JouwVeilingen BVOpiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Over a month ago, I spent €1000 on two computers that turned out to be defective: one had a locked Windows system from the previous owner that I couldn’t remove, and the other had no operating system... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Heb hier in het verleden veel goede aankopen gedaan, nu gaf ik B-grade een kans. Heb een product gekregen waarbij alle accessoires misten, hierdoor is die niet bruikbaar (draadloze usb koptelefoon) wa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Leilão online

Informação fornecida por diversas fontes externas

Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Op 22 februari betaald en wordt geleverd op 5 maart.

Op 22 februari betaald. En bericht ontvangen dat item wordt ingepakt om verzonden te worden . Op 26 februari weer update dat pakketje wordt ingepakt ?. . Inmiddels is het 4 maart en heb nog niets ontvangen Gebeld met verkoper die vertelde dat hij dinsdag (vandaag ) pakketje inpakt en zal versturen. Pas na 16:00 bericht ontvangen dat t onderweg is. !! Op eerdere mails geen reactie.
Update: zie net op post.nl dat pakketje in aantocht is. Komt t dan toch goed ? Heeft toch behoorlijk wat tijd gekost !
Ik krijg nog wel een mailtje met dringende verzoek mijn review te verwijderen. Zal ik dat doen ? Ik zal een ster toevoegen. Vooruit, volgende keer beter.

4 de março de 2025

Top veilingsite!

Ik zit op nog 2 andere veiling sites, en doe jouwveilingen nu sinds 2 weken maar moet zeggen dat dit tot nu toe echt de leukste veilingen site is van allemaal! Super leuke producten cosmetica en noem maar op😃 net ook weer heerlijke producten van rituals gewonnen. 👌😍

7 de fevereiro de 2025

onbetrouwbaar jouw veiling en Ibood

als je commentaar geeft hoe dit bedrijf werk is de eigenaar beledigt een blokeerd jouw toegang . Artikelen die je gewonnen heb en betaald heb worden ontvangen maar niet compleet zoals de beschrijving aangeeft. Dus mensen pas op, dit bedrijf riekt naar criminaliteit de eigenaar heeft een tweede bedrijf "I bood "kijk naar de trustpilot hoe andere mensen naar dit bedrijf kijken.

6 de dezembro de 2024

Oplichters

Oplichters! Een geveild product gekocht, kreeg hierna een mailtje dat het adres niet goed was door gekomen (stond wel goed bij de bestelling). Heb een mail terug gestuurd met nogmaals het adres. Hierna nooit meer iets binnen gekregen enkele mailtjes verstuurd maar geen reactie.

15 de outubro de 2024

Meest belachelijke veilingsite.

Meest belachelijke veilingsite.
Een veiling is een veiling.
Dwz. Als de tijd verstreken is, dan is ie ook verstreken.
Nederlandse site die zogezegd ook voor belgen geschikt is.
Maar belgen betalen wel een enorme som aan verzending.
Ga toch weg met jullie gelul !

27 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.