Ik bestel 2 x 500 GRASKAAS. Ik ontvang 1 x 500 GRASKAAS. Ik ontvang 1 x 277 jonge Leidse. Levering was te laat door hoge buitentemperatuur. Mijn familie ging dus zonder kaas richting Spanje.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het is een bijzonder fijn en betrouwbaar bedrijf.ik bestel online de prijs is vergeleken met bv de markt nog lager. Bestellingen worden in zeer goede orde ontvangen je kunt aangeven dat je bv platt... Ver mais
Meermaals besteld. Komt altijd netjes en heelhuids aan. Voldoende kaas papier erbij. Mooi verpakt. Gewoon super! Afgelopen keer zelfs een gratis dip gekregen. Gewoon goed! Kaas is ook van perfecte kwa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Kaasmagazijn.nl draait alles om echte smaak. We zijn geen dozenschuivers, maar kaaskenners met een missie: alleen kazen aanbieden waar we zélf enthousiast van worden. Elk stuk kaas dat je bij ons bestelt, is met zorg geselecteerd, geproefd en goedgekeurd. Niets komt zomaar ons magazijn in. Ons assortiment is overzichtelijk, maar doordacht. Van jonge, romige Goudse tot stevige boerenkaas met karakter. Van bekende klassiekers tot bijzondere ontdekkingen voor de liefhebber. We geloven dat kwaliteit geen luxeproduct hoeft te zijn. Daarom combineren we ambachtelijke kwaliteit met vriendelijke prijzen, zodat goede kaas voor iedereen toegankelijk blijft. We houden het graag persoonlijk. Onze klanten zijn geen ordernummers, maar vaste gezichten. We pakken elke bestelling met aandacht in en staan klaar als er vragen zijn. Net als op de markt, alleen dan online. Heb je genoten? Laat het horen. Deel het met anderen. Toch iets niet naar wens? Laat het ons weten. We lossen het op, zoals het hoort.
Informações de contacto
Tjalk, 2411NZ, Bodegraven, Holanda
- 085 060 89 33
- info@kaasmagazijn.nl
- kaasmagazijn.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
zolang ik kaas bestel bij het…
zolang ik kaas bestel bij het kaasmagazijn is de kaas altijd goed voor mij en de mensen waarvoor ik ook kaas bestel
Snelle bestelling en levering van heerlijke kaas
Snelle bestelling en levering. Heerlijke kwaliteits kaas.
Vacuum verpakt en kaaspapier erbij geleverd. Lang houdbaar in de koelkast.Een stukje "thuis" voor Nederlanders wonend in het buitenland.........
Altijd lekkere kazen
Altijd lekkere kazen, goed verpakt en snelle bezorging
ruime keuze en goed verpakt
Onlangs kwam ik als vrachtwagenchauffeur verpakkingsmateriaal leveren bij Kaasmagazijn.nl zag er netjes en verzorgd uit. Ruime keuze aanwezig. Gelijk maar een lekker stuk kaas meegenomen voor thuis. Was zeer lekker en goed verpakt. (-;
produit correspond parfaitement a la description
3eme commande,envoi rapide par post.nl,bien protégé.bon produits.a recommander.
Fijne winkel met goede kaas en snelle…
Fijne winkel met goede kaas en snelle service
Altijd goede kwaliteits kazen voor een…
Altijd goede kwaliteits kazen voor een goede prijs ❣️
Heerlijke kaas.
Heerlijke kaas.
De volgende werkdag al geleverd.
Netjes erop gezet welke kaas het is.
Nog 2 extraatjes gekregen.
Snelle en goede levering echt een aanrader
Snelle en goede levering
Super goede kaas
Super goede kaas
Helaas wordt het steeds duurder
Lekkere kaas en snelle levering.
Lekkere kaas en snelle levering.
Ik bestel regelmatig
Ik bestel regelmatig. Het wegen van de kaas is geen overbodige luxe, maar meestal is het goed, is de ene kaas te licht en de andere te zwaar. Deze keer o.a. een boerenpondje brandnetel bestelt en die is helaas teleurstellend. De smaak is flauw en smaakt naar plastic. En stuk geitenkaas met brandnetel mee besteld, deze is veel geuriger! Nee, het boerenpondje is zeker niet voor herhaling geschikt, helaas.
Deze rest is zoals altijd lekker en snel in huis
Topperdetop
Lekkere Kaas,netjes verpakt...snel geleverd.....Smullen maar.....6 Sterren
De allerlekkerste kaas
De allerlekkerste kaas , vers goed verpakt en snel in huis met extra kaas papier .
Heerlijke kaas
Heerlijke kaas, mooie prijzen en ook nog snel geleverd. Het blijft lang goed, dus ik bestel vaak zo’n 6 stukken. Service is top. Snel antwoord op vragen.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Ruime keuze, goed verpakt, netjes afgeleverd en heerlijke kaas!
Goeie kaas
Goeie kaas, goed verpakt, goeie prijs, snel bezorgd! Wat wil je nog meer!
Kaas van Kaasmagazijn.
Lekkere kaas, makkelijk bestellen en snel geleverd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.