Jureskogs Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Maten smakade gammalt. Fick nya pommes när jag bad om det dock. Dyrt. Lökringarna var inte fräscha. Milkshaken var typ vatten blandat med glass. Vi betalade 500 kr för 2 menyer med dip till. Andra gån... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. Sämsta någonsin. Vad fick man för 100 spänn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... Ver mais

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

149 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

30 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Inte genomstekt

Köpte lunch och tog med men när vi äter upptäcker vi att hamburgarna inte var genomstekta. Aldrig mer!

1 de junho de 2025

Jureskog ljuger för vegitarianer

Jag är en 30 årig vegetarian som på jureskaogs jag tyckte att maten var okej men jag fick redaa på att dte friterar sin matt djurolia efter jag hade ättit upp min matt vilket jag tycker ska stå på menyn då ajg belv otroligt dålig i magan och spydde å då var det bara att åka till max och där mig har det mycket trevligare servise men också då fritterar dom inte sin mat i djuolia.

5 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vad har hänt med Jureskogs?

Min fru o jag brukar alltid stanna på Jureskogs i Linköping på väg till Göteborg för att äta, igår var sista gången! Vad har hänt med denna restaurang!! Ärman inte mera rädd om Jureskogs som varumärke!
Vi handlade via drive through, vid beställningspunkten väntade vi i över fem minuter innan någon reagerade! När man till sist uppmärksamnade oss, svarade en utländsk kille ”vad skall ni ha”! Han talade mycket lågt o gick knappt att förstå på grund av sitt röstläge och MYCKET dåliga svenska. När vi skulke betala sa han sa han inte mer än kvitto? Sedan drogs luckan igen, ingenting om att maten kommer snart, men som tur stannade vi vid luckan. När maten kom var det fel, beställde en cheeseburgar meny. Då jag öppnade hamburgaren bestod den av två iskalla brödbitar o en liten köttklump. Parkerade bilen o gick in, fick då veta att det var något som kallades ”Kids”. Sa att jag beställt en cheesburgare fick då svar av en kvinna i huckle att hon kunde lägga på en ostskiva!! Min frus mat var kall o brödet knappt upptinat! Jureskogs är ju kända för kvalitet men det här är oacceptabelt!!

18 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Ofräscht intryck

Jag åt på Jureskogs när de precis hade startat upp. Tyckte det var bra då. Åt där idag, men oj, vad kvaliteten har blivit låg… för att inte prata om själva restaurangen. Sällan har jag sett en sån smutsig restaurang, såg inte ut som de hade städat den på år och dag. Kladdiga, fläckiga golv. Matrester överallt, på soffor, bord och golv. Gamla ingrodda fläckar. Toaletten ska vi inte prata om. Där var INTE städat på säkert x antal dagar, så genomsmutsigt! Allt från speglar, toastol, golv och handfatet hade inte fått kärlek på väldigt länge. I det stora hela ett väldigt ofräscht intryck, vilket tyvärr påverkade matupplevelsen väldigt negativt.

16 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Cancer i tarmarna kommer från friterat

Cancer i tarmarna kommer från friterad mat som pommes frites enligt statistiskt säkerställd forskning.

Varför ge oss själva, våra vänner och inte minst våra barn cancerframkallande processat rött kött och cancerframkallande akrylamid via pommes ?

Sälj nyttigare mat.

10 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dyrt och fel i beställningen

Dyrt. Okunnig personal. Fel i beställning. Stenhårt bröd. Lång väntetid trots info i appen att beställningen ska vara klar. Otrevlig upplevelse. Gäller Jönköping

21 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Åt lunch med familjen hos Jureskogs…

Åt lunch med familjen hos Jureskogs Tornby, Linköping och detta var under all kritik... Ordern lades snabbt, av kille i kassan(som samtidigt bar runt på smutsig wettextrasa). Ingen tanke på hygien här alls!! Burgarna kom och två av dessa, var inte genomstekta, utan rosaröda. Vi påpekade detta och fick till svar att "Vi har fått order att de ska stekas så här, annars måste man be om genomstekt"... Vi fick nya burgare som stektes väl efter påpekade! Hoppsan, är det ingen som läst på om färskvaruhantering gällande hamburgertallrik på Livsmedelsverkets hemsida?? Kan ägarna och personalen mena allvar? Ostekt färs är förenligt med hälsorisk!! Backa bandet Jureskogs - Gör om och gör rätt!! Vänligen läs på Livsmedelsverkets sida... Har ni hört talas om e-colibakterier, listeria m m ?Kommer aldrig aldrig äta här igen!

7 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

MYCKET BRA hamburgare

MYCKET BRA hamburgare. Absolut mycket bättre än McDonalds, Max eller de andra kedjorna. Här satsar man på kvalitet och väljer ut bra råvaror. Det är så här riktiga hamburgare på en snabbmatskedja ska smaka!

17 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Gav mersmak!!

Sen lunch på Jureskogs i Uppsala på eftermiddagen idag - väldigt gott - supernöjda både föräldrar och barn! Hit kommer vi att gå igenom helt klart! T o m kaffet var toppen 👍😃 liksom personalen!

28 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Lunch på Jureskogs i Uppsala.

Åt lunch på Jureskogs i Uppsala idag. Beställde en Chicken&Parm meny för 154:- Måste vara helt ärlig och säga att det var den sämsta meny jag någonsin ätit. Pommes knappast ljummna, colan ingen kolsyra, kycklingen helt smaklös, några enstaka ruccola blad, lien tomatskiva, en liiiiiiten klick parmesanmayo (tror jag det var, kände ingen smak fick gå på färgen) någon Buffalo sås varken såg jag eller kände någon smak av, inte heller den friterade vitlöken eller basilikan. Brickan med maten fick jag nästan i knät också pga. lös/wobblig bordsskiva.

20 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi hade sett fram emot besöket efter…

Vi hade sett fram emot besöket efter många års McDonalds och Max måltider. Det var i Uppsala 13/9-24 vid 19 tiden. Det var fredagkväll och vi passerade Max McDonalds där det var mycket folk, men när vi kom till jureskogs var det folktomt en ringklocka började ringa.
Dels tog det lång tid att få maten trots att det var i stort sett tomt i lokalen. Fick maten det var inga hamburgare utan två knaperstekta lövbiffar.
Fick en chans, brände den.

13 de setembro de 2024

É esta a sua empresa?