Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Boekhouden is heel eenvoudig en zeker niet vervelend met Jortt. Bij vragen krijg je heel snel en adequaat antwoord. Ik ben al 9 jaar een zeer tevreden gebruiker.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enorme verbetering in mijn administratie ervaren! Kan een groot deel uit handen geven en automatiseren. Eigenlijk wat ik al jaren probeer te doen via een netwerk aan Excel spreadsheets. Niet onbe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super chatbot Femke. Ook de klantenservice met echte mensen is snel bereikbaar en altijd deskundig. Makkelijk te begrijpen boekhoud programma. Dat (bijna) alles kan. Eigenlijk verbazend vee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De AI helpt goed mee met een goede stappenhandleiding. En dat de teksten overeenkomen met de werkelijke teksten mag als + punt gezien worden aangezien veel AI vaak terug grijpen naar verouderde inform... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade
  2. Serviço de contabilidade
  3. Software de declaração de impostos

We startten jortt met een simpele overtuiging: Boekhouden kan en moet eenvoudiger. We bekeken het einddoel, de jaarlijkse belastingaangifte, die voor iedereen gelijk is. Daarna zochten we het makkelijkste startpunt: je eigen online bankrekening. Tussen die twee punten trokken we één duidelijke, blauwe lijn: jortt.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

230 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

4,7

Todas as opiniões

89 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Jorrt,nl ga zo door !!!

Wij hebben bij dit bedrijf een bestelling gedaan. Achteraf hebben wij diverse slechte recensies gelezen tav : levering, mailcontact en zelfs niet geleverde goederen.
In deze recensie geven wij aan dat wij zeer tevreden zij geweest over dit bedrijf ! Alles netjes geleverd, fijne reacties op onze mail, goederen goed verpakt, en 100% inorde. onze complimenten

12 de novembro de 2025

Tevreden klant van

Al jaren een buitengewoon tevreden gebruiker van Jortt. Ideaal dat mijn bankrekening gekoppeld is met de boekhouding. Ik zie nooit iets over het hoofd.

De tijd dat ik bezig ben met mijn boekhouding is in de loop der jaren alleen maar korter geworden. Jortt blijft zichzelf verbeteren waardoor het in de loop der tijd steeds makkelijker wordt om mijn boekhouding te doen. Aanrader!

20 de outubro de 2025

Fantastisch

Fantastisch, ik zou het iedereen aanraden. Gebruik het al een aantal jaren en er komen steeds meer functies bij en mogelijkheden. Wil niet weer anders.
Je komt als kleine ondernemer veel professioneler over. met name door het automatisch inlezen en daardoor herkent die ook of er een factuur te laat is betaald en met 1 druk op de knop hebben ze een herinnering van je. Elk moment van de dag als je ergens moet wachten ofzo dan kun je weer even wat bijwerken en dat geeft heerlijk gevoel. Btw was voorheen om 23.55 ingediend van de volgende maand. Nu is het soms al de eerste dag van de nieuwe maand. Dus mensen doen.

19 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben goed geholpen ondanks dat ik…

Ik ben goed geholpen ondanks dat ik heel weinig weet over belastingdienst (aangiftes) hebben ze de tijd genomen om het mij uit te leggen waardoor ik nu mij IB juist heb ingevuld zonder fouten

8 de outubro de 2025

Jortt is top!

Jortt is voor mij als zelfstandige heel prettig om mee te werken. Makkelijk uren bijhouden, makkelijk facturen maken en duidelijke overzichten. Ook de integraties met banken e.d. werken voor mij heel prettig.

12 de setembro de 2025

Werkt top!

Werkt makkelijk en intuïtief met een handig dashboard. BTW aangiftes kunnen vanuit het programma gedaan worden.

11 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Superhandige software waar je echt zelf…

Superhandige software waar je echt zelf mee kunt boekhouden. Wat je niet weet staat meestal wel in de helpfiles of anders helpt het geweldige supportteam je wel verder. Ik gebruik Jort al jaren en telkens zijn er weer nieuwe functies die ook echt voor je werken.

10 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Boekhouden kan je zelf als zzp’er

Door de BOT word je veel geholpen
Alles is duidelijk en daar waar nodig kan je hulp inschakelen van ChatGPT .
Over het algemeen is het allemaal vrij duidelijk en zelfs leuk om het zelf te doen
Facturen zien er professioneel uit en los van het bedrag en eventueel een opmerking, maakt Jortt een professionele factuur.

Ik raad het iedereen aan die gewoon een goede basis met computers en het gebruik ervan heeft.

9 de setembro de 2025

Niet twijfelen, kom bij Jortt

Ik ben eigenaar van Lovely-dogs.nl, een grote hondenuitlaatservice in het midden van het land waarbij ik ook landelijk werk als hondengedragstherapeut. Inmiddels werk ik alweer 7 jaar met Jortt en wat kan ik zeggen.. ik geloof niet dat er een beter, fijner, makkelijker en leuker boekhoudprogramma bestaat waardoor ik eigenlijk maar 1 ding hoef te doen: focussen op mijn business, want naar mijn boekhouding heb ik amper omkijken. Ook de columns (waar ik doorgaans weinig interesse in heb) zijn zo leuk, super humoristisch en je hebt er toch altijd iets aan. Jortt, jullie zijn geweldig! Dank!

7 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met Jortt

Ik ben erg tevreden met Jortt. Ja, het kost wat, maar het levert ook tijd op (al is er ook een gratis versie die al veel kan). De BTW aangifte elk kwartaal is met een paar minuten geregeld en wordt ook nog eens automatisch naar de Belastingdienst gestuurd. Mollie verwerkingen gaan nu allemaal automatisch. Ik had daar bij een ander boekhoudpakket (die met traditionele grootboekrekeningen werkt) veel moeite mee en kostte me heel veel tijd en frustratie. Nu gaat dit allemaal vlekkeloos. Heel handig vind ik ook de vaste maandelijkse facturen. 1x aanmaken en de rest wordt automatisch verstuurd. En als een klant te laat is met betalen, dan krijg ik daar een e-mail van. Mooi toch. Kan ik via Jortt gelijk een herinnering sturen. De nieuwe uren en projecten functie ben ik nog aan het invoeren, maar zo te zien zal dat ook makkelijk gaan. De uren die ik maak voer ik direct in en zodra het project afgerond is kan direct de factuur verzonden worden, zonder dat ik uren ben vergeten. Voorheen vergat ik nog wel eens een uurtje omdat projecten weken of maanden konden duren. En ja, dit kan je ook op andere manieren oplossen, maar nu kan ik alles in één pakket bijhouden. Maakt het toch wat gemakkelijker.

7 de setembro de 2025

Boekhoudprogramma

Wij gebruiken Jortt al een aantal jaren en zijn er superblij mee wat een gemak om je boekhouding te doen

5 de setembro de 2025

Zonder twijfel een aanrader

Ik ben niet van de boekhouding of cijfers, maar Jortt zorgt ervoor dat het me nagenoeg geen moeite kost en ik er derhalve ook nooit tegenop zie. En ergens wel leuk vind. Heb ik toch een vraag, is Jortt goed bereikbaar en word ik vriendelijk en correct geholpen. Zonder twijfel een aanrader.

30 de setembro de 2024

Zeer blij met Jortt

We hebben 5 jaar geleden een huisartsenpraktijk overgenomen. Als ik starters 1 tip mag geven, dan is het gebruik Jortt! Met minimale inspanning zojuist alle bankafschriften gecodeerd en gelijk een overzicht van alle inkomsten en uitgaven van afgelopen maand of jaar. Kan niet meer zonder.

3 de setembro de 2025