Kaczmarski InkassoOpiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Przedstawiciele Kaczmarski kontaktują się ze mną telefonicznie regularnie, średnio co 2–3 miesiące, przedstawiając oferty handlowe. Wielokrotnie informowałem o braku zainteresowania oraz wyraźnie pros... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybko i sprawnie odzyskali dla mnie pieniądze od kilku kontrahentów z którymi sama nie mogłam sobie dać rady. Obsługa bardzo profesjonalna i miła.

Classificada 5 em 5 estrelas

Współpracuję z Kaczmarskim od 10 lat. Same pozytywy. Uczciwym kontrahentom nie przeszkadza to , że współpracuję z Kaczmarskim. Zdarzają się nieuczciwi, którzy dzięki tej Firmie szybko orientują się ,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Uporczywe nękanie dłużników oraz naruszanie ustawy o RODO jest na pożytku dziennym uważajcie jakie numery poddajecie w bankach bo później dziwnym trafem znajdują się w ich posiadaniu znam przypadek pr... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Nie polecam absolutnie

Nie polecam absolutnie. Wyjaśniam czemu: złożyli pozew o niezapłacone faktury 4 lata i 10 m-cy po zamknięciu zlecenia z powodu niefektywnej windykacji. Pozew dotyczył faktur wystawionych w dniu zawarcia umowy , faktur których nigdy do nas nie wysłali, faktur o które nigdy się nie upominali. I nagle przyszedł do nas nakaz zapłaty na 12 tys. nie wiadomo za co. Narazili nas na koszty obsługu prawnej sprzeciwu do nakazu a jakie jeszcze koszty się pojawią to zobaczymy. Reasumując: firma nieuczciwa, brak kontaku telefonicznego i mailowego aby sprawę polubownie wyjaśnić.

16 de março de 2026

Świetni ludzie

Świetni ludzie, profesjonalna obsługa, odzyskałem swoje pieniądze oraz koszty windykacji, polecam z całego serca.

13 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

To jest naigorsza kompania w Polsce co…

To jest naigorsza kompania w Polsce co pomoga dla firm do uzyskania pijodzy. Bada oszutow . Nie poliecam mialem do zaplaty 2 faktury. Ale meila doszlo zie 4 nie zaplaconne . Zadzwonilem . Buli wsjitki zajety. I naglo po 3 misjoncah mam sprawy sądzie.

5 de março de 2026

Uwaga!

Wypisują o kontakt, gdy dzwonię nie odbierają, pomijając, że mam „zadłużenie” w banku, w którym nie mam konta. Pewnie chcą wyciągnąć poufne informacje lub pieniądze.

6 de fevereiro de 2026

natrętna firma

natrętna firma, wydzwania z ofertami co 3 miesiące, wysyłają listy z ofertami tez co parę miesięcy, pomimo informowania ich ze nie jestem zainteresowany wspolpraca

30 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Firma Kaczmarski / Natural…

Firma Kaczmarski / Natural Pharmaceutica podejmuje wobec mnie bezprawne działania, polegające na żądaniu zapłaty bez istnienia ważnej i skutecznie zawartej umowy. Do dziś nie przedstawiono mi żadnego dokumentu ani nagrania rozmowy, które potwierdzałoby złożenie przeze mnie oświadczenia woli o zakupie jakichkolwiek produktów.
Pomimo braku podstawy prawnej do roszczeń, firma prowadzi uporczywy kontakt telefoniczny, SMS-owy oraz mailowy, co w mojej ocenie wypełnia znamiona nękania oraz nieuczciwych praktyk rynkowych, o których mowa w ustawie o przeciwdziałaniu nieuczciwym praktykom rynkowym.
Dodatkowo, mimo zgłoszonej przeze mnie chęci zwrotu niezamówionych towarów, przedsiębiorca odmówił zorganizowania ich odbioru, jednocześnie kontynuując bezpodstawne wezwania do zapłaty. Takie działanie pozostaje w sprzeczności z podstawowymi zasadami prawa konsumenckiego.
Do czasu przedstawienia wiarygodnego dowodu zawarcia umowy, wszelkie dalsze próby kontaktu uznaję za bezprawne i zastrzegam sobie prawo do skierowania sprawy do UOKiK, Rzecznika Praw Konsumenta oraz organów ścigania. Ostrzegam innych konsumentów przed tego typu praktykami.

