Gjensidige Opiniões 21 111

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hurtig en tilbagemelding om at jeg havde fået tid ved en ortopædkirurg, og nu venter jeg på en scanning, ventetid 1 uge, det er meget tilfredsstillende. Jeg har ført brugt min forsikring ti... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Indledningsvis var forløbet fint. Gjensidige bookede hurtig tid til mig hos Øre, Næse, Halslæge. Derefter var det uklart, om Gjensidige dækkede en CT-scanning. Det gjorde dig dog og det var fint, men... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Blev kaldt til øjenlæge på få dage og har været til undersøgelse for en uge siden, men har så ikke hørt fra øjenlægen igen. Trods at der var aftalt et forløb hvor de skulle ringe tilbage. Så Gjensid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Gjensidige. Kommunikation var klar og professionel, og jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Hele processen var nem og overskuelig, og jeg følte mig godt beh... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros

Escrito pela empresa

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskab med virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum. Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006 og tilbyder forsikringsydelser og -produkter til: Privat, Erhverv, Landbrug samt Kommuner og regioner. Du kan finde mere information på www.gjensidige.dk

Escrito pela empresa

Super gennemgang og forklaring

Super gennemgang og forklaring

Hej Niels
Tusind tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på 🤗

Vi er glade for at høre, at du fik en god gennemgang af dine forsikringer, som du var tilfreds med.

Du ønskes en dejlig dag!

Simone

Classificada 4 em 5 estrelas

Blev kaldt til øjenlæge på få dage og…

Så Gjensidige ok, øjenlægen knap så hurtig.

Hej Kirsten

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, så vi sætter pris på at du deler din oplevelse😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig respons og booking af behandler…

Hurtig respons og booking af behandler gik hurtig.

11 de março de 2026

Hej Vibeke

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os.
Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre 😊

Ha’ en skøn dag!

Hurtig og go service

Hurtig og go service
Og hurtig responce på

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har fået hurtig og god service 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde ingen mulighed for kontakt fra…

Vi havde ingen mulighed for kontakt fra udlandet (Vietnam), da jeg ikke kunne ringe, men kun sende en mail. Det lykkes ikke at opnå en kontakt.

Hej Stig

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ked af at høre at du ikke havde mulighed for at ringe til os, da du havde brug for hjælp i Vietnam.
Du er altid velkommen til at sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hurtig en tilbagemelding om at…

Jeg har ført brugt min forsikring til andet problem, med samme hurtige og effektive hjælp.
Tak for det.

17 de março de 2026

Hej Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den er vi rigtig glade for.

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse og fik hurtig og effektiv hjælp.
Det er netop den slags kundeoplevelser, vi stræber efter hver dag!

Du ønskes en dejlig dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sprængt vandrør ikke en akut skade!!!

Efter 14 dages ferie i 2025 kom jeg hjem til et sprængt vandrør med et tab på 240 m3 vand i perioden. Jeg anmeldte straks skaden telefonisk, men den kunne ikke betegnes som 'akut' hvorfor den skulle anmeldes via web-portalen. Her var behandlingstiden min. 8 dage da Gjensidige først skulle have et tilbud på udbedring, dvs. ingen vand i huset i perioden - helt uacceptabelt!!!
Jeg fik udbedret skaden på to dage for egen regning og risiko - en udgift på ca. kr. 12.000,- efter selvrisiko og vandtab.
Jeg har siden fået dækket mit tab men oplevede en svartid på ca. en måned på hver henvendelse via portalen. Telefonisk kontakt kan kun ske via akuttelefonen. Forelagt min anke svarede Gjensidige "at der intet unormalt er i mit sagsforløb"
Jeg har opsagt alle 7 forsikringer i Gjensidige og kan ikke anbefale selskabet til andre. Min anbefaling er, at Gjensidige genansætter de 140 medarbejdere de afskedigede i efteråret 2025.
Mvh.
Knud F. Andresen

15 de dezembro de 2025

Hej Knud

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at vi ikke har levet op til dine forventninger og jeg kan godt forstå at lange svartider er frustrerende - specielt når det betyder, at du har stået uden vand i huset en længere periode.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i vores arbejde med at forbedre både sagsbehandling og kundeservice.
Det er ærgerligt, at du har valgt at opsige dine forsikringer hos os, men vi takker for din ærlige tilbagemelding.

