Oszuści
Na zamówiony towar czeka się ok miesiąca - przyszły do mnie chińskie ubrania krzywo uszyte... kolejny miesiąc próbuję zwrócić towar brak kontaktu z firmą ....
Sem histórico de convites para avaliação
Oszuści
Oszuści. Pobierają pieniadze i nie wysyłają zamowienia. Zajmę sie ta firma oszustką qe wrześniu.
Oszustwo! Towar nie dotarł, brak zwrotu pieniędzy!Zdecydowanie nie polecam tego sprzedawcy. Minęło już bardzo dużo czasu od zakupu, a zamówiony towar wciąż nie został wysłany. Sprzedająca ignoruje wiadomości i absolutnie nie chce zwrócić moich pieniędzy. Sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich organów. Omijajcie ten sklep z daleka!
Nie ma informacji ze ponoc ciuchy przychodza z chin. Ja juz czekam 2 tygodni I jescze 12 dni. Brak zwrotu pieniedzy za zakup. Bo sobie zycza zeby odeslac. Niewiem. Obsluga klienta coz powiedziec slaba. Kto wie czy w ogole dojdzie. I czy zwroca pieniadze. Nie polecam.
Widze te same kombinezony z tą samą modelką na Temu za ok.75 zl. zamiast 150 czy jeszcze wczesniej za ponad 500 zl. O co cho...????
Działać zgodnie z prawem,respektują prawo klienta do zwrotu towaru.
Dzień dobry
Zakupiłam buty, które chcę zwrócić.
Już kilkukrotnie próbowałam skontaktować się z firmą jak dokonać zwrotu towaru niestety bez skutku.
Obiecują szybki kontakt ale to nie działa
Jestem bardzo niezadowolona i czuję się oszukana
Nie polecam tego sklepu.
Nie otrzymałam zamówionych sandałów Faith - rozm.38. Przesyłka ponoć miała numer UL345124621YP
Oplacone blikiem.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.