Har haft besøg af Adam, skulle have sat ladestander op. Var faktisk glad for min nuværende elektrikker, men efter det formidable og velførte arbejde Adam lavede ved mig, har jeg skiftet elektrike... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hold da op, sikke en dejlig oplevelse :) Der stod en elektriker allerede dagen efter at jeg havde ringet. Det hele er pænt sat op og der blev også ryddet op. Vi fik endda rådgivning om nogle l... Ver mais
Jeg kan klart anbefale kronjyllands el service Dygtige elinstallatører jeg havde ude og kanon service i administrationen. Så vidst du står og mangler en til dit næste el projekt så tøv ikke med at ri... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kronjyllands EL-Service ApS er din lokale el-installatør i Randers. Virksomheden er beliggende i Randers og er blevet grundlagt i 2018. Kronjyllands EL-Service er en dynamisk og engageret autoriseret el-virksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor installation, service og vedligeholdelse af elektriske installationer.
Informações de contacto
Stålvej 15, 8940, Randers SV, Dinamarca
- mt@kron-el.dk
- kron-el.dk
As pessoas também visitaram
Hurtig udrykning på en søndag
Hurtig udrykning, meget venlig elektriker, supergod service
Al kontakt har bare fungeret og maden…
Al kontakt har bare fungeret og maden smager vildt godt
Rigtig god service
Jeg har virkelig gode erfaringer med…
Jeg har virkelig gode erfaringer med Kronjyllands El, som - igen - har været hurtige til at sende en medarbejder for at afhjælpe et el-problem i mit hus. Kan kun anbefale dette firma :)
Fantastisk god service og en meget…
Fantastisk god service og en meget omhyggelig elektriker.
Jeg kan klart anbefale kronjyllands el…
Jeg kan klart anbefale kronjyllands el service
Dygtige elinstallatører jeg havde ude og kanon service i administrationen. Så vidst du står og mangler en til dit næste el projekt så tøv ikke med at ringe til Paw og sig goddaw😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde Kronjyllands El-Service på besøg i torsdags, for at sætte vores nye ladestander op.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet samt opsætningen fra en imødekommende og dygtig medarbejder ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service.
Vi havde Bjarke ude, og sætte en ladeboks op for os, i torsdag.
Han var virkelig fed og arbejde med, havde en masse spørgsmål, som han hjalp med. Generelt bare en rigtig god oplevelse.
Jeres medarbejdere giver fingeren ad…
Jeres medarbejdere giver fingeren til bilister ud af vinduet og kører tåbeligt!
Dumt med reklame på bilen…
Firmabil: Ea40425
14 marts 2025, e45 sydgående
De var hurtige til at finde en tid, og hjalp med sparring og rådgivning. Reel om pris og udførelse. Utrolig god service og flinke ansatte.
Opsætning af ladestander
Jeg har sendt opgaver med opsætninger af ladestander til Kronjylland El service
Det gået så godt
Fik monteret ny ladeboks torsdag
Fik monteret ny ladeboks torsdag. Montøren var høflig og lavede et pænt stykke arbejde. Fik startet laderen op. Alt fint. Han havde så lidt problemer med at få laderen frem på den rigtige app.. Ringede til support som vill ordne dette. Han kører fra stedet og siger der vil gå en halv times tid inden det er klar. Jeg skal bare vente. Der gik så desværre hen over weekenden inden det hele kom i orden. Trods problemerne har det alt i alt været et godt stykke arbejde.
Jeg fik tilbud fra Kronjyllands…
Jeg fik tilbud fra Kronjyllands EL-Service på installation af egen Billader. Den endelige pris gik ikke én krone over aftalte.
Bjarke og Mads som udførte opgaven var flinke, effektive og grundige :-)
Meget tilfreds!
Meget tilfreds med elektrikeren ifbm. med installation af Ladestander. Rar, venlig og løsningsorienteret.
altid til tiden
fin service, altid til tiden, det er anden gang jeg har firmaet. Elektrikeren Gert er bare dygtig og en behagelig mand, ham kan I godt være bekendt.
Veludført arbejde, bare o.k.
Har haft besøg af Adam
Har haft besøg af Adam, skulle have sat ladestander op.
Var faktisk glad for min nuværende elektrikker, men efter det formidable og velførte arbejde Adam lavede ved mig, har jeg skiftet elektriker til næste gang.
Adam for bestemt lov at komme igen, når det engang bliver nødvendigt.
Super hurtig og venlig service til den aftalte tid
Super hurtig og venlig service
Bruger Kronjyllands EL-Servic både i…
Bruger Kronjyllands EL-Servic både i privat og erhverv, altid god samarbejde og servicealtid god samarbejde og service
De er meget venlige og kompetente
De er meget venlige og kompetente. De fandt en bedre og billiger løsning, så det har været en rigtig positiv oplevelse. Stor tak til jer og mine bedste anbefalinger giver jeg videre, både her og rundt omkring.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.