Mikael är en helt fantastisk naprapat! Fick en låsning i ryggen vilket gjorde att jag uppsökte naprapat. Efter utvärdering och lite klämmande och några knak sattes nålar på ett par ställen. Man skull... Ver mais
Sankt Eriksgatan 50, Nordic Wellnes, 112 34 Stockholm, Kungsholmen, SE
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
Mikael Jingblad är hos oss på vårt kontor en dag i veckan och jag har även varit på Fridhemsplan för behandling. Han är oerhört duktig. Lyssnar noga och ger mycket bra behandling och även hjälpt till... Ver mais
Mycket kunniga, professionella och lyhörda. Hade muskelinflammation i kombination med låsningar i rygg efter ett hårt träningspass. Micke Jingblad behandlade mig och två dagar efteråt var jag helt åte... Ver mais
Gått hos Joylife i cirka ett år. Väldigt nöjd framförallt med resultatet som vår kontakt har gett mig och min kropp. Har haft ont i kroppen i hela mitt liv och nu är det ovanligt att jag har någon smä... Ver mais
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Sankt Eriksgatan 50, Nordic Wellnes, 112 34, Stockholm, Kungsholmen, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Kunnig fysioterapeut. Han förstod mina besvär och skapade ett personligt program som passade mig.

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Jimmy Kjell is so good and so attentive to the issue/injuries one has. And he wants you to recover as fast as possible with a mindful plan. 100% recommend!

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
De var duktiga, professionella och tillmötesgående!

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Professionellt och trevligt bemötande och tydlig genomgång av undersökningsresultat!

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Fysio, naprapat och kiropraktor på samma ställe i samarbete möjliggör bästa möjliga rehab. Rekommenderar varmt Jimmy som mycket kunnig och trygg fysioterapeut.

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Det bara fungerade jätte bra , bra behandling och och en super trevligt kiropraktor

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Enkelt att få kontakt med. Jättebra personal, mycket kunniga och hjälpsamma.

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Kunnig info om mina besvär samt effektiva övningar. 30 min är ibland lite kort tid. Bra att de vet gränserna för vad de kan hjälpa till

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
I really appreciate Jimmy's excellent communication and detailed explanation of the problem cause and plan to get rid of pain.

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Mycket trevligt bemötande och kunskap
Förvånad över hur kunnig terapeuten var och snabbt mina problem identifierades.
Behandlingsplan skapad så nu startar rehabiliteringen.

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Snabbt att få tid, rimliga priser och en bra behandlande terapeut

Resposta da Joylife - Fridhemsplan
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.