Jønsson Haveservice Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, flot arbejde venlige mennesker. Laver et flot arbejde . Hæk klippet så pænt. De bedste anbefalinger fra os. Vh Rita Ernstsen .

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået foretaget en kraftig nedskæring af en meget stor hæk, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De to, der udførte arbejdet, var utrolig behagelige og professionelle hele vejen igennem. K... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ringede til Jønsson haveservice igen, efter et godt arbejde med at fælde træer. Denne gang har vi fået fjernet en hæk og fået lavet en flisebeklædt forhave, samt en superfin indkørsel Professi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop haft besøg af de rareste personer, som har udført et flot stykke arbejde. De gravede ikke bare det aftalte hul til en trampolin og efterlod en stor bunke jord. De strøede i stedet pæn... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Arborista

Escrito pela empresa

Jønsson Haveservice passer dine grønne områder med fokus på kvalitet og pålidelighed. Vi hjælper både private og virksomheder med løbende pleje, beskæring, græsklipning, hække, oprydning og alt det, der får haven til at trives. Vi arbejder omhyggeligt, kommer som aftalt og afleverer altid et resultat, vi selv ville være tilfredse med.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk arbejde… igen!

Professionelt arbejde som udføres af meget sympatiske mennesker.

16 de agosto de 2026

Vores varmeste anbefalinger

Vores varmeste anbefalinger.
Vi har fået hjælp til hækkeklipning, rensning af tagrender, nedgravning af trampolin og diverse.
Meget professionelle , godt og flot arbejde, venlige og pålidelige.

5 de agosto de 2026

Super service

De mødte op som aftalt.og havde hurtigt klippet ca. 100 meter hæk og ryddet pænt op. Pænt og flot arbejde.
Stor anbefaling herfra👍🏼

27 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Godt arbejde og god forståelse af…

Godt arbejde og god forståelse af behovet.

30 de abril de 2026

Resposta da Jønsson Haveservice

Tak for de flotte ord! Det var en fornøjelse at hjælpe, og jeg er glad for, at du følte dig godt forstået gennem hele processen. 🙌

Gravearbejde

Fjernede hæk og lavede rende til ny hæk. God kommunikation og et godt stykke arbejde.

22 de abril de 2026

Resposta da Jønsson Haveservice

Tusind tak for den fine anmeldelse, Nanna! Det var en fornøjelse at hjælpe med arbejdet, og vi er glade for, at du var tilfreds med både kommunikationen og resultatet. Vi håber, du bliver rigtig glad for den nye hæk 🌿

Classificada 5 em 5 estrelas

Min have har aldrig været finere

Min have har aldrig været finere. Hjælpsomme medarbejdere, der også har hjulpet med andre opgaver

19 de abril de 2026

Resposta da Jønsson Haveservice

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Ewan! Det er dejligt at høre, at haven er blevet som du ønskede, og at vores hjælp har gjort en forskel også med de andre opgaver 🌿

Venlig hilsen
Jønsson Haveservice

Min have har aldrig været flottere

Min have har aldrig været flottere
Hilsen Kirsten

19 de abril de 2026

Resposta da Jønsson Haveservice

Tusind tak, Kirsten – det betyder virkelig meget at høre! 🌿 Det er fantastisk at vide, at haven står så flot nu, og vi er glade for at have kunnet hjælpe med det.

Venlig hilsen
Jønsson Haveservice

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais