John Drejer A/S Opiniões 25

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

1685,- for at lægge 2 cylinder om, og lave 4 nøgler.. vi kom selv fordi jeres værksted og afmonterede selv og i brugte 20-30 min 20 mins arbejde, materialer er nye 12-20 stifter i cylinder og... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Hold da helt på der har været meget bøvl med dem gennem den sidste periode.. Det kan jo ske for alle, så lad nu det være det.. TILGENGÆLD! Jeg har 3-4 gange været nød til at ringe til virksomhed... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

John Drejer A/S i Randers Min bedste anbefaling, lige fra første forespørgsel til alt el arbejdet var udført til punkt og prikke alle i firmaet har været hjælpsomme i sær Rasmus skylder jeg stor tak... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Skal du bruge en dygtig og kvalificeret el-installatør i Randers, Aarhus, Hobro eller resten af Østjylland, så kontakt John Drejer og få et godt tilbud.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Mafiametoder

Jeg kan kun advare alle om at kontakte dette firma.
Vi havde en 10 år gammel indbygget emhætte med et defekt betjeningspanel. Jeg kontaktede Jysk Hvidevareteknik (en del af John Drejer) og talte med en tekniker. Jeg spurgte om de kunne komme ud og skifte reservedelen og sendte ham billeder pr. SMS af det defekte betjeningspanel. Han kom dagen efter mens kun min kone var hjemme, men skiftede ikke noget. Han konkluderede blot at den reservedel der skulle bruges ville koste mellem 7.000 til 8.000 kr. Det var vi selvfølgelig ikke interesserede i. Teknikeren kørte igen og dagen efter modtog jeg en regning på 1.098 kr. for hans besøg. Jeg fik så oplyst at de kunne slette regningen HVIS jeg købte en ny emhætte igennem dem. Det er jo ren afpresning. Har flere gange forsøgt at forklare at jeg ikke har bestilt en servicebesøg, blot for at få konstateret at den omtalte reservedel var defekt, hvilket jeg tydeligvis havde gjort teknikeren klar over at jeg var klar over på forhånd. Desværre falder det fuldstændig for døve øre hos kontaktpersonen Camilla Drejer, som i stedet eskalerer situationen markant, med uhørt arrogance og talen ned til. Hun nægter at lytte til fornuft og gentager blot at "jeg jo har bestilt et servicebesøg", så nu har de pudset deres Inkasso hund på mig, som lige har fordoblet regningen.

2 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Døgnvagt som de ikke passer

Fredag den 7/11-2025 stod jeg pludselig og ikke havde strøm hele min lejlighed kl 23:30 om natten. Jeg er selv elektriker så jeg gik i gennem med at fine fejlen og det var min HPFI der var helt død og jeg havde ikke selv en ny HPFI liggende så jeg ringet jo efter min udlejer hvor de så fik fat på John drejer som har døgnvagt han ringet jo til mig kl. 1:31 han ville ikke komme før morgen tidelidt og jeg spurgte så hvad kl. var i morgen tidlig. Det var først kl 9 eller 10 tiden han først ville komme og hvis man har døgnvagt så skal man komme med det samme også om natten og han lyd også underlig i telefonen. Har et teori om at han havde drukket fordi det var jo J dag den dag og hvis man har en vagt så dikker man bare ikke. Der skal man bare passer sin vagt. Så det endte med at jeg ringet til udlejeren igen som havde vagten at John Drejer ikke ville komme før kl 9 eller 10 så det endte med at han tog en anden firma og efter han ringet til mig sagde han at han var der om 30 min og da han kom gjor han det på 15 min fordi jeg havde fundet fejlen.. så han kørte igen.. så det var ikke en stort opgave for ham.. men en betydning var stort at han kom.. og det kunne John Drejer ikke overskue. Så det er ikke en firma jeg vil anbefale. Slet ikke med ham som havde vagten

7 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk dygtig elektriker fra…

En fantastisk dygtig elektriker fra drejer var på besøg og monteret et elkomfur som de gamle kabler her på skelvangsvej ikke er beregnet til Men men det lavede han lige uden de store problemer og nyt kabellåg i vægen også så alt virker kan godt anbefale drejer elektriker og lige for 14 dage siden fik jeg også lavet nye stikkontakter og lyskontakter som bare fungerer er super tilfreds.
Mvh
LEIF HANSEN

15 de outubro de 2025

Dyrt og dårlig udført

Vi skulle have trukket et kabel, der skulle ende ud i en stikkontakt under håndvasken.Vi fik et prisestimat, der overhovedet ikke har stemt over med den aktuelle pris.
Herudover virkede håndværkeren ikke videre seriøs omkring opgaven og han brugte minimum 30 min. af arbejdstiden på at snakke i telefon. Efter han var taget af sted, kunne vi konstatere at han ikke havde placeret stikkontakten, hvor vi ønskede. Den sad derimod i vejen for at vi kunne få monteret en opvaskemaskine, da den sad lige foran røret til vandtilførsel. Dette var blevet udpenslet meget tydeligt, hvor vi ønskede stikkontakten skulle sidde.

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Inkompetent men dyr vejledning!

Inkompetent men dyr vejledning!

Bestilte firmaet til at konstatere fejl på et amerikanerkøleskab. Fejlen blev på 5 min. konstateret til at være en kompressor, som skulle skiftes, og modtog i den forbindelse tilbud på kr. 5.500,- EX. MOMS. Jeg synes prisen virkede høj, og bad derfor et andet firma kigge på sagen.
De konstaterer rigtig nok også, at kompressoren skal skiftes (sammenligningspris kr. 4.800,- INKL MOMS). De er til gengæld så proff., at de samtidig undersøger årsagen til defekt kompressor, hvilket Drejer ikke gjorde. Årsagen er en defekt fordamper, som udskilte en gasart som samtidig er brandfarligt. Der var reelt næsten ikke mere gas tilbage på køleskabet.
Havde kompressoren været skiftet UDEN udskiftning af fordamperen også, havde den været stået af igen.

