Dere er kjempe hjelpsomme, imøtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice både på mail og på Chat. Jeg følte meg g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Købte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 måneder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og påstod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad være m... Ver mais
Christina watches armbånd købt på nettet. Armbånd skulle ved modtagelse tilpasses og der lå fint et kort, hvor der stod at man kunne få armbåndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... Ver mais
A empresa respondeu
Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en børne sølvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lørdag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest ægte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og ægte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/køber via vores webshop.
Informações de contacto
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Dinamarca
- 66 15 90 19
- web@juvelgruppen.dk
- juvelgruppen.dk
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Flot vare, hurtig ekspedition, flot indpakning og god information omkring afsendele
Super godt, effektivt, flot og professionelt fra bestilling til levering
Hurtig levering og produkt som lovet
Hurtig levering og produkt som lovet, god kunderservice
Det var rigtigt god service og det virker som om at der er nogle rigtigt søde og gode medarbejdere.
Rigtig god betjening
Det har bare været en rigtig god oplevelse at købe hos fredberg, vil helt sikkert handle der igen en anden gang.
god og hurtig handel
Det er let og overskuelig at bestille. Og leveringer var hurtig også hvis man bestiller med gravering.
God handel.
Helt fantastisk køb. Over alle forventninger og lyn hurtig levering
Super service - igen :-)
Helt fantastisk service, så søde og rare at handle med.
Vi vender helt sikkert tilbage igen - da vi nu to gange, har fået hvad vi kom efter :-)
Flot arbejde
Har bestilt en dåbsflagstang med gravering. Super flot arbejde og hurtig levering.
Servicen er helt i top!
Jeg fik et meget smukt håndskrevet gavekort, som egentligt ikke kunne bruges på nettet, men jeg fik lov at bruge gavekortet ved at sende det til dem og lave min ordre pr mail, jeg havde mit smukke ur dagen efter!
Jeg kan varmt anbefale denne forretning til andre, og jeg vender helt sikkert selv tilbage!
Super god service!
De har et stort udvalg af vielsesringe og deres service er helt i top! Vi havde to sæt ringe som vi ikke helt kunne bestemme os for hvilke det skulle være, men da vi fik mulighed for at prøve dem herhjemme og gå og tænke lidt ekstra over det, hjalp det med at træffe et valg og det var også super at kunne gå herhjemme og finde ud af hvilken str. ringe vi så skulle bestille. Jeg kan kun give Fredberg mine bedste anbefalinger!
Bestilte vedhæng og kæde og da kæden var udsolgt blev jeg kontaktet pr. telefon, om jeg ønskede en anden kæde. Meget fin service
god oplevelse
dejlig hjemmeside, hurtig og korrekt levering, flot indpakning
Jeg lavede en fejl - denne blev rettet i påsken !
Jeg bestilte urske/ gaffel pga tidsforskellen kom jeg til, at bestille gravering på forkert ugedag - trods påsken blev min henvendelse besvaret og jeg modtog få dage efter. Det korrekt graverede produkt !
God oplevelse
Selv om der var fejl i min levering, var det en god oplevelse at handle hos Fredberg, de sendte straks nyt, og vedlagde et lille armbånd og et undskyld ulejligheden.
SUPER service
Kan kun anbefale fredberg - de er virkelige i topklasse vedr. servicen, og den flagstang jeg købte virkkelig flot - top karakter herfra
Jeg er meget tilfreds med den service der har været. Vi har bestilt forlovelsesringe, og alt er som beskrevet. Jeg mangler dog en mere præcisering af ringestørrelsernes variation ift. tykkelse og bredde af ringen. Da vi fulgte vejledningerne blev ringenes en smule for "store".
Ellers god betjening
Christina service bare 100%
Alt perfekt super service
Levering indenfor 24 timer
kompetent og god betjening!
Jeg skulle bestille et dåbsrør til min nevø's barnedåb og havde til at starte med kun fået bestilt indgraveringen hvilket selvfølgelig var en fejl fra min side. De henvendte sig til mig og fortalte om den videre procedure og priserne for dåbsrøret. Jeg fik ombestilt og det gik super hurtigt med levering og det hele.
Ydermere var det jo super flot! Thumbs up!!!
perfekt arbejde og betjening
Bestilte dåbsske med indgravering. Flot og hurtigt arbejde.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.