Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Boekhouden is heel eenvoudig en zeker niet vervelend met Jortt. Bij vragen krijg je heel snel en adequaat antwoord. Ik ben al 9 jaar een zeer tevreden gebruiker.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enorme verbetering in mijn administratie ervaren! Kan een groot deel uit handen geven en automatiseren. Eigenlijk wat ik al jaren probeer te doen via een netwerk aan Excel spreadsheets. Niet onbe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super chatbot Femke. Ook de klantenservice met echte mensen is snel bereikbaar en altijd deskundig. Makkelijk te begrijpen boekhoud programma. Dat (bijna) alles kan. Eigenlijk verbazend vee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De AI helpt goed mee met een goede stappenhandleiding. En dat de teksten overeenkomen met de werkelijke teksten mag als + punt gezien worden aangezien veel AI vaak terug grijpen naar verouderde inform... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade
  2. Serviço de contabilidade
  3. Software de declaração de impostos

We startten jortt met een simpele overtuiging: Boekhouden kan en moet eenvoudiger. We bekeken het einddoel, de jaarlijkse belastingaangifte, die voor iedereen gelijk is. Daarna zochten we het makkelijkste startpunt: je eigen online bankrekening. Tussen die twee punten trokken we één duidelijke, blauwe lijn: jortt.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

230 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

4,7

Todas as opiniões

89 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Blij met Jorrt

Goed programma. De medewerkers van de support helpen je snel en goed wanneer je ergens niet uitkomt. De uitleg is duidelijk en daardoor kun je je administratie weer snel verder oppakken.

10 de março de 2026

Helemaal top

Ik gebruik Jortt al 5 jaar en ben er erg blij mee. Heel simpel en intuïtief. Als er iets is kan je mailen en krijg je een oplossing terug. Met helder stappenplan. Eventueel bellen ze je. Ik ben onder de indruk van de mensgerichtheid. Heel fijn. Ik ben fan.

8 de março de 2026

Absolute aanrader!

Overzichtelijk, gemakkelijk boekhouden, duidelijke instructievideo's, prettige klantenservice en goede prijs kwaliteit verhouding.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een boekhoudprogramma dat niet frustreert

Als ondernemer schoof ik de boekhouding altijd voor me uit. Pas als een deadline naderde, ging ik er met tegenzin aan werken. De boekhoudprogramma's die ik gebruikte waren onduidelijk en brachten vooral frustratie met zich mee. Sinds ik ruim een jaar met Jortt werk, is dat compleet veranderd. Boekhouden is nu verrassend eenvoudig geworden. Het innovatieve programma zorgt ervoor dat ik met minimale inspanning alles up-to-date kan houden.

8 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Als beginnende ZZP'er is het voor mij…

Als beginnende ZZP'er is het voor mij belangrijk om de boekhouding op orde te hebben, maar het mag niet te veel kosten. In Jortt kan ik (bijna) alles zelf doen. Soms heb ik even een hulplijn nodig, maar dan is meestal de AI assistent voldoende. De app is handig ingericht en natuurlijk is het even zoeken allemaal hoe het werk, maar Jortt heeft ook supermakkelijke videos op Youtube en Instagram en eigenlijk is het binnen een week wel duidelijk wat en hoe. Op mails wordt ook snel gereageerd, dat vind ik ook een groot pluspunt. Kortom ik kan Jortt zeker aanraden.

27 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Boekhouden zoals het hoort: simpel, veilig en volledig Nederlands

Jortt is voor mij hét voorbeeld van hoe moderne boekhouding eruit moet zien. Geen gedoe, geen ruis, maar een slim en overzichtelijk systeem dat écht met je meedenkt. Alles werkt intuïtief, de automatisering scheelt enorm veel tijd, en de support is nuchter en to the point — precies zoals je het van een Nederlands bedrijf mag verwachten.