Derfor en mangelfuld OG dyr rådgivning som firmaet alligevel vælger at kræve fuld pris for 5 min. arbejde til ca. 1.100,-.

Til gengæld blev min klage over regningen behandlet super arrogant og uden forståelse for den dårlige rådgivning overhovedet. Det var bare at betale…

Mig slipper de for som kunde en anden gang. Måske også dig, du bestemmer selv.

11 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og fair pris.

God service og fair pris.

Har brugt John Drejer A/S i forbindelse med ombygning. Der var en venlig og løsningsorienteret dialog igennem hele projektet.

Jeg giver firmaet de bedste anbefalinger.

7 de outubro de 2024

John Drejer A/S i Randers

John Drejer A/S i Randers
Min bedste anbefaling, lige fra første forespørgsel til alt el arbejdet var udført til punkt og prikke alle i firmaet har været hjælpsomme i sær Rasmus skylder jeg stor tak for hans tålmodighed.

8 de outubro de 2024

Vender slet ikke tilbage

Efter 2 mails og adskillige opkald, har jeg givet op. Ville have tilbud på en løsning om adgangskontrol og alarmsystem. Fik fat i virksomheden flere gang, og der blev lovet at jeg blev kontaktet. Men jeg har intet hørt. Mails svares der heller ikke på.
Finder en anden leverandør.

17 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Urimelig pris uden at løse opgaven

Regning er alt for stor i forhold til det arbejde, der er udført og opgaven blev slet ikke løst.
Der er brugt 6 timer på at finde ud af at min emhætte ikke virkede samt efterfølgende at tage den ned. Det kostede mig 4500kr for få ingenting.
Det har jeg efterfølgende informeret om og blev lovet at sagen ville blive undersøgt. Jeg fik dog aldrig et svar.
Jeg har set mig nødsaget til at få et andet firma til at løse opgaven, hvor der er god kommunikation og hurtig arbejdsgang.

30 de outubro de 2023

Montering af ovn

Havde brug for hjæp til montering af ny ovn. En halv time efter jeg ringede kom teknikeren. Det var bare rigtig god service. Flink og utrolig venlig mand.Stor tak til Hans Foged for godt arbejde.

13 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dobbelt beløb og dårlig service.

Jeg bestilte dette firma til at sætte en bil lader op på min adresse. Der skulle trækkes et kabel fra et ce stik ca. en halv meter op og billader monteres.

Fik på forhånd oplyst at det var ca. en times arbejde + lidt kørsel. Og at det ihvertfald ikke ville koste mere end kr. 1000.

Så modtager jeg efterfølgende en regning på mere end kr. 2000.

Udover at de ikke kommer til tiden men ca. 1,5 time for sent, så faktureres jeg altså for 3 timer.

De har den halve meter kabel de skal bruge med til min adresse, og kører tilbage efter det i processen.

Da jeg klager over regningen bliver jeg mødt med en arrogance uden lige.

Så hvis I bestiller dem fremover, så sørg for at få tilbud på skrift, og spørg efter ham der kan klare en simpel opgave på den aftalte tid.

Det udførte arbejde burde under ingen omstændigheder kunne tage mere end en time.

Jeg kommer ALDRIG til at benytte dette firma eller anbefale det til nogen igen.

10 de janeiro de 2023

Dårlig service

Jeg blev medlem af Randers Cityforening julen 2021, og de havde samarbejde med John Drejer i forbindelse med julebelysning. Jeg fik besøg af montør, og gav udtryk for jeg havde et højt ønske om strøm blev boret direkte ud til mine 3 vinduer, så der ingen synlige ledninger skulle hænge på facaden. Dette ønske kunne de ikke opfylde, da dette ville tage for lang tid. John Drejer brugte strøm fra mit lysskilt udenfor. I al den tid lyste mit lysskilt meget svagt, da al strømmen gik til julebelysningen. Men da montør kom og tog julebelysningen ned virkede mit lysskilt ikke. Jeg ringede derfor til John Drejer for at løse problemet. De sendte montør ud af flere omgange inden det lykkedes at løse problemet. Jeg modtog faktura på 1.509,81 kr. Jeg kontaktede igen John Drejer og gav udtryk for mit skilt altid har lyst i de år det har været monteret på facaden og jeg derfor ikke fandt regningen rimelig. Jeg blev ringet op af montør som begyndte at forklare det var indenfor fejlen lagde... og han var ikke behagelig i telefonen. Jeg har idag modtaget betalingspåmindelse og har betalt regningen. Jeg er IKKE typen der ikke betaler mine regninger, men jeg er en skuffet kunde, og synes ikke det var en god start på et nyt samarbejde.

Mette / Hårstrå Randers

17 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte John drejer a/s til en…

Jeg bestilte John drejer a/s til en opgave. Da montøren kommer konstaterer han efter 45 minutter at han ikke kan løse opgaven. Jeg modtager efterfølgende en faktura på 3 timer.

Da jeg påpeger dette overfor bogholderiet bliver jeg ringet op af selskabet direktør som er direkte ubehagelig.

7 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service fra Randers afd

Selv om at jeg "kun" skulle købe 3 nøgler, sad jeg tilbage med følelsen af, at jeg var den vigtigste kunde for John Drejer. Rigtig god kontakt over mail/ telefonen fra Lene i Randers afdelingen.

22 de fevereiro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais