.
Det resulterede i at der kom mislyde fra dæk og da det blev så kraftigt, var vi nødt til at holde ind i nødsporet og tilkalde vejhjælp.
Da de ankom kunne de konstatere ved et rutine tjek at 3 ud af 4 dæk ikke var fast spændt. Hvis vi havde kørt omkring 2km mere, efter deres vurdering, var det ene forhjul faldet af og med stor sandsynlighed endt i en ulykke.
Heldigvis fik vi efterspændt alle hjul og vi kunne komme sikkert videre derfra.
Det på ingen måder i orden at sådanne ting kan ske, det burde der have været styr på.
Det kunne have endt meget grimt, med 110km/t, for min familie og andre bilister.
Da vi så tager kontakt til deres kundeservice, for at klage over hændelsen, bliver man mødt med at "det lyder ikke så godt", tonen virkede til at være temmelig ligeglad og ingen beklagelse over fejlen.
Dette må ikke ske, og vi mener at der mangler kvalitets sikring/kontrol af arbejdet som udføres på lokationen i Taastrup.

Resposta da Andersen & Martini
Behagelig kommunikation og god…
Behagelig kommunikation og god overdragelse af ny bil. Tak for hjælpen til vores nye bil
Solgte min fine Opel Crossland i dag…
Solgte min fine Opel Crossland i dag hos samme forhandler, som jeg købte den hos for nogle år tilbage. Det var en rigtig god oplevelse hos AM Gladsaxevej. afslappet dialog og problemfri forretning. chefen Alexander var reel og venlig. Godt gået Andersen og Martini.💪
Jeg havde en rigtig god oplevelse i…
Jeg havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af min Passat fra 2020. Sælgeren, Enes, var utrolig dygtig, professionel og meget serviceminded gennem hele processen.
Fra første kontakt følte jeg mig godt vejledt, og Enes tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål grundigt og ærligt. Han var fleksibel, imødekommende og sørgede for, at hele købsoplevelsen var tryg og overskuelig.
Jeg kan varmt anbefale både Enes og stedet til andre, der er på udkig efter en bil og ønsker en god og professionel behandling.
5 stjerner herfra!
Jeg havde oprindeligt lavet et fejlkøb
Jeg havde oprindeligt lavet et fejlkøb, da jeg købte bil, men heldigvis fik jeg en helt fantastisk oplevelse med Mikkel Randløv hos Andersen & Martini.
Mikkel var utrolig forstående, professionel og hjælpsom gennem hele forløbet. Han tog sig tid til at lytte til min situation og sørgede for, at vi fandt en løsning, som jeg var rigtig glad for. Det er ikke altid, man oplever den slags fleksibilitet og ægte kundeservice – men det gjorde jeg her.
Hele processen med at få byttet til en anden bil gik nemt og trygt, og jeg følte mig i gode hænder fra start til slut.
Kæmpe anbefaling til Mikkel Randløv og Andersen & Martini – her får man virkelig god service og bliver behandlet ordentligt!
5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh Roland
Har fået en utrolig god behandling i…
Har fået en utrolig god behandling i byttet fra benzin bil til el bil. Et meget kundevenlig personale, som gør sig umage med at indfri ønsker til bil. Og de holder hvad de lover. Kan varmt anbefale dem såfremt valget skulle falde på en brugt bil😀
Det er nu min nr 2 bil hos A&M
Det er nu min nr 2 bil hos A&M. Mads vendte hurtigt tilbage med et godt tilbud. Jeg er meget tilfreds med deres service og god behandling.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.