Jotex Nederland Opiniões 2338

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn shoppen bij Jotex. Ik heb een tuinbankje gekocht, maar zie nog veel meer leuke spullen. Fijne en kleurige artikelen en prima levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede comunicatie en de levering ging goed,behalve met dhl. Die hadden het pakket gewoon voor de deur gezet,zonder mijn handtekening. Bleek naderhand ,dat de chauffeur zelf had getekend.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super service goed geholpen. De klantenservice reageert snel en alles werd heel goed afgehandeld. Enige minpuntje dat je bij defect product de bestelling (grote doos) zelf moet retour sturen. Voor de... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Mooie haakjes besteld maar ze paste niet helaas... om terug te sturen moest ik €6,95 betalen terwijl het een ordertje was van €9,50 . De haakjes hadden gemakkelijk in een enveloppe gepast ( brieve... Ver mais

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Belachelijke kosten

Ik heb gisteren een kleed ontvangen (waar ik nota bene 75 euro verzendkosten voor heb betaald). Dit kleed komt vervolgens in zeer slechte staat binnen. Overduidelijk al gebruikt want hij is gewoon vies op sommige plekken! Om deze reden maak ik een retourzending aan en hier wordt vervolgens ook weer 45 euro gerekend voor retourkosten! Dit is toch te bizar voor worden? Dan zou ik 120 euro in totaal betalen omdat jullie een gebruikt kleed leveren!

14 de abril de 2026
Opinião espontânea

Bedankt voor je review!
Wanneer het een reclamatie betreft, betaal je uiteraard geen retourkosten. Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Groet,

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd.
Produkt was geheel naar wens.

9 de abril de 2026

Bedankt voor je review!

We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met het product en de levering ervan.

Veel plezier met je bestelling!

Groet,

Classificada 2 em 5 estrelas

Bezorger rijdt ons huis voorbij

Erg ontevreden over de bezorging. Een heel dagdeel thuis moeten blijven om een bezorger langs mijn huis te zien rijden, maar die niet stopt. Vervolgens weer een dagdeel moeten thuisblijven van werk voor een nieuw bezorgmoment.

3 de abril de 2026

Bedankt voor je review!

We vinden het erg vervelend om te lezen dat de bezorging niet volgens plan is verlopen en nemen dit uiteraard mee naar de bezorger.

Hopelijk heb je het pakket uiteindelijk geleverd gekregen en ben je tevreden met je aankoop!

Fijne dag!

Maurice.

Great!

High quality material, cool design, great customer service! Would totally recommend

19 de março de 2026

Hi!
Thank you so much for you kind words!

We’re glad you’re pleased with your order and hope you enjoy your new items.

Best,
Maurice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.