Koffer zijn binnen en zien er goed uit. We hebben ze nog niet kunnen gebruiken. Leveringstijd is, zoals tegenwoordig wel vaker, niet zoals op de website vermeld 2-4 werkdagen. Als we ze eerder no... Ver mais
Snelle levering. Koffer was netjes verpakt. Voldoet aan de verwachting/omschrijving van de webwinkel. Mooie kleur (ik had de blauwe medium koffer besteld). Na de eerste vakantie enkele lichte gebrui... Ver mais
Ik had 2 koffers besteld, beiden grootste maat maar had achteraf spijt dat ik niet 1 set en 1 grote koffer had besteld van onze favoriete kleur. Na een enkel mailtje werd dit vlot opgelost en zat e... Ver mais
Koffer zijn binnen en zien er goed uit. We hebben ze nog niet kunnen gebruiken.
Als we ze eerder nodig hadden, dan hadden we een probleem.
Gr.
Sander

Resposta da Journeylife
Journey life is heel goed in service. via whasapp snel antwoord, soms niet, maar dan later via email alsnog. En er was vertraging met de levering, vragen daarover werden door de klantenservice meteen beantwoord, en de levering werd in de gaten gehouden en over gecommuniceerd. waar maak je dat nog mee?

Resposta da Journeylife
Snelle levering. Koffer was netjes verpakt.
Na de eerste vakantie enkele lichte gebruikerssporen, maar geen gekke beschadigingen, koffer is stevig en rolt soepel.

Resposta da Journeylife
Blij met deze set koffers. Zeer vlot geleverd. Een genot om er mee te lopen zo soepeltjes.

Resposta da Journeylife
Goede service, er wordt snel gereageerd en gehandeld.
Ik had een fout gemaakt bij vestellen door verkeerd mailadres in te toetsen, dit aangegeven via mail en chat. Het werd gelijk opgepakt en kreeg binnen het uur een mail met bestelbevestiging. Via de chat gaat het nog sneller merkte ik .Bestelling vlot en goed verpakt ontvangen.
Koffers zien er precies hetzelfde uit als op de website. De koffers rijden soepel, passen mooi in elkaar en zitten in aparte plastic zak die je bv kunt gebruiken om de binnenkant van de koffers niet vies te maken door de wieltjes bij opslag.
Mooie kleur.

Resposta da Journeylife
Je kunt je bestelling volgen en deze is op aangegeven datum geleverd! Daarnaast goed verpakt en schade vrij ontvangen. De kleuren zijn zoals afgebeeld op de website. Net zoals de binnenzijden. Buitenzijde veert licht mee en voelt sterk aan. De wielen zijn stevig en soepel. We hebben er 4 besteld en ben er erg tevreden mee 👌🏻

Resposta da Journeylife
Erg mooie koffers voor een gunstige prijs.
We hebben ze nog niet gebruikt, dus over de kwaliteit kan ik nog niet zoveel zeggen. Maar ze zien er stevig uit. We hadden eerst 1 set besteld en na deze gezien te hebben, meteen nog een set.
De levering was erg snel, met een dag of 3 was het binnen.

Resposta da Journeylife
Goede communicatie en vlotte levering van deze top producten. Kwaliteit en netheid van de verpakking zijn voorbeeldig.

Resposta da Journeylife
Bestelling voldoet aan getoonde op internet

Resposta da Journeylife
Overzichtelijke website. Duidelijke beschrijving van de verschillende artikelen. Verschillende maten koffers en mooie kleuren koffers.
Bestellen verliep zonder problemen. Levering van de koffer ging heel goed. Pakket heel aangekomen.
De gekochte koffers is in het echt nog mooier dan ze al op de website zijn. Zeer goede kwaliteit. Duidelijke beschrijving om het slot in te stellen. Ook separaat via de mail ontvangen.
Ik moet de koffer nog uittesten, maar denk dat het zeer positieve ervaring gaat worden. Handige compartimenten in de koffer om het goed in te pakken. De wielen draaien/ rollen heel goed.

Duidelijke, overzichtelijke website.
Makkelijke betalingsafhandeling
Snelle verzending, artikelen waren stevig verpakt.

Resposta da Journeylife
Snel geleverd. Duidelijkheid over levering.
Mooie koffer.

Resposta da Journeylife
Na een enkel mailtje werd dit vlot opgelost en zat er al een retourlabel bij zodat ik 1 koffer kon omruilen voor een set.
Koffers zelf zijn van goede kwaliteit met een mooi strak uiterlijk waardoor het er erg chique uitziet. Aparte mail met instructies instellen tsa slot erbij.

Resposta da Journeylife
Mooie koffers. Bezorging niet heel soepel, maar dat kwam door de bezorgdienst.

Resposta da Journeylife
Mooi koffer. Als ik ga inpakken dan zal ik het gemak van dit koffer ervaren. Op het vliegveld zal ik mijn koffer snel herkennen aan de kleur. Snelle levering.
Kortom tevreden.

Resposta da Journeylife
Goede persoonlijke klantenservice en mooi assortiment

Resposta da Journeylife
Ondanks dat bij de eerste aflevering, het afleveringpunt al gesloten was,
Is het op de volgende werkdag al geleverd, zelfs ondanks de slechte weersomstandigheden.
Dus neem mijn petje af voor deze bezorgers.
Snelle levering vanuit Denemarken!

Resposta da Journeylife
Leuke ervaring om online te bestellen, alles helder en correct. Levering met enkele dagen vertraging, maar na een korte chat met helpdesk onmiddellijk opgelost

Resposta da Journeylife
Hele mooie koffer, rijdt heel soepel. De kleur is ook heel mooi en het ziet er kwalitatief goed uit. Blij met deze aankoop!

Resposta da Journeylife
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.