Wat voor mij de doorslag gaf: Jortt is volledig Nederlands, werkt volgens de AVG en bewaart alle data binnen Europa. Geen Amerikaanse servers, geen datastromen buiten de EU, geen risico dat jouw financiële gegevens onder buitenlandse wetgeving vallen. Je krijgt bovendien gewoon een duidelijke verwerkersovereenkomst, zoals het hoort — iets wat bij veel andere boekhoudprogramma’s verrassend ingewikkeld of onduidelijk is.

Als zzp’er wil ik me bezighouden met mijn werk, niet met boekhoudstress. Jortt maakt dat mogelijk.
Vijf dikke sterren. Meer dan verdiend.

17 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is klantenservice zoals je het…

Dit is klantenservice zoals je het zelden ziet 🚀

Afgelopen zaterdag wilde ik een Peppol-factuur versturen via Jortt.
Jortt is zó ver met automatisering, dat ze aangaven: “Wij zijn er klaar voor.”

Maar… ik kreeg een foutmelding.
En eerlijk? Op dat moment dacht ik: niet te veel tijd aan besteden.
Ik verstuur ‘m wel even op de “ouderwetse” manier. Klaar. Door.

Tot maandag.

Ik werd gebeld door Jortt, maar kon niet opnemen. Ik zag een voicemail en dacht nog: zal wel iets algemeens zijn.

Vanmorgen luisterde ik hem af.

“Hey Bart, met Lisette van Jortt. We hebben een foutmelding binnengekregen bij onze technische afdeling. Jij hebt geprobeerd om een Peppol-factuur te versturen en dat is helaas niet gelukt. We hebben een aantal aanpassingen gedaan en we willen je vragen om het nogmaals te proberen. Wil je ons even laten weten of het nu wel of niet gelukt is?”

😳 Oké… ik was er stil van.
En ik kreeg spontaan een grote glimlach.

Want dít is wat je wil:
✅ proactief meedenken
✅ signaleren vóórdat jij zelf aan de bel trekt
✅ oplossen zonder gedoe
✅ en daarna checken of het werkt

WAUW. Dit is pas klantenservice 🤩 .

En dit is één van de redenen waarom wij met ons kantoor graag samenwerken met Jortt - Ondernemer Gericht Boekhouden™.

Ook wij zijn inmiddels trotse Jortt’ers 💪

14 de janeiro de 2026

Jortt is gewoon top👍

Gebruik Jortt nu ca 8 maanden en had eerst een ander boekhoud pakket. In begin even wennen, maar na 1 maand alle boekingen ingesteld en vanaf dat moment een verademing!! Na inlezen bank gaat bijna alles vanzelf. Wat Jortt even niet weet blijft open staan . Even handmatig aanpassen en hoppa, de volgende x weer automatisch. TOP!!!!scheelt echt veel tijd,

12 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jortt is echt een geweldig programma

Jortt is echt een geweldig programma. Ik heb afgelopen jaar voortdurend overzicht gehad over kosten, uitgaven en inkomsten, en met het dahsboard wist ik steeds aar nog actie nodig was. Aan het eind van elk kwartaal was het maken en betalen van de BTW aangifte een fluitje van een cent, en ook de salarisadministratie werkt super eenvoudig. Nu net heb ik de jaarrekening opgemaakt en dat was binnen 5 minuten klaar. Je moet natuurlijk wel doorlopend zelf je boekingen en bonnen bijhouden!

Kortom, een geweldig programma, en het geld meer dan waard. Bij mijn accountantskantoor was ik per jaar meer dan 3.500 EURO kwijt, met Jortt maar net iets meer dan 600 EURO!

10 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jortt denkt echt in jouw belang met je mee! Een 10!

Jortt heb ik vorige week leren kennen. Vol met vragen over een complexe situatie en de vraag of het zinvol is om op deze manier door te gaan met ondernemen. De stoute schoenen aangetrokken en mijn vragen aan de helpdesk voorgelegd. Noooit verwacht dat er met zoveel medeleven, interesse en professionaliteit op gereageerd zou worden. Ik kan weer ademhalen en stap voor stap beslissingen gaan nemen want Jortt denkt met me mee zonder zichzelf op de voorgrond te stellen.

8 de janeiro de 2026