Jureskogs Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Maten smakade gammalt. Fick nya pommes när jag bad om det dock. Dyrt. Lökringarna var inte fräscha. Milkshaken var typ vatten blandat med glass. Vi betalade 500 kr för 2 menyer med dip till. Andra gån... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. Sämsta någonsin. Vad fick man för 100 spänn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... Ver mais

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

149 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

30 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bedrövligt

Beställde en meny vardera av high five och bacon bbq. Båda burgarna smakade av något härskar samt att köttet var kraftigt överstekt. Båda var också för torra och smaklösa. Det händer extremt sällan att jag inte äter upp en hamburgare men både min make och jag lämnade kvar varsin stor bit.

Pommes var bra, dipsåsen liten mängd till överpris men ok smak.

Första och sista gången tyvärr, detta var restaurangen i Gränby, Uppsala.

15 de maio de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Missvisande samt felaktig information på hemsidan

Har käkat några ggr på Jureskogs i Nyköping. Maten är det inget större fel på. Kanske inte den wow-sensation som det utmålades innan men bättre är de andra kedjorna... Men....

Vid flertalet tillfällen skiljer sig informationen på hemsidan åt kontra vad det faktiskt kostar eller vad som ingår eller är tillgängligt.

Just nu har de en burgare som heter Go Wild. Initialt kostade den på deras hemsida 99kr för en liten deal men döm om min förvåning då den kostar 109 kr när man kommer till drive thru:n. När jag försökte påtala detta för personen i kassan var det som att prata med en vägg som varken ville eller ens försökte förstå. Det var bara det priset som gällde! Några dagar efter detta ändrades priset på hemsidan till 109kr.

Mitt standardmål genom drivetru:n har annars varit en Bacon BBQ cheese med popcorn till. Har sen suttit i bilen och ätit hamburgaren och snaskat popcorn vilket har varit awesome... lagom lyx i covid-tider. Men idag, när jag för första gången går in för att äta, går det inte att beställa popcorn till burgaren. Från personen i kassan får jag höra att det bara är möjligt att beställa pommes eller raw greens till bacon bbq cheeze!? Jag har ju för bövelen ätit just denna kombo flera gånger i drive thru:n. När jag försöker påtala att jag beställt det förr var det återigen som att prata med en vägg.

På hemsidan står det dessutom(Copy/paste) :
"I deal ingår: Burgare (Mindre eller Större) + Pommes, Raw Greens eller Popcorn + Läsk Ramlösa eller Festis)."

Personen bakom disken gjorde inte mycket för att ens försöka förstå. När jag stod på mig och blev irriterad så gick hen då och kontrollerade detta med någon annan. Då fick jag en polett till popcornmaskinen!?

Nu när Jureskogs expanderar så är det dags att växa upp och se till att informationen på hemsidan hela tiden är korrekt samt att kanske satsa lite på att personalen ha lite bättre koll på vad som gäller eller inte gäller och framförallt ha inställningen "Står det på hemsidan så är det detta som gäller".

25 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Var på Jureskogs i Mjölby och åt en…

Var på Jureskogs i Mjölby och åt en utmärkt hamburgare och fick ett fantastiskt gott bröd även på en glutenfri burgare! Det är närmast unikt. Något sämre betyg på majonäsen som inte riktigt håller samma klass men överlag - fem stjärnor!

27 de agosto de 2021

Besviken

Var just förbi och testade en av din hamburgare.
Jag har varit där 3 gångar, första, enda och sista.

Blev mycket besviken över hamburgaren, brödet var som skumgummi, köttet var torrt, smakade bränd, knappast någon smak av lök och dressing.

Alt i alt en jätte tråkig smakupplevelse, vill jämföra din hamburgare med det man får på ”Max, Mac Donalds eller Burger King” men till dubbel kostnad.

25 de julho de 2020

É esta a sua empresa?