24 de janeiro de 2026

Kaczmarski dziadkasso

Zdecydowanie odradzam współpracę. Firma przyjęła sprawę windykacji zagranicznej, mimo że realnie nie posiadała możliwości skutecznego prowadzenia działań poza Polską. Po krótkim czasie, bez odzyskania jakichkolwiek środków od dłużnika, skupiła się na dochodzeniu prowizji ode mnie, zamiast od faktycznego dłużnika.
Po odstąpieniu od współpracy rozpoczęły się próby wywierania presji: liczne telefony z numerów spamowych, podszywanie się pod „kuriera”, straszenie konsekwencjami. Brak realnych efektów, brak transparentności i działania balansujące na granicy nękania.
Jeżeli ktoś szuka realnej pomocy w odzyskaniu należności – szczególnie zagranicznych – ta firma nie spełni oczekiwań.

15 de outubro de 2025

Kaczmarski = naciągacze

Kaczmarski Inkasso to firma pasożytująca na prowizjach od wierzycieli. Miałem okazję korzystać z nich jako wierzyciel z zerowym skutkiem. Niestety też jako dłużnik - kontrahent (firma budowlana) wynajął Kaczmarskiego, gdyż miałem opóźnienia (od tygodnia do 20 dni) w zapłacie za usługi. Opóźnienia wynikały z niezakończonych prac. Po zapłacie całości dostałem wezwanie do zapłaty za ich zastępstwo - kilkanaście tysięcy złotych. Podsumowując: Kaczmarski żeruje tylko na wypłacalnych firmach a nie robi NIC z przewalaczami. Mają widać dobrych marketingowców, którzy szukają naiwnych kontrahentów obiecując im skuteczność. Niestety ich skuteczność kończy się na własnych korzyściach.

12 de novembro de 2025

Odradzam każdemu tą firmę

Odradzam każdemu tą firmę. Jeżeli ktoś też został oszukany to chętnie złożę wniosek zbiorowy - zapraszam do kontaktu.
Firma jest nieskuteczna i wyciąga pieniądze od osób którym teoretycznie pomaga zamiast zając się windykacją zlecenia. Kolejno:
1. Podpisali umowę ze mną na windykacje środków od dłużnika
2. Wysłali kilka maili na które dostali informacje odmowną i kontakt sie urwał
3. Sam podjąłem kontakt z dłużnikiem i podpisałem ugodę na 75% wartości fv
4. Kaczmarski wystawił mi kwotę od całości - podobno tak wynika z OWU (tu zapraszam do kontaktu pod wniosek zbiorowy do UOKIK)
5. Nie odzyskali kwoty, wystawili fakture za mój sukces - nie od odzyskanej kwoty tylko od całości FV
6. Po wniesieniu reklamacji - Pan Dawid od obsługi i P. Karolina (negocjator) odsyłali mnie kolejno do siebie nawzajem i do OWU
7. Na koniec dostałem dwa maila - wezwanie do zapłaty + informacje że 30 dni będzie reklamacja rozpatrywana

Podsumowując odradzam korzystania z tej firmy. Fatalny customer success, nieskuteczna windykacja, narażenie na straty klienta zamiast pomoc i wsparcie.
W między czasie namawiali mnie jeszcze na założenie konta na KRD za 3500zł - uwaga na ta firmę.
Firma Kaczmarski to oszuści, którzy żerują na klientach – zamiast windykować długi, kasują opłaty za coś czego nie zrobili!

30 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Moje doświadczenia z firmą Kaczmarski…

Moje doświadczenia z firmą Kaczmarski Inkasso są wyjątkowo złe. W mojej ocenie działają w sposób nierzetelny i budzący ogromny niepokój. Wielokrotnie spotkałam się z zachowaniami, które oceniam jako nieprofesjonalne, natarczywe i na granicy prawa. Pojawiały się groźby oraz presja psychiczna, a rozmówcy potrafili podnosić głos i straszyć konsekwencjami, które nie miały pokrycia w rzeczywistości.

Firma ignoruje próby kontaktu i wyjaśnień – nie odpisuje na maile, nie potwierdza ustaleń, a na pytania o dokumenty lub podstawę zadłużenia odpowiada wymijająco. Kiedy próbowałam ustalić realistyczny plan spłaty, odmawiano jakichkolwiek negocjacji i możliwości rozłożenia długu na raty, mimo że prawo dopuszcza takie formy.

Mam również wrażenie, że przedstawiciele firmy przekazują informacje osobom trzecim lub próbują zdobywać je w sposób budzący wątpliwości. W moim odczuciu stosują manipulacje, zmyślają różne „procedury”, powołują się na rzekome wizyty terenowe czy kontrole, które nigdy nie miały miejsca.

Całość działań oceniam jako skrajnie nieprofesjonalną, nastawioną nie na polubowne rozwiązanie sprawy, ale na zastraszenie i wywarcie presji. To jedna z najgorszych firm windykacyjnych, z jaką miałam kontakt.

1 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais