Mijn bestelling was inderdaad de volgende dag al in huis en voldoet perfect aan de productomschrijving! Wel was het doosje wat stoffig, maar dit deed verder niet af aan de kwaliteit van het product. I... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kwaliteit product ontvangen als beginners jojo. Niet te vergelijken met de speelgoedwinkel. Echt een enorm verschil in kwaliteit. Ook nog eens niet te duur. Jammer dat de verzendkosten relatief... Ver mais
Responsive yoyo aangekocht, die bleek niet goed te werken wegens gebrek aan smering in de fabriek. Navolgend kon ik via jojo.nl nog olie aankopen waarbij de verzendkosten werden kwijtgescholden en er... Ver mais
De jojo's werden goed verpakt en snel bezorgd. Ook volgden meerdere mails met daarin aanwijzingen voor het gebruik.
Informações sobre a empresa
De jojo speciaalzaak van Nederland & België
Informações de contacto
Rietschans 68-0141, 2352BB, Leiderdorp, Holanda
- +31712032310
- info@jojo.nl
- jojo.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Een super snelle levering en een goede…
Een super snelle levering en een goede service!
Goed bezorgd, + extra dingetjes bij
Goed en snel bezorgd! Alleen is de prijs van de jojo wel volgens mij duurder dan bij andere websites... Alleen hebben ze er extra stuff bij gedaan, wat mooi is! Ik ben erg blij met mijn jojo, goede gwaliteit
Drie mooie yoyo’s besteld
Drie mooie yoyo’s besteld, die snel en in goede staat zijn geleverd. Wat wilt een mens nog meer?
Het is de beste jojo dat ik ooit heb…
Het is de beste jojo dat ik ooit heb gehad.
Alles ging geweldig!
Alles ging geweldig.
Ze hebben hetzelfde dag verzonden en de dag daarna had ik mijn yoyo thuis.
De iyoyo Shooting star is de beste yoyo dat ik heb.
Bedankt aan jojo.nl
Het paketje kwam snel en het is een…
Het paketje kwam snel en het is een goede yoyo maar er zit maar 1 touwtje bij dus dat mofen zij wel verbeteren
Fijne webshop voor jojo’s en toebehoren
Genoeg keus, fijne jojo’s en fijne verzending.
Wat een service van Jojo.nl
Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij Jojo.nl en heel goed bevallen. Wat een service, zeer snelle levering en goede prijzen. Ik had zelf iets verkeerd besteld, na contact wat makkelijk en snel ging is de bestelling aangepast en juist geleverd. Ik kan een ieder aanbevelen hier te bestellen.
Goed product
Goed product, service en uitleg. Mijn zoon is er heel erg blij mee.
Prima snelle levering met veel…
Prima snelle levering met veel beschikbare informatie.
Goed materiaal
Goed materiaal, snelle bezorging, fijne aanbiedingen, prachtige kwaliteit! Heel klantvriendelijk ook!
Alles heel goed!