3,4

Aceitável

Não respondeu a opiniões negativas

Problemet verkar vara att det inte…

Problemet verkar vara att det inte längre finns erfarenhet på golvet utan endast väldigt unga säljare i 20-års åldern. När jag frågade så fick jag veta att jag behöver boka in en tid. 😵‍💫 Fick ett tråkigt uppvaknande om att det inte finns kunnig personal utan att du får googla och lösa problemet själv. Kommer då självklart att köpa varan via nätet och definitivt inte via den här kedjan. K-bygg i Östersund.

9 de setembro de 2025

Så trevlig personal!

Efter ett felköp behövde jag byta. Jag hade tyvärr öppnat en förpackning, men det var inga problem. Blev emottagen med ett leende och gick därifrån med ett eget. De senaste åren har det slagit mig vilken trevlig personal som jobbar där! Likaså den här gången. Tack!

17 de julho de 2025

Personalen är iof service inriktade och…

Personalen är iof service inriktade och hjälpsamma men priserna på hyllorna är ex-moms, produkter som ska finnas hittas inte och produkter som säljs styckvis med streckkoder saknar prislappar och står blandade i häckar utan tydlig priser.

16 de julho de 2025

Jag har handlat på K-Bygg

Jag har handlat på K-Bygg i Uppsala och är mycket nöjd med servicen där. Personalen var väldigt serviceinriktade och trevliga. De hjälpte mig att hitta rätt produkter. Jag har handlat på andra byggvaruhus tidigare men har aldrig fått så bra hjälp som här.

Jag rekommenderar starkt Uppsala K-Bygg!

9 de junho de 2025

Det här omdömet gäller hemsidan

Det här omdömet gäller hemsidan. Butiken tycker jag har hjälpsam och kunnig personal.

Går man till hemsidan måste man först välja stad för att få fram lokalt sortiment. Det måste jag göra varje gång jag går in på sidan. Väl där finns aldrig någon vara jag söker efter. Jag kan inte heller se minnas köp som medlem.

12 de maio de 2024