Dårlig dækning

Vi oplevede at forsøge at gøre brug af forsikring, da forhold var undersøgt af professionel. Forsikring “fandt” et svar som gjorde at de ikke skulle dække forhold.

Forsikring er til at lukke op og skide i, og er ikke pengene værd.

Hej Henrik

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Jeg er ærgerlig over at læse, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har fået afslag på din skade.

Jeg har desværre ikke haft held med at finde dig i vores system og har derfor bedt dig sende os nogle flere oplysninger, så vi kan undersøge din sag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være med at bruge tid på at forsøge…

Lad være med at bruge tid på at forsøge at indhente tilbud på ejerskifteforsikring, de ønsker ikke at tegne en og holder bare en hen.

Hej Christina

Jeg er ked af at høre, hvis ikke du har fået et tilbud på en ejerskifteforsikring og at du føler du bliver holdt hen. Det er på ingen måde det vi ønsker.
Nogen gange skal vi manuelt ind og se på el- og tilstandsrapporterne og det kan desværre godt tage lidt tid.

God betjening

Gjensidige har rettet en afslag - negativ oplevelse - hurtigt

10 de março de 2026

Hej Barbara

Mange tak fro din anmeldelse.
Dejligt at høre fejlen blev rettet og du har fået den hjælp du havde brug for 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og overskuelig forsikring.

Nem og overskuelig forsikring.
Dækker skader som foreskrevet.

14 de março de 2026

Hej Mickey

Tusind tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på 🤗
Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse og synes det har været nemt og overskueligt.

Du ønskes en dejlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Der gik 3 dage fra jeg henvendte mig…

Der gik 3 dage fra jeg henvendte mig til min sundhedsforsikring og til jeg modtog indkaldelse til privathospital
SUPER perfekt

7 de março de 2026

Hej Flemming

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så god en oplevelse med din forsikring.
Det er lige præcis sådan, det skal være, når man har brug for den😊

Du ønskes en dejlig dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oplever hurtig kundeservice og altid…

Oplever hurtig kundeservice og altid meget hjælpsomme hvis man har spørgsmål

13 de março de 2026

Hej Tanja

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den er vi rigtig glade for.

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende dækning selvom jeg havde afbestillingsforsikring

Jeg har en udvidet rejseforsikring. Den dækker bl.a., hvis Udenrigsministeriet fraråder, at man fx rejser til Dubai, som var tilfældet på min rejse til Nepal 030326 op til 100.000 kr. Efter 3 ugers behandlingstid har jeg, efter at have rykket flere gange, fået svar. Gjensidige dækker ikke, da min slutdistination var Nepal og altså ikke Dubai. Tilmed mener de, at flyselskabet der skal finde en ny billet og dække omkostninger. Pga kaosset var der ingen hjælp at hente. Jeg kontaktede forsikringen pr telefon inden afrejse 020626. Pga urolighederne i Mellemøsten havde de som selskab ikke fundet ud af, hvordan de ville dække kunder der rejste ud eller var strandet. Så er mit spørgsmål, ophører policens betingelser, når der er krig? Det står der nemlig ikke noget om i min police.

3 de março de 2026

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at din tur til Nepal også har været berørt af situationen i Mellemøsten og at du har oplevet lang svartid på din henvendelse.
Det er desværre en helt speciel situation, så vores skadesafdeling har haft meget travlt med at hjælpe alle vores kunder i de berørte lande.

