Graverensleutelhanger Opiniões 172

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie sleutelhanger met foto ontvangen. Verzendtijd duurt wel wat langer dan aangegeven op de website, dus houdt hier rekening mee. Verder prima producten en service

Classificada 3 em 5 estrelas

Onze sleutelhanger is een pennetje verloren dit hebben we gemeld bij graverensleutelhanger.nl en deze hebben dit opgelost om ons een nieuwe gestuurd. Super bezig goede klandizie

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

172 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Het product werd veel later afgeleverd…

Het product werd veel later afgeleverd dan de 5-7 dagen die het aangeeft. Op 7 mei besteld en pas 19 mei in huis. Bovendien laat de kwaliteit zwaar te wensen over. De foto op de sleutelhanger is vrijwel niet zichtbaar en enkel als je hem kantelt een beetje te bekijken en van zeer slechte kwaliteit.

20 de maio de 2026

Levertijd veel langer

Sleutelhanger zelf is goed, maar levertijd veel langer dan op de site staat. Ze adverteren met verzending binnen 48 uur, maar als je iets verder kijkt staat er dat het gemiddelde 5 tot 7 werkdagen is. Uiteindelijk een maand moeten wachten en dus ook te laat om te geven.

30 de abril de 2026

Pas Op!

Pas Op!

Bedrijf is gevestigd in Gibraltar!

- Verzenden duurt lang (kan wel 2 dagen duren)
- Levering 5-7 werkdagen
- Reactie op mails traag (minimaal 2 dagen)

Na bijna 2 weken nog steeds niets binnen.

Niet aan beginnen dus

19 de abril de 2026

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Je krijgt na een dag melding dat je bestelling is verzonden. Nu inmiddels meer dan een week later nog steeds niets bezorgd. Ook wordt er niet gereageerd op mails. Zeer slecht.

16 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De sleutelshangers zoals zij die op de…

De sleutelshangers zoals zij die op de website verkopen zien er heel mooi uit. Maar zodra je een foto hebt geüpload en je krijgt de uiteindelijke sleutelhanger thuis, lijkt het op een grote wazige vlek. Trap hier niet in. Kwaliteit is heel slecht.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Moest ik geen ster kunnen geven deed ik…

Moest ik geen ster kunnen geven deed ik het wat een scam 2 weken later nog geen bestelling , antwoorden niet , op hun website geven ze vanalles aan dat niet staat met de werkelijkheid . Het gaat hun in ieder geval zuur opbreken want deze gangster praktijken laat ik niet zo

20 de fevereiro de 2026

Waardevol aandenken

Een hele mooie waardevolle sleutelhanger besteld en geleverd gekregen. Het enige minpunt is dat het wat langer duurde dan ik verwacht had maar de mail werd direct beantwoord en was helder.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie sleutelhanger, wel lange verzendtijd

Mooie sleutelhanger, ben erg blij met het eindresultaat. De verzendtijd was wel langer dan de 5-7 aangegeven dagen. Ik ontving mijn bestelling na 2 weken. Per mail zocht ik hierover contact en kreeg ik snel een antwoord terug. De communicatie was goed!

13 de fevereiro de 2026

Oplichters!

Oplichters!! Ze maken reclame van leuke valentijnsdag sleutelhangers. Op de site geven ze aan dat ze binnen 48 uur verzenden. Ik wacht al een week op mijn bestelling en morgen js het valentijnsdag. Heb nog steeds geen kado! Geen fatsoenlijke klantendienst. Je moet zo'n amateuristische k*tformulier invullen. Geen track en trace mogelijkheid! Een zooi!

13 de fevereiro de 2026

BESTEL HIER NOOIT!!!

BESTEL HIER NOOIT!!!

7 weken geleden een sleutelhanger besteld - inmiddels twee zendingen later en nog geen sleutelhanger ontvangen.

8 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lange levertijd bestel hier nooit meer

Bestelling op 17-12 geplaatst, werd 25-12 pas verzonden, en inmiddels 7 januari nog niet ontvangen. Dit is een Nederlandse website maar het bedrijf is niet in Nederland gevestigd. Verwacht geen snelle bezorg ing.

7 de janeiro de 2026

Oplichters

Oplichters. Na 3 weken nog steeds geen bestelling ontvangen en geen contact te krijgen. Bestel hier niet want je product ga je nooit krijgen

19 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De sleutelhanger met foto's

De sleutelhanger met foto's erin is van goed kwaliteit en ziet er mooi uit. Ivm kerstperiode duurde het wat langer voordat we hem ontvingen, maar de klantenservice hielp ons goed.

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De leren sleutelhanger is een mooi…

De leren sleutelhanger is een mooi produkt. Enigszins lange levertijd, maar de moeite van het wachten waard (by the way: het was wel kersttijd, dus drukste tijd voor de postbezorgers). Vriendelijke bediening, service en contact.

16 de dezembro de 2025

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar
Ik lees nu de revieuws dat dit dus wel drie weken kan gaan duren
Jammer ik wacht op mijn bestelling

4 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.