fik erstattet min evakuering i Grønland med helikopter via min årsrejse forsikring hos Jyske. Eneste problem var den lange sagsbehandlingstid og at jeg gentagne gange måtte rykke for en afgørelse. Jeg... Ver mais

A empresa respondeu
Det er dyrt og med mange gebyrer Min bilforsikring er steget 3000kr på 2 år! Jeg er flyttet 2 gange og hver gang er min forsikring steget selvom det er indenfor samme kommune. Stigningen ser... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg ringede og spurgte på forsikringer og naturligvis gode tilbud. Fik en yderst engageret og hyggelig medarbejder i røret som gav sig god tid til at spørge ind til behov og nødvendigheder. Alt bl... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde et møde med Christian fra Jyske forsikring omkring et skifte. Super behagelig samtale og yderst dybtegående rådgivning. Selvom det i denne omgang ikke endte med at vi skiftede, så gik ha... Ver mais
A empresa respondeu
Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.
Strandgade 27A, 1401, København K, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Meget behageligt personale, der kender deres job

Resposta da Jyske Forsikring
Det var en supernem, hurtig og behagelig proces at få samlet mine forsikringer et sted - jeg har sparet 4000 kr om året!

Resposta da Jyske Forsikring
Havde en rigtig god oplevelse med Malene, som gennemgik vores forsikringer.
Alt i alt har jeg ikke tidligere oplevet en så nærværende rådgiver som forstår at lytte til vores behov og lave noget derefter.
Vi er rigtig godt tilfredse

Resposta da Jyske Forsikring
Dygtig forsikringsrådgiver, Anders - vi kom hele vejen rundt, i godt selskab og kompetent rådgivning - tak😊

Resposta da Jyske Forsikring
Det har været en ærgerlig oplevelse 2 gange. Samt en gang i forbindelse med erhvervsforsikring.
Jeg har haft spurgt meget specifikt til dækning af værdifulde genstande og hvordan jeg er dækket ind. Alt i orden - indtil jeg har haft skulle bruge forsikringen.
Mæglerne kan sælge og det er de sørme gode til. De undlader at fortælle hvad man skal være opmærksom på. Fx at man ikke er dækket under det forsikringsverdenen kalder simpel tyveri - men det kan man hos andre forsikringsselskaber godt blive dækket for. Det synes jeg skulle være italesat når jeg spurgte til dækning af nye af mine dyre ting.
Generelt er min oplevelse at det er rigtig dårlig rådgivning der gives. Til min erhvervsforsikring måtte Jyske eftergive mine forsikringer til andet selskab grundet dårlig rådgivning. Samme dårlige rådgivning kommer til udtryk ved brug af min private forsikring.
Alle forsikringer er opsagt og jeg anbefaler ikke Jyske Forsikring til hverken privat eller erhvervskunder, hvis man ønsker en forsikring der dækker dig.

Resposta da Jyske Forsikring
Fik en meget god oplevelse. Prisniveau god.

Resposta da Jyske Forsikring
God og grundig gennemgang af vores forsikringer af Nicklas i et sprog som var til at forstå.

Resposta da Jyske Forsikring
Det var en god og enkel gennemgang med en forsikringskonsulent. Han var godt forberedt og kunne svare på alle spørgsmål.

Resposta da Jyske Forsikring
Philip ydede den optimale kundeservice i f m udvidelse af den nuværende indboforsikring.

Resposta da Jyske Forsikring
Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse med Christian. Han var super god at komme med anbefalinger og spørge ind til os og vores behov.

Resposta da Jyske Forsikring
Hurtig betjening, venlig og hjælpsom medarbejder,
god til at forklare ting uden at presse en til at tegne ny forsikring.

Resposta da Jyske Forsikring
God og ærlig samtale med konkrete svar på mine forespørgsler. Og et par tusinde kroner om året er også værd at tage med.

Resposta da Jyske Forsikring
Havde telefonmøde med JF, Niclas, der var meget kompetent, rådgav mig på bedste måde og var ikke i tvivl om, at jeg ville skifte forsikringsselskab. Hele forløbet har været meget professionelt og tilfredsstillende for mig.

Resposta da Jyske Forsikring
De hjalp med at opdatere alle vores forsikringer.

Resposta da Jyske Forsikring
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.