Først og fremmest er det helt korrekt at det er flyselskaberne eller rejsebureauerne, der i første omgang skal hjælpe jer.
Vi anbefaler at du følger dit rejsebureaus eller flyselskabs håndtering af din billet. Hvis dit fly bliver aflyst, og du får tilbudt enten ombooking eller refusion, vil det som udgangspunkt være en fordel at vælge ombooking. På den måde har flyselskabet fortsat ansvaret for at hjælpe dig sikkert hjem.

På grund af den aktuelle situation i Mellemøsten har vi dog ekstraordinært valgt at udvide dækningen på rejseforsikringen for kunder, der er berørt og ikke kan komme hjem fra – eller via – de berørte områder.

Det betyder, at vi dækker rimelige udgifter til hotelophold og forplejning i det område, hvor du er strandet som følge af urolighederne. Dækningen gælder også, selvom du befinder dig uden for Mellemøsten – for eksempel i Thailand, Australien eller andre lande – hvis din hjemrejse er påvirket af situationen.
Udgifterne dækkes under dækningen 'Forsinket fremmøde' med op til maksimalt 1.500 kr. pr. Person pr. Dag.

I tilfælde af krig og uroligheder, så skal man altid følge Udenrigsministeriets anvisninger. Hvis man vælger at rejse til et land hvor Udenrigsministeriet fraråder rejser til, så vil nogen dækninger desværre ikke længere være gældende.
Det kan du læse mere om dækning ved krig og uroligheder i betingelserne.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er usikker på noget, så er du altid velkommen til at ringe til os på +45 88 24 73 10 – vi sidder klar til at hjælpe dig videre og støtte dig i situationen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gik hurtigt med at komme videre til…

Det gik hurtigt med at komme videre til en tid ved øjenlægen. Så der er ikke noget og klage over

7 de março de 2026

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at det gik hurtigt med at få tid til øjenlægen. Det er lige sådan det skal være, når man har behov for at gøre brug af sin forsikring 😊

Fup og svindle firma

Fup og svindle firma, især Caroline som arbejde i kunderådgiver, anmelder en skade ang min hunds dyreforsikring, så bliver aftalen opsagt så de slipper for at betale det dyrelægens regning er på, så hold jer langt væk, men det er åbenbart når man bliver for stor, så kan man tillade sig hvad som helst. 🤬🤬🤬🤬🤬

Nu har jeg har forsikringer hos jer i mange år, både hund bil og indbo, som jeg aldrig nogensinde har brugt, så skal jeg bruge en erhvervsforsring som i ikke kan tilbyde, så skifter jeg forsikringsselskab, og har en hund der er over ti år på det tidspunkt, så vælger i så selv at sige til mig at uanset hvad, så kan jeg vælge at lade hende stå hos jer, med både sygeforsikring og alm ansvar forsikring, det gør jeg så og nu hvor hun har været uheldig nogle gange på det seneste med sygdom, intet hun og jeg selv kan gøre for, der er kræft og diskusprolaps, så vælger i at opsige den midt i en kræft behandling, det er for dårlig. Jeg har kunde nummer 215100

20 de março de 2026

Hej Kenneth

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Opsigelse af en forsikring sker ikke for at undgå betaling af en skade, men udelukkende i overensstemmelse med forsikringsbetingelser og lovgivning.

Da jeg ikke finder dig i vores system ud fra de oplysninger du har givet, har jeg anmodet om, at du sender flere oplysninger, så vi kan undersøge sagen.

Rigtig godt

Rigtig godt, hurtig og nemt skadesforløb.

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse.
Det er rart at høre, at skadesforløbet gik nemt og hurtigt 😊

Nemt og Hurtigt

Meget nemt at anmelde og super hurtig respons fra Gjensidige :-)

14 de março de 2026

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at det var nemt at anmelde – og at du oplevede en super hurtig respons fra os. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Tak fordi du deler din positive erfaring.

Cecilie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais